» » Svetol Zöld Kávébab Kivonat

Svetol Zöld Kávébab Kivonat

Zöld kávé kivonatot is egyszerűen kivonat készült pörköletlen bab, vagy a nyers kávé. A gazdag klorogénsav, egy erős antioxidáns, amely a szervezet megszabaduljon a szabad gyökök és a jó egészségi állapot. Figyelembe véve, egyszerűen a Svetol zöld kávé kivonat is segít megakadályozza a zsír felhalmozódását, lendületet súlycsökkenés, megfékezze a szénhidrát felszívódás és étkezés utáni vércukorszint szabályozásában.

Kattintson ide vásárolni Svetol zöld kávébab kivonat

Mi az svetol zöld kávébab kivonat?

Svetol ®, a nem pörkölt Nyerskávé kivonat, amely megőrzi az alapvető egészségügyi ellátások a kávé.

Svetol Zöld Kávébab KivonatA kávécserje egy kis fa, amely termel gyümölcsöt, úgynevezett cseresznye. A betakarítás és a gyártási folyamat részeként a cseresznye és a meggy is szárított néhány hétig, amíg a húsuk osztja, felszabadító a bab. Ezzel a bab is, az úgynevezett zöld kávé.

Zöld kávé is készült, amikor a egy italt, a bab feldolgozása egy gyárban, specialitása, hogy a pörkölés. A pörkölési eljárás magában foglalja, hogy a zöld kávét, hogy magas hőmérsékleten több másodperc vagy perc, annak érdekében, hogy engedje el a kávé aromáját és ízét.

A pörkölési eljárás a felelős a megsemmisítése bizonyos aktív összetevők szerepelnek a zöld kávébab, kifejezetten Chlorogenic savak, hogy előnyös az egészségre. Svetol ® előállításában, gondosan válassza pörköletlen zöld kávébab, így megőrzi a jót tesz-ból ezek az aktív összetevők.

A következő táblázat bemutatja az Chlorogenic-tartalom (száraz tömeg százalékában kifejezve) a zöld kávébab alapján alkalmazott gyártási eljárás és a fajta bab, előtt és után pörkölés.

Kattintson ide vásárolni Svetol zöld kávébab kivonat

Svetol zöld kávébab kivonat előnyei

Az elmúlt néhány évben az epidemiológiai vizsgálatok a fogyasztók található Európában, Amerikában, és végzett Asia bizonyítékokkal egyértelmű pozitív korreláció kávéfogyasztás és 2-es típusú diabétesz kockázatának csökkentése. Egyének, akik fogyasztanak több mint öt csésze kávé naponta 2-es típusú diabétesz kockázatának csökkentése bizonyította.

Nagy kávé fogyasztása is összefüggésbe hozhatók a fokozott glukóz tolerancia, így bizonyítja a szabályozó hatása vércukorszintet.

Svetol Zöld Kávébab Kivonat

A koffein a legismertebb aktív összetevő található kávé, de a vércukorszintet szabályozó szerepe van?

Koffeinmentes kávé is kimutatták, hogy csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség, amely azt jelzi, hogy más összetevők a kávét is hozzájárulnak a vércukorszint rendelet. Különböző klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a koffein nincs a csak az aktív összetevő, amely segít csökkenteni a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát. Ezeket a megállapításokat ígéretes, mint ajánlott, hogy az egyének korlátozza a fogyasztás, a koffein.

2-Es típusú diabétesz kockázatának csökkentése kizárólag nem tulajdonítható a hatását a koffein; Ez a legvalószínűbb oka egy komplex szinergia kávé különböző összetevői között.

Mik a fő aktív összetevői, amelyek hozzájárulnak a vércukorszint rendelet?

Chlorogenic savak, az aktív összetevők a kávét, a tudományos világ ismert kiemelkedő szerepet játszanak a vércukorszint rendeletben.

Természetesen jelen lévő számos élelmiszerek, mint a kávé, Chlorogenic savak is ismert, a képességét, hogy csökkenti a máj glukóz a vérbe, giving őket egy erős szerepét vércukorszint rendeletben aktív molekulák.

Viszont egyes tanulmányok kimutatták, hogy fogyasztani az egyenértékű több száz csésze kávé naponta, ez a hatás eléréséhez szükség. Ezért lehetővé kell tenni a napi bevitel chlorogenic savak használ erre a célra tervezett kiegészítő növelésére.

