» » Svetol Zelena Kava Fižol Ekstrakta

Svetol Zelena Kava Fižol Ekstrakta

Izvleček zelene kave je preprosto izvleček iz nepraženi fižol ali surovo kavo. To je bogata z chlorogenic kislino, močan antioksidant, ki bo znebila svoje telo prostih radikalov in spodbujati dobro zdravje. Ob preprosto Svetol zeleno kavo ekstrakt lahko tudi pomaga blokirati kopičenje maščob, povečanje hujšanje zajeziti carb absorpcije in uravnavajo raven sladkorja v krvi po obroku.

Kliknite tukaj za nakup Svetol Green Coffee Bean citat

Kaj je svetol zelena kava fižol ekstrakt?

Svetol ®, niso praženo zeleno kavo ekstrakt, ki ohranja ključnega pomena zdravstvene koristi kave.

Svetol Zelena Kava Fižol EkstraktaKave rastlin je majhno drevo, ki proizvaja sadje, imenovano češnje. Kot del postopka sečnje in pridobivanja, češnje sušen na soncu za nekaj tednov, dokler je njihovo meso razdeli, sprošča fižol. Ta fižol, kar je znano kot zeleni kavi.

Ko je zelena kava v pijačo, fižol obdelajo v tovarni, ki je specializirano za praženje. Praženje proces vključuje zelene kave izpostavi visoke temperature za nekaj sekund ali minut, za javnost na kave aroma in okus.

Praženje proces je odgovorna za uničenje nekaterih aktivnih sestavin, ki so vsebovane v zelenih kavnih zrn, posebej Chlorogenic kislin, ki so koristne za zdravje. Pri izdelavi Svetol ®, so skrbno izbrati niso praženo zeleno kavna zrna, tako obdrži prednosti te aktivne sestavine.

Ta tabela predstavlja vsebnost Chlorogenic kislin (izražena v % suhe teže) v zeleno kavno Zrno, ki temelji na uporabljeni postopek izdelave in različnih fižol, pred in po praženjem.

Kliknite tukaj za nakup Svetol Green Coffee Bean citat

Koristi Svetol Green Coffee Bean izvleček

V zadnjih nekaj letih epidemioloških študij, opravljenih na potrošnike, ki se nahaja v Evropi, Ameriki, in Aziji so zagotovili jasen dokaz pozitivne korelacije med porabo kave in zmanjšano tveganje za diabetes tipa 2. Posamezniki, ki porabijo več kot pet skodelic kave na dan pokazale zmanjšano tveganje za diabetes tipa 2.

Poraba visoko kave tudi je bilo povezano z izboljšano glukoze tolerance, kar dokazuje regulativni učinek na raven sladkorja v krvi.

Svetol Zelena Kava Fižol Ekstrakta

Kofein je najbolj znanih aktivne komponente najdemo v kavo, vendar ima pomembno vlogo pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi?

Kavo brez kofeina tudi dokazano, da zmanjša tveganje za diabetes tipa 2, ki označuje druge komponente najdemo v kavi, ki tudi prispevajo k krvnega sladkorja. Različne klinične študije so pokazale, da kofein ni le aktivna sestavina, ki pomaga zmanjšati tveganje za diabetes tipa 2. Te ugotovitve so obetavni, saj je priporočljivo, da posamezniki omejiti njihovo uživanje kofeina.

Zmanjšano tveganje za diabetes tipa 2 se ne more pripisati izključno za učinke kofeina; To je najverjetneje zaradi zapletene sinergijo med kave različnih komponent.

Kaj so glavne aktivne sestavine, ki prispevajo k krvnega sladkorja?

Chlorogenic kislin, znano po znanstveni svet, da se aktivne komponente kave, najpomembnejša vlogo v krvnega sladkorja.

Naravno prisotni v številnih živilih, kot so kava, Chlorogenic kislin so aktivnih molekul znan za svoje zmogljivosti zmanjšati izpust jeter glukoze v krvi, jim močno vlogo v krvnega sladkorja.

