» » Yacon σιρόπι που συνιστάται από τον Δρ Οζ

Yacon σιρόπι που συνιστάται από τον Δρ Οζ

Δρ Οζ συνιστά Yacon σιρόπι για απώλεια βάρους. Θέλετε να χάσετε βάρος, αλλά απλώς δεν βλέπουμε κανένα αποτέλεσμα; Πολλά σχέδια απώλειας βάρους αποτύχει επειδή απλά δεν είναι πρακτικό. Αν έχετε φάει τρομερά ανθυγιεινές για χρόνια και τώρα θέλετε να πάτε σε μια αυστηρή υγιεινή διατροφή, καλά πιθανότητες είναι δεν θα λειτουργήσει. Είναι δύσκολο να δίαιτα, πόσο μάλλον να δραστικές αλλαγές στη ζωή σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Yacon σιρόπι που συνιστάται από τον Δρ ΟζΤο άλλο πράγμα που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν πηγαίνει στο γυμναστήριο και την άσκηση. Και πάλι, το μεγάλο πρόβλημα με αυτό είναι ότι πρόκειται για ένα τεράστιο σοκ στον οργανισμό. Όταν έχουν δεν κάνετε οποιαδήποτε άσκηση για χρόνια θα γίνει πολύ επώδυνος και θα πιθανό να σταματήσει πριν πάρει κανένα αποτέλεσμα.

Το άλλο πράγμα με την άσκηση είναι το γεγονός ότι είναι πολύ χρονοβόρα. Είναι εύκολο να εγκαταλείψει κάτι όταν είναι χρονοβόρα και δύσκολη.

Λοιπόν, τι εάν σας είπα ότι υπάρχει ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Δρ Oz Yacon σιρόπι. Δρ Oz σιρόπι Yacon έχει αποδειχθεί σε παράγω βάροs απώλεια με τη λήψη μόνο ένα μικρό ποσό, πριν από κάθε γεύμα. Πολλοί άνθρωποι έχουν δει καταπληκτικά αποτελέσματα από τη χρήση Δρ Oz σιρόπι Yacon.

Έτσι εάν θέλετε να χάσετε βάρος χωρίς να κάνετε δραστικές αλλαγές στη ζωή σας λοιπόν Δρ Oz σιρόπι Yacon απλά μπορεί να είναι σωστό για σας! Δεν αναμένει πια και να αρχίσει αποβολή ανεπιθύμητα κιλά σήμερα!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Yacon σιρόπι: Δρ Oz αξιώσεις γλυκαντική ουσία ενισχύει μεταβολισμό, απώλεια βάρους του Aids

Τηρώντας μια αυστηρή δίαιτα και άσκηση θεραπευτική αγωγή θα μπορούσε να είναι δύσκολο για εκείνους που επιθυμούν να ρίξει τις λίβρες και φιλί τους κοιλιά λίπος αντίο. Αλλά για όσους κάνουν δίαιτα δεν είναι πλέον μπορεί να έχει να πάει σε μια διατροφή ή στο γυμναστήριο, να πληρούν τους στόχος απώλεια βάρους γκολ. Μια φυσική τροφή — yacon σιρόπι — μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες χάνουν έως 5 λίβρες σε τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα με μια μελέτη του Δρ Οζ.

Το σιρόπι προέρχεται από τη Νότια Αμερική, ψηλά στα βουνά Andes, και θεωρείται ότι είναι μια βάση στη διατροφή Περού. Είναι συνήθως χρησιμοποιείται ως μια φυσική γλυκαντική ουσία, αποτελεσματικά που χρησιμεύει ως υποκατάστατο της ζάχαρης κατά κάποιο τρόπο. Yacon σιρόπι περιγράφεται ως "καραμέλα σε ένα βάζο" και είναι "παρόμοια με μελάσα, ” λέει συμμετεχόντων στην μελέτη του Δρ Οζ, κατά μέσο όρο συνολικά επτά θερμίδες ανά κουταλάκι του γλυκού με μια υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες.

Yacon σιρόπι που συνιστάται από τον Δρ Οζ

Σύμφωνα με το διεθνές κέντρο πατάτας, σιρόπι yacon περιέχει περίπου το 30 τοις εκατό των φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS) — ένας τύπος φρουκτο-πολυσακχαρίτη που χρησιμοποιείται ως ένα εναλλακτικό γλυκαντικό — και επίσης έχει χαμηλά επίπεδα απλά σάκχαρα, όπως γλυκόζη, φρουκτόζη και σακχαρόζη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Yacon σιρόπι που συνιστάται από τον Δρ ΟζΤο ανθρώπινο σώμα δεν έχει ένα ένζυμο για να σπάσει το ΦΩΣ, το οποίο αναγκάζει για να περάσει από το πεπτικό σύστημα αυτούσια, παρέχοντας λίγες θερμίδες, είπε ο Δρ Οζ. ΦΩΣ ενεργεί ως μια διαλυτή ίνα που αυξάνει το σκαμνί χύμα για να βοηθήσει να αποτρέψει και να ελέγξει ακόμη και δυσκοιλιότητα.

