» » Yacon Sirup Gostov

Yacon Sirup Gostov

Yacon je koren, ki raste v Južni Ameriki. To je ponavadi naveden kot "jabolko zemlje". Velik del prehrane andski gorski kulturi že stoletja. Je možno, da korenine yacon sirup bo naslednja velika stvar za spodbujanje zdravega hujšanja v zahodnih kulturah, kjer se izvajajo diabetes in debelost besen.

Yacon sirup podpira dobro prebavo in se zdi, da pomaga urediti krvnega sladkorja, brez da bi morali zdravilo na recept, injekcije ali veliko dnevno tablete. Nič manj pomembna, prav tako kaže potencial, da znatno zmanjšanje postave in telesne maščobe.

Kliknite tukaj za nakup Yacon sirup iz uradne spletne strani

Kaj je Yacon sirup?

Yacon Sirup GostovYacon sirup je naravno sladilo, ki ni kemično temelji, sladkor temelji in lahko izkaže, da je zelo priljubljena v prihodnosti. Veliko ljudi, zdravniki in civiliste podobni, menijo, da je primerna in celo koristno za diabetike.

Zobozdravniki všeč ideja o sladilo, ki ne škodujejo zob, kot v primeru z Yacon sirup. Pa se je ne ujete na še v Združenih državah Amerike, mnogi pričakujejo da postala zelo priljubljena, saj postane širše poznana.

Yacon sirup je proizveden iz krompirja in podobnih rastlin, ki prihaja iz južnoameriških Andih. Malo okus jabolko, in se navadno uživa surova. Starodavne Incans zaužiti zadostne količine, kot je visoko v fiber in zelo polnjenje, s čimer Yacon sirup, eden od svetovnih najstarejših cela foods!

Sirup, sama je precej sladek in je predelan iz korenine rastlin. To je včasih imenujejo tleh apple je narezan in jedel surovo. Za pridobivanje soka, gomolja tla in pritisnili. Sok se nato segreva zmanjšanje vsebnosti vlage. Ni čisto tako sladka kot med ali javorjev sirup, in s seboj prinaša lep okus spominja na karamelo.

Kliknite tukaj za nakup Yacon sirup iz uradne spletne strani

Kaj so prednosti Yacon sirup?

Ker Yacon sirup je probiotik in ni res sladkorja, telo prebavi to drugače. Telo metabolizes Yacon kot topne vlaknine in vsi vemo, da dodajanje fiber za naše prehrane je koristno za naše zdravje!

Ker je tako zelo nizka na glikemični indeks, Yacon sirup je primerno za uporabo pri diabetikih. Zgodnje študije kažejo možnost uravnavanje krvnega sladkorja in inzulina in raven holesterola.

Yacon Sirup Gostov

Res Cela hrane, Yacon sirup je zelo nizka v kalorij, glukoze prost in vsebuje veliko nižje neto ogljikovih hidratov kot agave sirup. Večina naravnih sladkorjev v Yacon sirup se ne absorbira, torej ne proizvajajo sladkor spike, doživeli, ko eno porabi drugih oblik sladila.

Kliknite tukaj za nakup Yacon sirup iz uradne spletne strani

Dr Oz priporoča Yacon sirup

Yacon Sirup GostovDr Oz je morda prvi zdravstveni delavec bi Yacon sirup pozornost ameriške javnosti. Obstaja toliko teže izguba fads, in pridejo in gredo, kot je vreme, ki obravnava še enega je skoraj preveč, kajne? Obstajajo nekatere druge načine, da uživajo Yacon, vendar so vsi prebavi enako v človeškem telesu.

Bilo je več kliničnih poskusov, posebej obravnavajo Yacon sirup. Rezultati kažejo, da dnevne porabe Yacon sirup proizvaja zmanjšanje telesne teže in pasu obod.

Dr Oz – s katerimi smo niso povezane – je javno izjavil, da je preživel eno leto, raziskovanje in študij tega prej neznane sladilo se prepričajte, da ne bi mogel verjeti, kaj je bil videl in sluha-da Yacon sirup je-v resnici-a uspešno hujšanje rešitev.

Ker Yacon sirup je bilo dokazano, da je prebiotik, učinkovito hranjenje kaj zahteva dr Oz "Suh bakterije", naše telo bo bolj učinkovita pri črpanju hranilnih snovi iz drugih celotno živil jemo, omogoča boljšo podporo za naš imunski sistem in pomaga telesu pri proizvajajo lastno probiotiki.

Kliknite tukaj za nakup Yacon sirup iz uradne spletne strani