» » Yacon Sirup Anbefalt Av Dr. Oz

Yacon Sirup Anbefalt Av Dr. Oz

Dr. Oz anbefaler Yacon sirup for vekttap. Vil du miste vekt, men bare ikke se noen resultater? Vel mye vekttap planer mislykkes fordi de er bare ikke praktisk. Hvis du har spist veldig usunn i år, og nå ønsker å gå på strenge sunn diett, er godt oddsen ikke fungerer. Det er vanskelig å kosthold si gjøre drastiske endringer i livet ditt.

Kjøp Yacon sirup fra offisielle hjemmeside

Yacon Sirup Anbefalt Av Dr. OzDen andre tingen som mange mennesker forsøker er gå til gym og trening. Igjen er det store problemet med dette at det er et stort sjokk til kroppen. Når du har ikke noen trener for år du blir veldig sår og vil trolig stoppe før du får noen resultater.

Den andre tingen med trening er det faktum at det er svært tidkrevende. Det er lett å slutte noe når det er tidkrevende og vanskelig.

Vel, hva om jeg fortalte deg at det er et nytt produkt kalt Dr Oz Yacon sirup. Dr Oz Yacon Syrup har vist for å produsere vekttap ved å bare ta litt før hvert måltid. Mange mennesker har vært å se fantastiske resultater av Dr Oz Yacon Syrup.

Så hvis du vil miste vekt uten å gjøre noen drastiske endringer i livet ditt kan så Dr Oz Yacon Syrup bare være riktig for deg! Ikke vente lenger og begynne shedding uønskede pounds i dag!

Kjøp Yacon sirup fra offisielle hjemmeside

Yacon sirup: Dr. Oz krav søtningsmiddel øker stoffskifte, Aids vekttap

Følge en streng diett og mosjon område kan være vanskelig for de som ønsker å utgyte pounds og kysse sin magen fett farvel. Men dieters må ikke lenger gå på diett eller til gym å møte sine mål vekttap målet. En naturlig mat-yacon sirup-kan hjelpe kvinner taper til 5 lbs. i fire uker, ifølge en studie av Dr. Oz.

Sirup stammer fra Sør-Amerika, høy i Andesfjellene, og anses å være en stift i den peruanske diett. Det er vanligvis brukt som en naturlig søtningsmiddel, effektivt tjene som en erstatning for sukker på noen måter. Yacon sirup er beskrevet som "candy i en krukke" og er "lik melasse, ” sier Dr. ozs studiet deltakere, snitt totalt syv kalorier per teskje med høy Fiberinnhold.

Yacon Sirup Anbefalt Av Dr. Oz

Ifølge International potet Center, yacon sirup inneholder omtrent 30 prosent av fructooligosaccharides (FOS)-en type fructo-polysakkarid brukes som en alternativ søtningsmiddel, og har også lave nivåer av enkle sukker, som glukose og fruktose, sukrose.

Kjøp Yacon sirup fra offisielle hjemmeside

Yacon Sirup Anbefalt Av Dr. OzMenneskekroppen ikke har et enzym å bryte ned FOS, som forårsaker den gjennom fordøyelseskanalen unmetabolized, gir få kalorier, sier Dr. Oz. FOS fungerer som en løselig fiber som øker krakk bulk for å forebygge og selv kontrollere forstoppelse.

Det kan hjelpe lider av Metabolsk syndrom bekjempe høyt kolesterol og diabetes. Som en probiotiske fungerer sirup som mat for "brukervennlige" bakterier som Bifidobacterium og Lactobacillus i små tarmen og kolon.

For å undersøke effekten av yacon sirup på en gruppe overvektige kvinner, Dr. Oz opprinnelig spurte 60 kvinnelige seere på The Dr. Oz Vis å konsumere en spiseskje med yacon sirup med eller før hvert måltid-frokost, lunsj og middag, i fire uker mens ikke gjør andre endringer i kosthold eller mosjonsvaner. Av 60 kvinnelige deltakerne fullført bare 40 studier rettssaken.

Twenty-ni av 40 deltakere rapportert vekttap slags mens 14 kvinner mistet 2,5 kg eller mer. Gjennomsnittlig vekttap blant kvinnelige seere var ca 3 kg. I tillegg var det en 1.9-tommen reduksjon i midjen størrelse, ifølge Dr. Oz. Overall, mer enn halvparten av deltakerne vil anbefale yacon sirup som et verktøy for vekt-tap.

Kjøp Yacon sirup fra offisielle hjemmeside

Yacon Sirup Anbefalt Av Dr. OzYacon sirup ikke bare effektivt økt metabolisme og hjulpet vekttap, men også stabilisere blodsukkeret. "Nå dette er hvorfor jeg er opptatt av det, det ikke er bare om miste vekt, ja du får at jeg vet det er hvorfor folk vil prøve dette, men hvis det får blodsukkeret som er en gullgruve for oss når det gjelder helse," sier Dr. Oz.

Mens Dr. ozs eksperiment ser veldig lovende med gode resultater, har studien flere begrensninger. Det er ikke kjent om vekten deltakerne mistet skyldes yacon sirup eller placebo effekt.

Det kan hende at deltakerne forventet å miste vekt og derfor følte mer forpliktet til å overholde sine dietter. En placebo-kontrollert studie bør gjøres videre prøve effekten av yacon sirup på en større kohort.

Er Yacon sirup rett for deg?

Alle kliniske forsøk og personlige erfaringer fremgår dette produktet å levere resultatet trygt! Det har vært svært effektiv på å produsere vekttap og lavere dårlig kolesterol nivåer. Det har vist effektiv på anbefaler dose og du bør ikke overstige den dosen. Når dosen er overskredet har det blitt rapportert til noen diaré og kramper.

Yacon sirup gjennomgang har produsert resultater ligner kosthold og mosjon. Hovedforskjellen er at du slipper å trene og sulte deg selv for å få disse resultatene! Dette produktet er en av de største vekttapstillegg å noen gang treffer markedet. Bare ta Yacon sirup og begynne å miste vekt!

Kjøp Yacon sirup fra offisielle hjemmeside