» » Yacon σιρόπι σχόλια

Yacon σιρόπι σχόλια

Yacon είναι μια ρίζα που φυτρώνει στη Νότια Αμερική. Είναι συχνά αναφέρεται ως το «μήλο της γης". Ένα μεγάλο μέρος της διατροφής του πολιτισμού των Άνδεων βουνό έχει για αιώνες. Είναι πιθανό ότι το σιρόπι της yacon ρίζας θα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα για να προωθήσει την απώλεια βάρους υγιή στους δυτικούς πολιτισμούς, όπου διαβήτη και της παχυσαρκίας τρέχουν αχαλίνωτο.

Yacon σιρόπι υποστηρίζει την καλή πέψη και φαίνεται να βοηθήσει στην ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα χωρίς να χρειάζεται να λάβουν ιατρική συνταγή, ενέσεις ή τα μέρη των χαπιών. Δεν είναι λιγότερο σημαντικό, δείχνει επίσης τη δυνατότητα να μειώσει την περίμετρο της μέσης και σωματικού λίπους σημαντικά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι το σιρόπι Yacon;

Yacon σιρόπι σχόλιαYacon σιρόπι είναι μια φυσική γλυκαντική ουσία που δεν είναι χημικά με βάση, δεν ζάχαρη με βάση και κινδυνεύει να είναι πολύ δημοφιλής στο μέλλον. Πολλοί άνθρωποι, γιατροί και πολίτες όσο και την αίσθηση ότι είναι κατάλληλο και ακόμη και ευεργετικός για τους διαβητικούς.

Οδοντίατροι αρέσει η ιδέα της γλυκαντική ουσία που δεν βλάπτει τα δόντια, όπως συμβαίνει με το σιρόπι Yacon. Ενώ δεν έχει πιάσει ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί περιμένουν να γίνει αρκετά δημοφιλής όπως γίνεται ευρύτερα γνωστό.

Yacon σιρόπι παράγεται από πατάτα-όπως εγκαταστάσεις που έρχεται από τις Άνδεις της Νότιας Αμερικής. Δοκιμάζει λίγο όπως ένα μήλο, και είναι συνήθως τρώγονται ωμά. Η αρχαία Incans καταναλώνεται άφθονο αυτό δεδομένου ότι είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πολύ πλήρωσης, καθιστώντας Yacon σιρόπι, ένα από τα παλαιότερα ολόκληρα τα τρόφιμα στον κόσμο!

Το σιρόπι, η ίδια είναι αρκετά γλυκό και υποβάλλεται σε επεξεργασία από τις ρίζες του φυτού. Καλείται μερικές φορές ένα μήλο έδαφος και είναι κομμένο σε φέτες και τρώγονται ωμά. Για την εξαγωγή του χυμού, ο βολβός είναι του εδάφους και να πιεστεί. Ο χυμός θερμαίνεται, στη συνέχεια, για τη μείωση της περιεκτικότητας σε υγρασία. Δεν είναι αρκετά τόσο γλυκιά ως μέλι ή σιρόπι σφενδάμου, και φέρνει μαζί της μια καλή γεύση που θυμίζει καραμέλα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Ποια είναι τα οφέλη της Yacon σιρόπι;

Δεδομένου ότι Yacon σιρόπι είναι ένα προβιοτικό και δεν είναι μια αληθινή ζάχαρη, το σώμα αφομοιώνει αυτό διαφορετικά. Το σώμα μεταβολίζει Yacon ως διαλυτές φυτικές ίνες, και όλοι γνωρίζουμε ότι η προσθήκη ινών στη διατροφή μας είναι ευεργετική για την υγεία μας!

Δεδομένου ότι είναι τόσο πολύ χαμηλά στο Glycemic δείκτη, Yacon σιρόπι ενδείκνυται για χρήση από τους διαβητικούς. Πρώιμες μελέτες δείχνουν τη δυνατότητα ρύθμισης του σακχάρου στο αίμα, και η ινσουλίνη και της χοληστερόλης.

Yacon σιρόπι σχόλια

Μια αληθινή σύνολο των τροφίμων, Yacon σιρόπι είναι πολύ χαμηλή σε θερμίδες, γλυκόζη δωρεάν και περιέχει ένα πολύ χαμηλότερο επίπεδο των καθαρών υδατανθράκων από agave σιρόπι. Τα περισσότερα των φυσικών σακχάρων σε Yacon σιρόπι δεν απορροφώνται, έτσι δεν παράγουν μια ακίδα ζάχαρης, έμπειροι, όταν κάποιος καταναλώνει άλλες μορφές των γλυκαντικών ουσιών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Δρ Οζ συνιστά σιρόπι Yacon

Yacon σιρόπι σχόλιαΟ Δρ Οζ είναι ίσως το πρώτο επαγγελματία υγείας να φέρει Yacon σιρόπι για να την προσοχή του αμερικανικού κοινού. Υπάρχουν τόσα πολλά μανίες απώλεια βάρους, και αυτοί έρχονται και να φεύγουν όπως ο καιρός, που ακρόαση ενός άλλου ενός που είναι σχεδόν πάρα πολύ, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν ορισμένοι άλλοι τρόποι να καταναλώνουν Yacon, αλλά όλοι μεταβολίζουν τον ίδιο τρόπο στο ανθρώπινο σώμα.

Έχουν υπάρξει διάφορες κλινικές δοκιμές, αντιµετωπίζοντας, ειδικότερα, Yacon σιρόπι. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η καθημερινή κατανάλωση των Yacon σιρόπι που παράγεται μια μείωση σε βάρος και μέση περιφέρεια του σώματος.

Δρ Οζ-με τον οποίο εμείς δεν είναι συνδεδεμένες – έχει δηλώσει δημοσίως ότι πέρασε ένα χρόνο και να μελετήσει αυτό μέχρι τώρα άγνωστη γλυκαντικό για να είστε σίγουροι ότι αυτός θα μπορούσε να πιστέψει αυτό που βλέπουμε και την ακρόαση-το σιρόπι Yacon-στην πραγματικότητα-είναι μια λύση απώλειας βάρους βιώσιμη.

Δεδομένου ότι Yacon σιρόπι που έχει αποδειχθεί να είναι προβιοτική, σίτιση αποτελεσματικά αυτό Δρ Οζ αποκαλεί «Κοκαλιάρικο βακτήρια», σώμα μας θα είναι πιο αποτελεσματική στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών από τα άλλα ολόκληρα τα τρόφιμα τρώμε, παρέχει καλύτερη υποστήριξη για το ανοσοποιητικό μας σύστημα και βοηθά το σώμα στην παραγωγή δικών προβιοτικά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα