» » Yacon-siirappia Arvostelut

Yacon-siirappia Arvostelut

Yacon on root, joka kasvaa Etelä-Amerikassa. Sitä kutsutaan yleisesti "apple maa". Se on ollut suuri osa Andien vuoristo kulttuuri ruokavalion vuosisatoja. On mahdollista, että siirappi yacon root seuraava iso juttu edistää terveen laihtuminen länsimaisissa kulttuureissa, jos diabetes ja lihavuus ovat käynnissä rehottavat.

Yacon-siirappia tukee hyvää ruuansulatusta ja näyttää auttaa säätelemään veren sokeria tarvitsematta ottaa reseptilääke, injektionesteisiin tai paljon päivittäin pillereitä. Yhtä tärkeä, se osoittaa myös merkittävästi vähentää vyötäröä ja rasvaa.

Klikkaa tästä ostaa Yacon-siirappia kotisivut

Mikä on Yacon-siirappia?

Yacon-siirappia ArvostelutYacon siirappi on luonnollinen makeuttaja, joka ei ole kemiallisia perustuu, ei ole sokeria perustuva ja saattaa osoittautua hyvin suosittu tulevaisuudessa. Monet ihmiset, lääkärit ja siviilit, tuntuu että se on sopivaa ja jopa hyötyä diabeetikoille.

Hammaslääkärit ajatuksesta makeutusaine, joka ei haittaa hampaita, kuten Yacon-siirappia. Samalla on ei kiinni vielä Yhdysvalloissa, monet odottavat tullut varsin suosittu, koska se tunnetaan entistä laajemmin.

Yacon siirappi on valmistettu peruna-kuin kasvi, joka on peräisin Etelä-Amerikan Andeilla. Se maistuu hieman omenaa ja on yleensä syödään raakana. Antiikin Incans Nautitaan runsaalla se sellaisenaan kuitua ja hyvin täyte, jolloin Yacon siirappi, yksi maailman vanhimmista whole Foods!

Siirappi, itse on melko makea käsitellä kasvin juuret. Se on joskus kutsutaan maa omena ja on viipaloitu ja syödään raakana. Ote mehu mukula on maaperästä ja painetaan. Mehu kuumennetaan vähentää kosteuspitoisuus. Se ei ole aivan niin makea kuin hunajaa tai vaahterasiirappia ja tuo ihana maku muistuttaa karamelli.

Klikkaa tästä ostaa Yacon-siirappia kotisivut

Mitkä ovat hyödyt Yacon-siirappia?

Koska Yacon siirappi on probioottien ja ei totta sokeri, kehon sulattaa sen eri tavalla. Kehon metabolizes Yacon liukoista kuitua ja tiedämme kaikki, että lisäämällä kuitua ruokavaliomme on hyödyllisiä terveydelle!

Koska se on niin kovin korkealla glykeeminen indeksi, Yacon-siirappia sopii käytettäväksi diabeetikoille. Varhainen tutkimukset osoittavat mahdollisuus säännellä verensokeri ja insuliinin ja kolesteroliarvot.

Yacon-siirappia Arvostelut

Todellinen koko elintarvikeketjun Yacon siirappi on kovin vähän kaloreita, glukoosi ilmainen ja sisältää paljon alhaisemmiksi net hiilihydraatteja agave siirappi. Suurin osa luonnon sokereita Yacon-siirappia eivät imeydy, näin ei tuota sokeria tähkä kokenut kun kuluttaa muita makeutusaineita.

Klikkaa tästä ostaa Yacon-siirappia kotisivut

Dr. Oz suosittelee Yacon-siirappia

Yacon-siirappia ArvostelutDr. Oz on ehkä ensimmäinen terveydenhuollon ammattihenkilön Yacon siirappi kiinnittää huomion amerikkalaiselle yleisölle. Niin paljon paino tappio villityksiä, ja ne tulevat ja menevät kuin sää, että toinen kuuleminen on melkein liian paljon, eikö? On joitakin muita tapoja kuluttaa Yacon, mutta ne kaikki aineenvaihdunta samalla tavalla ihmiskehon.

On ollut useissa kliinisissä tutkimuksissa osoitettu erityisesti Yacon-siirappia. Tulokset osoittavat, että päivittäinen kulutus Yacon-siirappia tuottaa lasku kehon paino ja vyötärön ympärysmitta.

Dr. Oz – jonka kanssa emme ole sidoksissa-on ilmoittanut julkisesti, että hän vietti vuoden tutkimasta tähänkin asti tuntematon makeutusaine varmistaa, että hän voi uskoa, mitä hän oli nähdä ja kuulla – että Yacon-siirappia – itse asiassa – elinkelpoinen laihtuminen ratkaisu.

Koska Yacon siirappi on osoittautunut prebiotic, tehokkaasti ruokinta mitä Dr. Oz kutsuu "Laiha bakteerit", kehomme on tehokas absorboivat ravinteita muiden whole foods syödä, tuettava paremmin immuunijärjestelmää ja auttaa kehoa tuottamaan omaa Probiootit.

Klikkaa tästä ostaa Yacon-siirappia kotisivut