» » Yacon Sirup Anmeldelser

Yacon Sirup Anmeldelser

Yacon er en rot som vokser i Sør-Amerika. Det er ofte referert til som "eple på jorden". Det har vært en stor del av Andesfjellene fjell kulturen dietter i århundrer. Det er mulig at sirup av yacon rot vil være det neste store tingen å fremme sunn vekttap i vestlige kulturer, hvor diabetes og fedme kjører tøylesløs.

Yacon sirup hjelper god fordøyelse og synes å hjelpe regulere blodsukkeret uten å ta reseptbelagte medisin, injeksjoner eller masse daglig piller. Ikke mindre viktig, den likeledes viser potensial til å betydelig redusere waistlines og kroppsfett.

Kjøp Yacon sirup fra offisielle hjemmeside

Hva er Yacon sirup?

Yacon Sirup AnmeldelserYacon sirup er en naturlig søtningsmiddel som ikke er kjemisk, ikke sukker basert og kan vise seg for å bli svært populære i fremtiden. Mange mennesker, leger og sivile alike, føler at det er egnet og med fordelaktig for diabetikere.

Tannleger som ideen om et søtningsmiddel som ikke skader tennene, som er tilfellet med Yacon sirup. Mens er har ikke fanget på ennå i USA, mange forventer å bli veldig populært som det blir mer kjent.

Yacon sirup produseres en potet-like plante som kommer fra søramerikanske Andesfjellene. Det smaker litt som et eple, og er vanligvis spist rå. Den gamle Incans fortært store mengder det som det er høy i fiber og veldig fylling, dermed Yacon sirup en av verdens eldste hele mat!

Sirup selv er ganske søt og behandles fra røttene av anlegget. Det er kalles et bakken eple og skiver og spist rå. For å trekke ut saften, tuber bakken opp og trykket. Saften er så oppvarmet for å redusere fuktighetsinnhold. Det er ikke helt så søt som honning eller lønnesirup, og bringer med seg en herlig smak som minner om karamell.

Kjøp Yacon sirup fra offisielle hjemmeside

Hva er fordelene med Yacon sirup?

Siden Yacon sirup er en probiotiske og ikke en ekte sukker, fordøyer kroppen det annerledes. Kroppen metabolizes Yacon som løselig fiber og vi vet alle at å legge fiber til våre dietter er gunstig for helsen vår!

Siden det er så veldig lite glykemisk indeks, er Yacon sirup egnet for bruk av diabetics. Studier viser at regulerer blodsukker og insulin og kolesterol nivåer.

Yacon Sirup Anmeldelser

En ekte hele mat, Yacon sirup er svært lavt i kalorier, glukose gratis og inneholder et mye lavere nivå av netto karbohydrater enn agave sirup. De fleste av naturlig sukker Yacon sirup er ikke absorberes, dermed produserer ikke en sukker topp erfaring når en bruker andre former for søtningsmidler.

Kjøp Yacon sirup fra offisielle hjemmeside

Dr. Oz anbefaler Yacon sirup

Yacon Sirup AnmeldelserDr. Oz er kanskje den første helsepersonell å bringe Yacon sirup til seg oppmerksomheten til den amerikanske offentligheten. Det er så mange vekt tap moter, og de kommer og går som været, som hører til en er nesten for mye, ikke er det? Det er noen andre måter å konsumere Yacon, men de metabolismer på samme måte i menneskekroppen.

Det har vært flere kliniske studier, spesielt adressering Yacon sirup. Resultatene indikerer at et daglig inntak på Yacon sirup produsert en nedgang i kroppen vekt og midje omkretsen.

Dr. Oz-som vi ikke er tilknyttet-har uttalt offentlig at han tilbrakte et år forsker og studerer dette hittil ukjent søtningsmiddel være sikker på at han kunne tro hva han ser og hører-det Yacon sirup er-faktisk-en levedyktig vekttap løsning.

Siden Yacon sirup har vist seg for å være prebiotiske, vil effektivt fôring det Dr. Oz kaller "Mager bakterier", kroppen være mer effektiv i å absorbere næringsstoffer fra andre hele matvarer vi spise, gi bedre støtte til vårt immunsystem og hjelper kroppen i å produsere sin egen probiotika.

Kjøp Yacon sirup fra offisielle hjemmeside