» » Whey Beljakovinski Gostov

Whey Beljakovinski Gostov

Whey Beljakovinski GostovKdaj imeli enega od tistih dni, ki je samo zdelo, da bi začeli na narobe stopala in posledično je cel dan zdelo, "off"? Morda to had nekaj uganjati s kako ste začeli dan.

Ali ni že čas, da ponovno razmisli bliskovito hitrostjo zajtrke, vendar predelanih "stvari", ki vsebujejo nič kdo-ve-kaj? Zakaj ne dodate speedy, zdrave, infused energije pijačo vaš zajtrk za povečanje vrednosti karkoli drugega jeste?

Ni več vi (ali vaš otrok) moral sedeti na vaši mizi občutek povešenost ali otrpel vse jutro, ker ste morali vstati "prezgodaj" za delo ali v šolo. Ali se zanesejo na junk hrano zajtrk.

V idealnem primeru, bi bilo najbolje pripraviti zdravim zajtrkom iz surovega cela foods, da ste uživali in da nahranimo in vzdržujejo ti. Mnogi od nas preprosto nimajo časa storiti te vsako jutro, ali zbudiš pozno, pa ne morejo stisnite nekaj zdravega v.

Zdravo predkupna pravica domišljavec nedoločni zaimek narejen od vrhoven-odličnost, celotno, surovega živila, ki poplav vaše telo z "mojster" antioksidant – in tudi oskrbe z ravni veliko beljakovin, ki pomagajo ohraniti greš brez da sredi dopoldneva "crash" ste morda dobili iz ogljik-težek zajtrke.

Kliknite tukaj za nakup dodatek beljakovin sirotke

Beljakovine v prahu je bolje dodatek

Prepričan sem, da tudi boste z veseljem vedeli, da moje priporočilo določa imunski zdravje podporo – nekaj vsak starš želi za svoje otroke (še posebej v šolskem letu), in odrasli, ki želijo sami.

Plus, boste ljubezen, kako hitro in enostavno to je. Traja približno eno minuto, da mix tekoča in powder. Popij sama ali pa dodate nekaj prosto rejo ekološko surova jajca in morda nekaj sveže jagode. Imeli boste zelo hranljiva pijačo dodati vaš zajtrk, ki bo pomagal priti vaše dan pričela na desno stopalo.

Vaše telo je zasnovan tako, da je zdrava. Če vam to s surovinami, ki jih potrebuje, kot zdravo hrano, uresničevanje, čisto vodo, dovolj spanja in izogibanje toksičnih vplivov, se premika stran od manj kot optimalno zdravje in proti zdravje.

Je eden od načinov telesu dosega z uporabo antioksidantov omejiti škodo prostih radikalov, ki lahko ogrožajo svoje zdravje.

Prosti radikali so reaktivne delce, ki Odklonijo okoli vaše celice, poškodovali vsega oni dotikajte. Postanejo aktivni (ali reaktivni), zaradi stresa, slabe prehrane, toksinov v vašem okolju, in celo kot posledica procesa presnove.

Kliknite tukaj za nakup dodatek beljakovin sirotke

Dodatek z vse naravne beljakovine iz sirotke

Še posebej, kot ste starost, vaše telo postopoma izgubi sposobnost za proizvodnjo kritičnih aminokisline-bistvene beljakovine, ki jih potrebujete za proizvodnjo energije, imunskega dejavnosti in kopičenje beljakovin v mišicah.

Zato je treba dopolniti z te aminokisline povečuje, kot boš starejši in povečuje celo bolj v času visoke fizični stres, kot po vadbi ali ko opomogla od poškodbe ali bolezni.

Sirotkine beljakovine vsebuje vse esencialne aminokisline. Plus se ponaša z najvišjo oceno kakovosti beljakovin med vse beljakovine. Tako je celoten beljakovin.

Sirotkine beljakovine je stranski produkt izdelave sira. Naenkrat so bili zavrženi ali uporabljajo za živalsko krmo, vendar raziskovalci kasneje odkril neverjetno sirotkine beljakovine koristi za ljudi.

Kliknite tukaj za nakup dodatek beljakovin sirotke

Visoki kakovosti sirotkine beljakovine imajo lahko dramatične učinke. Koristi vključujejo:

 • Podpira imunski zdravje
 • Podpira vašo energijo ravni
 • Podpira vaše zdravje v sklepih in mišicah
 • Podpira vaš gut koristne bakterije
 • Spodbuja vaše mišične moči, vzdržljivosti in izterjave
 • Ščiti vsa tkiva celic preko antioksidativne lastnosti
 • Zagotavlja ključne aminokisline in beljakovine za splošno optimalno zdravje
 • Podpira vaše telo optimalni metabolizem in kurjenje ravni maščob

Hitro vidite, zakaj je tako koristno za vsakogar, ki živijo aktivnega načina življenja sirotkine beljakovine.