Kattintson ide vásárolni Svetol zöld kávébab kivonat

Svetol zöld kávébab kivonat a fogyás

Egymást követő Fogyókúra, gazdag ételek, és a testmozgás hiánya mind hozzájárulhatnak súlygyarapodás. Fenntartja a kiegyensúlyozott étrend kapcsolata a legjobb módja annak, hogy maradjon karcsú – és az egészségünk megóvása érdekében.

Súlygyarapodás elkerülése érdekében elengedhetetlen, hogy minden, a kalóriát fogyasztanak napi rendszerességgel. Az egészségügyi szakemberek javasoljuk, eszik a különböző élelmiszerek, kiegyensúlyozó étrendünk és gyakorolják rendszeresen, az egészséges testsúly fenntartása érdekében.

A kiegyensúlyozott étrend alapja a táplálkozási igényeinek, az egyes tényezők, mint a kor, a szex, a magasság és a súly szerint. Bár nincs beállított modell egy kiegyensúlyozott étrend, van néhány bevált tanácsot, hogy lehet használni, hogy segítsen elérni a saját egyensúly: eszik több gyümölcsöt és zöldséget, és csökkenti a fogyasztás a finomított termékek (édes vagy sós), korlátozza a hozzáadott zsír, és evés élelmiszereket, alacsony glikémiás indexű, mint a rizs, a tészta és a burgonya.

Az élelmiszer-piramis egy egyszerű eszköz, amely segít a napi táplálkozási szükségletek rangsorolása. A gyakorlatban a napi élelmiszer-fogyasztás kell bontani az alábbiak szerint:

  • Legalább 50 % szénhidrátot kombinált, gyümölcs, zöldség, keményítő (rizs, burgonya, tészta, hüvelyesek, stb.)
  • 30-35 %-át a lipidek (olaj, vaj, sajt, stb.)
  • 11-15 % fehérje (hús, hal, tojás és bizonyos hüvelyesek)
Kattintson ide vásárolni Svetol zöld kávébab kivonat

Amellett, hogy segít fenntartani a testsúly, étrend mérleg lehetővé teszi, hogy néz ki, miután az általános egészségi állapotának. Gyümölcsök és zöldségek ismert képességét, hogy sok egészségügyi előnyöket, mint a betegség elleni védelme és a gyermekkori elhízás megelőzésére. A PNNS (francia nemzeti Program táplálkozási egészségügyi) azt javasolja, legalább 5 adag gyümölcsöt és zöldséget naponta, bármilyen formában (nyers, főzve, friss, konzerv, stb.) fogyasztása.

Svetol Zöld Kávébab Kivonat

Ugyan a fő célja az egészséges étrend fenntartani a megfelelő mennyiségű energia, a nem energetikai élelmiszer (pl. tápanyagok) része is kritikus az egészségre. Ma ez a rész nem energetikai gyakran elhanyagolják.

Ez az alapvető fontosságú fenntartani egy kiegyensúlyozott étrend, amilyen gyakran csak lehetséges. A táplálék-kiegészítők használata ajánlott, mivel ezek biztosítják a tápanyagok, lehet, hogy hiányzik az étrendünk és/vagy egészségtelen zsírok és cukrok pótlására.

Ezt megelőző táplálkozási megközelítésen alapuló, Naturex kifejlesztett sokféle növényi kivonatok: Svetol ®, Koffeinmentes zöld kávé kivonatot.

Kattintson ide vásárolni Svetol zöld kávébab kivonat

Hol lehet vásárolni Svetol zöld kávébab kivonat?

Egyszerűen keresse meg a termékek, amit használ Svetol ®, mint az aktív összetevő! Termékek, amit használ Svetol ®, mint az aktív összetevő található, egyszerűen keresse a "Svetol ®" a listában, az összetevők és/vagy az embléma a termék csomagolásán. Ne feledje, Svetol ® egyedülálló, és nem lehet összehasonlítani más zöld kávé kivonatot. Svetol ® a a csak zöld kávé kivonatot bizonyított hatékonyságú közzétett klinikai vizsgálatokban.

Svetol Zöld Kávébab Kivonat

Kattintson ide vásárolni Svetol zöld kávébab kivonat