Μπορεί να βοηθήσει όσους πάσχουν από μεταβολικό σύνδρομο, την καταπολέμηση της υψηλής χοληστερίνης και διαβήτη. Ως προβιοτικά, το σιρόπι ενεργεί ως τροφή για τα «φιλικά» βακτήρια όπως Bifidobacterium και Lactobacillus το λεπτό έντερο και παχύ έντερο.

Να εξετάσει τις επιπτώσεις της yacon σιρόπι σε μια ομάδα υπέρβαρες γυναίκες, Δρ Οζ αρχικά ζήτησε 60 γυναίκες θεατές του Ο Δρ Oz Show να καταναλώνουν μια κουταλιά yacon σιρόπι με ή πριν από κάθε γεύμα-πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο — για τέσσερις εβδομάδες, αν και δεν κάνει άλλες αλλαγές στην διατροφή τους συνήθειες άσκησης. Από τους 60 συμμετέχοντες θηλυκό, μόνο 40 ολοκληρώθηκε η μελέτη δίκη.

Είκοσι-εννέα από τους 40 συμμετέχοντες ανέφερε απώλεια βάρους κάποιου είδους, ενώ 14 γυναίκες χάσει 5 λίβρες ή περισσότερο. Η μέση απώλεια βάρους μεταξύ οι γυναίκες θεατές ήταν περίπου 3 λίβρες. Επιπλέον, υπήρξε μια μείωση 1,9 ίντσες στη μέση μέγεθος, σύμφωνα με το Δρ Oz. συνολικά, περισσότερο από το ήμισυ των συμμετεχόντων θα ήθελα να συστήσω yacon σιρόπι ως εργαλείο απώλεια βάρους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα

Yacon σιρόπι που συνιστάται από τον Δρ ΟζYacon σιρόπι όχι μόνο αποτελεσματικά στην αύξηση μεταβολισμό και να με τη βοήθεια απώλεια βάρους, αλλά επίσης να σταθεροποιηθούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. «Τώρα γι ' αυτό και είμαι παθιασμένος με αυτό, αυτό δεν μόνο για απώλεια βάρους, ναι θα πάρετε ότι ξέρω αυτό είναι γιατί οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν αυτό, αλλά αν το σάκχαρό σας μπορεί να πάρει που είναι ένα χρυσωρυχείο για μας, όταν πρόκειται για την υγεία σας,» είπε ο Δρ Οζ.

Ενώ πείραμα του Δρ Οζ φαίνεται πολύ ελπιδοφόρος με καλά αποτελέσματα, τη μελέτη έχουν αρκετούς περιορισμούς. Δεν είναι γνωστό εάν το βάρος που έχασαν οι συμμετέχοντες οφείλεται το σιρόπι yacon ή το φαινόμενο placebo.

Μπορεί να είναι δυνατό ότι οι συμμετέχοντες αναμένεται να χάσουν βάρος και να ήμασταν περισσότερο υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν αυστηρά τη διατροφή τους. Ένα ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενη μελέτη πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχο τις επιπτώσεις της yacon σιρόπι για μια μεγαλύτερη ομάδα.

Είναι το σιρόπι Yacon δικαίωμα για σας;

Με όλες τις κλινικές δοκιμές και οι προσωπικές εμπειρίες αυτό το προϊόν φαίνεται να παραδώσει το αποτέλεσμα με ασφάλεια! Είναι πολύ αποτελεσματική στην παραγωγή, απώλεια βάρους και τα χαμηλότερα επίπεδα της κακής χοληστερόλης. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στη δόση συνιστούμε και σας δεν πρέπει να υπερβαίνει αυτή δόση. Όταν έχει ξεπεραστεί η δόση έχει αναφερθεί σε ορισμένα μαζί με διάρροια και κράμπες.

Yacon σιρόπι αναθεώρηση παράγει αποτελέσματα παρόμοια με τη διατροφή και την άσκηση. Η κύρια διαφορά είναι ότι δεν χρειάζεται να επεξεργαστεί και να λιμοκτονήσουν τον εαυτό σας να πάρει αυτά τα αποτελέσματα! Αυτό το προϊόν είναι ένα από το μεγαλύτερο συμπληρώματα απώλειας βάρους για να χτυπήσει ποτέ την αγορά. Ας ρίξουμε το σιρόπι Yacon και να αρχίσει να χάσουν βάρος!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Yacon σιρόπι από επίσημη ιστοσελίδα