» » Vadelma Ketoni Täydentää Painon Menetys

Vadelma Ketoni Täydentää Painon Menetys

Vadelma Ketoni on aine vadelmia, että heille tunnusomainen haju. Se on yleisesti käytetty maku tehostajana ja on myös hyväksytty käytettäväksi luontaistuotteita Kanadassa.

Vaikka se on mainostetut kuin luonnollinen yhdiste, paljon Vadelma Ketoni markkinoille valmistetaan synteettisesti. Vadelma Ketoni esiintyy luonnostaan vain hyvin pieniä määriä, niin yritykset tuottavat laboratoriossa.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni täydennysosa

Mikä on Vadelma Ketoni?

Vadelma Ketoni Täydentää Painon MenetysVadelma sisältää 200 molekyylejä, jotka vaikuttavat sen eri vadelma maku. Yksi näistä Vadelma Ketoni silmätikukseen elintarvikkeiden valmistajat vuosikymmeniä sitten sen voimakas tuoksu.

Marja maustettu karkkia, saippuoita ja kynttilöitä muistoa todennäköisesti käyttää Vadelma Ketoni. Äskettäin Vadelma Ketoni kerännyt julkisuuteen jälleen, mutta tällä kertaa väitetystä laihtuminen tukea.

Vadelma Ketoni itse löytänyt karpalo, karhunvatukka sekä punaiset vadelmat tai lajien Rosaceae Rubus ideaus L. punainen vadelmat ovat kotoisin Euroopan, Pohjois-Afrikassa ja Keski-Aasiassa.

Ne ovat välttämättömiä ravintoaineita kuten beta-karoteeni ja vitamiineja A, E ja C. Vain pieniä määriä Vadelma Ketoni löytyy hedelmiä, joten Marja muokattu elintarvikkeet yleensä käyttää Vadelma Ketoni tuottaa laboratoriossa.

Noin 2010, tutkijat huomannut että Vadelma Ketoni oli sama molekyylirakenne kapsaisiini, joka on vastuussa lämpöä chili Peppersin kemikaali. Alustavat tutkimukset ehdotti myös, että kapsaisiini estää painonnousua. Näiden perusteella tutkijat juoksi tutkimukset hiirillä ja ihmiskudoksella nähdä jos Vadelma Ketoni vaikuttaa myös painonnousua.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni täydennysosa

Onko Vadelma Ketoni työtä?

Luotettavaa tutkimustietoa Vadelma Ketoni käytöstä kaikki terveydentilan ihmisillä puuttuu tällä hetkellä. Lisäksi tarvitaan laadukasta tutkimusta, sanoi Catherine Ulbricht, senior apteekista Massachusetts General Hospital Boston ja perustajajäsen luonnollinen Standard tutkimusyhteistyötä, jossa tarkastellaan näyttöä yrtit ja täydentää.

Vain kourallinen alustavia tutkimuksia on tehty katsomaan Vadelma Ketoni kuin laihtuminen tukea, ja yksikään näistä ei olisi tehnyt ihmisillä. Mutta tutkimukset hiirillä tai soluja on viestittänyt potentiaalista paino-tappio. 2005 Tutkimuksessa hiirillä syötetään rasvainen ruokavalio Vadelma Ketoni estää painonnousua maksassa ja voitot sisäelinrasvan (vatsa fat), joka ympäröi elinten, kirjassa lehden Life Sciences.

Toinen tutkimus osoitti Vadelma Ketoni kasvoi lipidien (rasva molekyylien) sisällä rasvaa solujen jakautuminen. 2010 Paperin lehdessä Planta Medica myös Vadelma Ketoni kannusti rasvasolujen erittää enemmän proteiinia adiponektiini. Alhainen adiponektiini elimistössä on yleisempää ihmisiä, jotka ovat lihavia, ja ne, joilla on tyypin 2 diabetes.

Alustava tutkimus on myös että Vadelma Ketoni-kun sovelletaan suoraan iholle – voitaisiin torjua ikääntymisen merkkejä. 2008 Tutkimus 15 henkilöä löytyi Vadelma Ketoni sovelluksia parantaa ihon kimmoisuutta ja hiusten kasvua yli viiden kuukauden tutkimuksen lehdessä kasvuhormonin ja IGF tutkimuksen mukaan.

Tutkimus hiirillä ja solujen lab ruokia, kasvaa usein inspiroi lisää tutkimusta. Mutta tulokset, että voi luottaa, lääkärit monet ihmisten tutkimuksissa kemikaalin, monet osallistujat. Kaiken kaikkiaan US Department ja puolustus ihmisen suorituskyky Resource Center pitää paino tappio näyttöä Vadelma Ketoni riittämättömänä. Natural kahden tutkimuksen yhteistyötä luonnon arvosana Vadelma Ketoni C todisteita väittää mitään terveydellistä hyötyä.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni täydennysosa

Onko Vadelma Ketoni turvallinen?

US Food and Drug Administration ensin luokiteltu vadelma ketonit yleisesti tunnustettu turvallinen (GRAS) elintarvikelisäaineen 1960-luvulla. Kuitenkin GRAS asema on annettu olettaen, että henkilö kuluttaa vähemmän kuin kaksi milligrammaa Vadelma Ketoni päivässä. Useimmat laihtuminen täydentää pack paljon Vadelma Ketoni heidän tuotteisiin.

Vadelma Ketoni ei ole hyvin tutkittu pitoisuuksilla käytetään lisäravinteet-joka voi vaihdella 50 250 mg annosta kohti. Ja siellä on muutamia tunnettuja sivuvaikutuksia niiden käytöstä.

Vadelma Ketoni voi alentaa verensokeria ja vähentää verenvuodon riski, Ulbricht sanoi. Joten ihmisiä huumeiden diabetes olisi valvottava tiiviisti terveydenhuollon joukkue.

Vadelma Ketoni saattaa myös aiheuttaa muutoksia rasvaa ja paino muuttuu tulehdusta, sydämentykytys ja vapina. Vadelma Ketoni voi myös vuorovaikutuksessa lääkkeet, kuten jotka sääntelevät syke ja kolesteroli ja hormonien.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni täydennysosa

Vadelma Ketoni Täydentää Painon Menetys