» » Yacon Sirup Anmeldelser

Yacon Sirup Anmeldelser

Yacon er en rod, der vokser i Sydamerika. Det er almindeligvis omtales som "apple af jorden". Det har været en stor del af Andesbjergene mountain kultur kostvaner i århundreder. Det er muligt, at sirup af yacon rod vil være den næste store ting til at fremme sund vægttab i vestlige kulturer, hvor diabetes og fedme kører grasserende.

Yacon sirup understøtter god fordøjelse og ser ud til at hjælpe med at regulere blodsukkeret uden at tage receptpligtig medicin, injektioner eller masser af daglige piller. Ikke mindre vigtigt, det viser også potentiale til at reducere taljemål og kropsfedt.

Klik her for at købe Yacon sirup fra officielle hjemmeside

Hvad er Yacon sirup?

Yacon Sirup AnmeldelserYacon sirup er et naturligt sødemiddel, der ikke er kemiske baseret, ikke sukker baseret og kan vise sig for at være meget populær i fremtiden. Mange mennesker, læger og civile, føler at det er passende og endda gavnlige for diabetikere.

Tandlæger kan lide tanken om et sødestof, der ikke skader tænderne, som er tilfældet med Yacon sirup. Samtidig er har ikke fanget endnu i USA, mange forventer at blive ganske populær, som det bliver mere almindeligt kendt.

Yacon sirup er fremstillet af en kartoffel-lignende plante, der kommer fra den sydamerikanske Andesbjergene. Det smager lidt som et æble, og er som regel spises rå. Den gamle Incans forbruges rigelige mængder af det, da det er høj i fiber og meget mættende, hvorved Yacon sirup, en af verdens ældste hele fødevarer!

Sirup, selv er ganske sød og behandles fra rødderne af anlægget. Det er kaldes undertiden en malet æble og skåret og spises rå. For at udtrække saften, er knolden jorden op og pressede. Saften er derefter opvarmes for at reducere vandindholdet. Det er ikke helt så sød som honning eller ahornsirup, og bringer med sig en dejlig smag minder om karamel.

Klik her for at købe Yacon sirup fra officielle hjemmeside

Hvad er fordelene ved Yacon sirup?

Da Yacon sirup er en probiotisk og ikke en ægte sukker, fordøjer kroppen det anderledes. Kroppen metabolizes Yacon som opløselige fiber og vi alle ved, at tilføje fiber til vores kost er gavnlige for vores sundhed!

Da det er så meget lavt på det glykæmiske indeks, er Yacon sirup egnet til brug af diabetikere. Tidlige undersøgelser viser muligheden for regulering af blodsukker og insulin og kolesterol niveauer.

Yacon Sirup Anmeldelser

En sand hele fødevarer, Yacon sirup er meget lav i kalorier, glucose gratis og indeholder et meget lavere niveau af net kulhydrater end agave sirup. De fleste af de naturlige sukkerarter i Yacon sirup er ikke absorberes, således producere ikke en sukker spike oplevede når en forbruger andre former for sødestoffer.

Klik her for at købe Yacon sirup fra officielle hjemmeside

Dr. Oz anbefaler Yacon sirup

Yacon Sirup AnmeldelserDr. Oz er måske det første sundhedspersonalet til at bringe Yacon sirup til opmærksomhed i den amerikanske offentlighed. Der er så mange vægt tab modeluner, og de kommer og går ligesom vejret, at høre fra en anden er næsten for meget, er det ikke? Der er nogle andre måder at forbruge Yacon, men de alle metabolisere på samme måde i den menneskelige krop.

Der har været adskillige kliniske forsøg, specielt adressering Yacon sirup. Resultaterne viser, at en daglig indtagelse af Yacon sirup fremstillet en nedgang i organ vægt og talje omkreds.

Dr. Oz-hvem vi ikke er tilknyttet – har erklæret offentligt, at han tilbragte et år forske og studere denne hidtil ukendte sødestof være sikker på, at han kunne tro hvad han at se og høre – at Yacon sirup er – i virkeligheden – en levedygtig vægttab løsning.

Da Yacon sirup har vist sig for at være en prebiotiske, vil effektivt fodring hvad Dr. Oz kalder "Skinny bakterier", vores kroppe være mere effektiv til at absorbere næringsstoffer fra de andre hele fødevarer, vi spiser, yde bedre støtte til vores immunforsvar og hjælper kroppen i at producere sin egen probiotika.

Klik her for at købe Yacon sirup fra officielle hjemmeside