» » Yacon сироп, Препоръчани от д-р Оз

Yacon сироп, Препоръчани от д-р Оз

Д-р Оз препоръчва Yacon сироп за отслабване. Искате ли да губят тегло, но са просто не виждам никакви резултати? Ами много от Отслабване планове не успяват, защото те просто не са практични. Ако ви се яде ужасно нездравословни за години и сега искате да отидете на строг здравословен хранителен режим, и шансовете са, той няма да работи. Това е трудно да диета, камо да направи драстични промени в живота си.

Щракнете тук, за да купуват Yacon сироп от официалния сайт

Yacon сироп, Препоръчани от д-р ОзДругото нещо, което много хора се опитват е отидеш на фитнес и упражняване. Пак основният проблем с това е, че това е огромен шок за тялото. Когато са не правите никакви упражняване за години ще стане много болезнен и вероятно ще спре преди се някакви резултати.

Другото нещо с упражняване е фактът, че това е отнема много време. Това е лесно да се откажат от нещо, когато то е отнема време и е трудно.

Добре Ами ако аз ти казах че има нов продукт наречен д-р Оз Yacon сироп. Д-р Оз Yacon сироп е доказано да произвеждам тегло загуба от просто вземат една малка сума преди всяко хранене. Много хора са били виждат невероятни резултати от използването на д-р Оз Yacon сироп.

Така че ако искате да отслабнете без да се правят драстични промени в живота си и тогава д-р Оз Yacon сироп просто може да бъде точно за вас! Не отлагайте и започна проливането нежелани паунда днес!

Щракнете тук, за да купуват Yacon сироп от официалния сайт

Yacon сироп: Д-р Оз вземания подсладител повишава метаболизма, загуба на тегло на СПИН

Спазване на строга диета и упражнения режим може да бъде трудно за тези, които желаят да хвърли на паунда и целуна си корема мазнини сбогом. Но dieters може би вече няма да отида на диета или фитнес да отговарят на целта си цел за загуба на тегло. Естествена храна-yacon сироп — могат да помогнат на жените губят до 5 lbs. в четири седмици, според проучване, д-р Оз.

Сироп произлиза от Южна Америка, високо в Андите и се смята за основен в перуанските диета. Той често се използва като естествен подсладител, ефективно служи като заместител на захар в някои отношения. Yacon сироп е описан като "бонбони в буркан" и е "подобно на меласа, ” казва д-р Оз участниците в изследването, средно общо седем калории в чаена лъжичка с високо съдържание на фибри.

Yacon сироп, Препоръчани от д-р Оз

Според Международната картофи център, yacon сироп съдържа около 30 % от fructooligosaccharides (FOS) — вид на fructo-полизахариди се използва като алтернативна подсладител- и също така има ниски нива на прости захари, например глюкоза, фруктоза и захароза.

Щракнете тук, за да купуват Yacon сироп от официалния сайт

Yacon сироп, Препоръчани от д-р ОзЧовешкото тяло не трябва един ензим да съборят FOS, което води до преминават през храносмилателния тракт unmetabolized, предоставяне на няколко калории, каза д-р Оз. FOS действа като разтворими фибри, което увеличава насипно състояние на изпражненията да помогне за предотвратяване и дори контрол запек.

Тя може да помогне страдащите от Метаболитен синдром борба с висок холестерол и диабет. Като пробиотик сироп действа като храна за "приятелски" бактерии като Bifidobacterium и Lactobacillus в тънките черва и дебелото черво.

Да изследва ефектите от yacon сироп върху група от жени с наднормено тегло, д-р Оз първоначално попита 60 женски зрителите на На д -р Оз Покажи , за да консумират една супена лъжица yacon сироп със или преди всяко хранене-закуска, обяд и вечеря-за четири седмици докато не прави всякакви промени в техните диети или навици за упражняване. От 60 участничките само 40 завърши проучване опит.

Двадесет и девет от 40 участници съобщи загуба на тегло на някакъв вид, докато 14 жени загуби 5 lbs. или повече. Средното тегло загуба сред женската зрителите е около 3 кг. В допълнение там е 1.9-инчов намаляване на талията размер, според д-р Oz. като цяло, повече от половината от участниците ще препоръча yacon сироп като средство за отслабване.

Щракнете тук, за да купуват Yacon сироп от официалния сайт

Yacon сироп, Препоръчани от д-р ОзYacon сироп не само ефективно стимулира метаболизма и подпомагани загуба на тегло, но също и стабилизира нивата на кръвната захар. "Сега това е защо аз съм страстен за него, той е не само за загуба на тегло, да вие ще получите, че аз знам, че е защо хората ще се опитам това, но ако той може да получи кръвната захар това е златна мина за нас, когато става въпрос за вашето здраве," каза д-р Оз.

Докато д-р Оз експеримент изглежда много обещаващо с добри резултати, проучването имат няколко ограничения. Не е известно дали участниците губи теглото се дължи на yacon сироп или плацебо ефект.

Тя може да бъде възможно, че участниците се очаква да губят тегло и затова се чувствах по-задължени да следват стриктно диетата. Плацебо контролирано проучване трябва да се направи за по-нататъшно изпитване на последиците от yacon сироп върху по-голям кохорта.

Е Yacon сироп точно за вас?

Всички клинични изпитвания и личен опит този продукт изглежда дава резултат безопасно! Той е бил много ефективен при производството на загуба на тегло и по-ниски нива на лошия холестерол. Е доказано ефективна доза препоръчвам и вие не трябва да надвишава тази доза. Когато дозата е бил превишен е съобщено на някои диария и спазми.

Yacon сироп преглед произвежда резултати, подобни на диета и физически упражнения. Основната разлика е, че не трябва да се работи и от глад сами да получите тези резултати! Този продукт е един от най-големите тегло загуба добавки да някога хит на пазара. Просто вземете Yacon сироп и започват да губят тегло!

Щракнете тук, за да купуват Yacon сироп от официалния сайт