Osebno, I uživajo pitje napitkov iz beljakovin sirotke — ni boljšega načina, da pozdravljam dan ali konča trening kot z okusno hladno protein shake.

Za povečanje beljakovine vsebine še dlje, včasih dodam dve ekološko, proste reje jajc, da kupim iz lokalnega kmeta. To je odličen obrok po treningu. To me žene vse jutro.

Vendar, iskanje beljakovine v prahu, ki vsebuje pravico beljakovine, v najbolj učinkovito mešanico, z najbolj prehransko koristnih rezultatov, in dejansko dobrega okusa je lahko pravi izziv.

Kliknite tukaj za nakup dodatek beljakovin sirotke

Resnično visoko kakovostne beljakovine iz sirotke je težko najti

V bistvu, lahko preprosto nemogoče.

Morda ste storili kaj sem naredil, in poskušal skoraj vsako znamko tam … in ste tudi podvomil iste vrste stvari, ki sem storil:

 • Kaj so vse te naključno sestavine?
 • Kako naj vem, vsebuje najboljše beljakovine, res potrebujem?
 • Zakaj ne vsebuje toliko umetna sladila?
 • Kako lahko določim, kjer beljakovine v prahu so prišli (npr., so krave grain-krmijo ali pašniki krmijo, in tako naprej)?
 • Kakšna je razlika med toploto in hladne predelave in kako to vpliva na beljakovine v prahu?
 • Naj izberem izolati beljakovin ali koncentrat?
 • Ali moram biti zaskrbljen zaradi vrednosti težkih kovin v beljakovine v prahu?

Kaj je najbolj zahtevna dela ugotovitev a kakovosti beljakovin sirotke v prahu? Večina znamk tam ne dejansko vam odgovore na katerokoli od teh vprašanj.

Kliknite tukaj za nakup dodatek beljakovin sirotke

Ne vse sirotke v prahu so enake

V moji raziskovalni, sem se naučil ogromno o na voljo sirotkine beljakovine v prahu na trgu. Bil sem pretresen kaj sem odkril in mislim, da boste, preveč.

Za predjed, veliko komercialno na voljo sirotkine beljakovine v prahu so znatno poškodovane in hranilno pomanjkljiva zaradi prevelike obdelave in ker prvotni vir sirotke je ogroženo.

Plus, nekaj priljubljenih vodilnih blagovnih znamk beljakovin v prahu, ki lahko vsebujejo nevarne stopnje težkih kovin. Consumer Reports test pokazal, da tri 15 beljakovin pijač testiran vsebuje tvegano raven arzena, kadmija in svinca.

Vse to pomeni, da preden ste odprli tudi posode, ste v težavah. In to ni samo pravica. Zato sem ustvaril seznam, ki primerja dos in don'ts, pri izbiri kakovosti sirotkine beljakovine v prahu.

Naredi si uslugo. Oglejte si ta seznam in se prepričajte, kupujete beljakovin sirotke, ki je vseh devet od teh lastnosti, potrebne za pravi zmagovalec.

Kliknite tukaj za nakup dodatek beljakovin sirotke

Dajte svojemu telesu najboljše beljakovine sirotke v prahu

Vsak dan svoje telo sooča vrsto stresorjev, ki nenehno izziv vaše zdravje in dobro počutje. Vse od dnevne napetosti za telesne aktivnosti v vaši prehrani lahko seva vaše telo naravno ravnovesje.

Stres, staranje in uveljavljanje – zlasti pretreniranosti – lahko razčleniti vaše telo obrambe.

Ostati in vzdrževati vaše najboljše zdravje, tukaj je nekaj proaktivne stvari lahko storite:

 • Omejite nepotrebni stres in preprečujejo normalno stres z prakticiranje sprostitvenih tehnik
 • Jejte uravnoteženo prehrano, vključno z veliko sveže, surovo, ekološko sadje in zelenjava
 • Sodelovanje v rednih in smiselno vadbe
 • Dopolniti s je vse naravne beljakovine iz sirotke, kot so sirotka Miracle ™

S sirotko Miracle ™, lahko prepričani ste dobavo vaše telo z vse ključne aminokisline, vse nedotaknjeno mikrohranil koristna sirotka in največje biološka vrednost morate ostati zdrav, hitro povrnil, in priti v najboljši formi celo življenje.

Kliknite tukaj za nakup dodatek beljakovin sirotke