Vendar pa, nekatere študije so pokazale, da je treba zaužiti enakovredno več sto skodelic kave na dan, da bi dosegli ta namen. Zato je mogoče za povečanje zaužite dnevne količine chlorogenic kisline z uporabo dodatek za ta namen.

Kliknite tukaj za nakup Svetol Green Coffee Bean citat

Svetol zeleni kavnih zrn Extract za hujšanje

Zaporednih dieto, bogata prehrana in pomanjkanje telesne dejavnosti lahko prispevajo k telesne mase. Ohranjanje uravnotežene prehrane je najboljši način za bivanje slim- in da bi zaščitili svoje zdravje.

Da bi se izognili telesne mase, je treba uporabiti vse kalorij moramo zaužiti vsak dan. Zdravstveni strokovnjaki priporočajo prehranjevalnih vrst živil, uravnoteženje naša prehrana in izvaja redno, da se ohrani zdravo telesno težo.

Uravnotežena prehrana temelji na prehranske potrebe vsakega posameznika glede na starost, spol, višina in teža. Čeprav ni določen model za uravnoteženo prehrano, obstaja nekaj uveljavljenih nasvetov, ki se lahko uporabljajo za pomoč nas doseganje naših ravnovesje: jedo več sadja in zelenjave in zmanjšanje porabe rafiniranih proizvodov (sladko ali slano), omejevanje dodane maščobe in jedo živila z nizkim glikemičnim indeksom, riž, testenine in krompir.

Hrana Piramida je preprosto orodje, ki pomaga prednost dnevne prehranske potrebe. V praksi, dnevne porabe živil naj razdelijo takole:

  • Vsaj 50 % ogljikovih hidratov v kombinaciji s sadjem, zelenjavo, škroba (riž, krompir, testenine, stročnice, itd.)
  • 30 do 35 % lipidov (olja, maslo, sir, itd.)
  • 11 do 15 % beljakovin (meso, ribe, jajca in nekatere stročnice)
Kliknite tukaj za nakup Svetol Green Coffee Bean citat

Poleg pomaganje vi obdržati svojo težo, to prehransko ravnovesje vam omogoča, da skrbijo za vaše splošno zdravje. Sadje in zelenjava so znani za njihovo sposobnost, da zagotovi veliko koristi za zdravje, kot so zaščita proti bolezni in preprečevanje debelosti. PNNS (francoski nacionalni Program prehranske zdravje) priporoča uživanje vsaj 5 obrokov sadja in zelenjave na dan, v kakršni koli obliki (surovo, kuhano, sveže, pločevinkah, itd.).

Svetol Zelena Kava Fižol Ekstrakta

Medtem ko je glavni namen zdrave prehrane je, da ohrani zadostno količino energije,-energična del hrane (kot so hranila) je tudi ključnega pomena za zdravje. Danes, ta non-energična del je pogosto zanemarjena.

To je bistvenega pomena ohraniti uravnotežene prehrane čim bolj pogosto. Uporaba prehranskih dopolnil priporočamo, saj zagotavljajo hranila, ki lahko manjka iz naše prehrane in/ali nadoknadili presežek Nezdravih maščob in sladkorjev.

Na osnovi tega preventivne prehranske pristop Naturex razvil paleto rastlinski izvlečki, vključno z Svetol ®, ekstrakt zeleno kavo brez kofeina.

Kliknite tukaj za nakup Svetol Green Coffee Bean citat

Kje kupiti Svetol Green Coffee Bean citat?

Preprosto poiščite izdelke, ki uporabljajo Svetol ® kot zdravilna učinkovina! Da bi našli izdelke, ki uporabljajo Svetol ® kot zdravilno učinkovino, preprosto iskati "Svetol ®" na seznamu sestavin in/ali logo embalaža proizvoda. Ne pozabite, Svetol ® je edinstven in se ne more primerjati druge zelene kavni ekstrakti. Svetol ® je samo zelena kavni ekstrakt z dokazano učinkovitostjo pri objavljenih kliničnih študij.

Svetol Zelena Kava Fižol Ekstrakta

Kliknite tukaj za nakup Svetol Green Coffee Bean citat