» » Svetol Vihreä Kahvipapujen Ote

Svetol Vihreä Kahvipapujen Ote

Vihreän teen uute on yksinkertaisesti uute on valmistettu paahtamattomien papuja tai raakakahvin. Se sisältää runsaasti chlorogenic happo, voimakas antioksidantti, joka eroon vapaiden radikaalien kehon ja edistää terveyttä. Kun vain Svetol vihreän teen uute voi myös auttaa estää rasvan kertymistä, parantaa laihtuminen, hillitä carb imeytymistä ja auttaa säätelemään aterian jälkeisiä verensokeria.

Klikkaa tästä ostaa Svetol Green Coffee Bean ote

Mikä on svetol vihreä kahvipapujen ote?

Svetol ®-paahdettu vihreän teen uute, joka säilyttää teen ratkaiseva terveyshyötyjä.

Svetol Vihreä Kahvipapujen OteTeen laitos on pieni puu, joka tuottaa hedelmää kutsutaan kirsikat. Osana puunkorjuu ja -tuotanto kirsikat kuivataan auringossa useita viikkoja ennen kuin lihansa jakautuu, vapauttaen papu. Tämä bean on niin kutsutun vihreä kahvi.

Kun vihreä kahvi on valmistettu juoma, pavut käsitellään tehdas, että erikoistunut paahtamalla. Paahtimon prosessi aiheuttaa vihreä kahvi korkeissa useita sekuntia tai minuuttia, jotta vapauttaa kahvi n aromi ja maku.

Paahtimon prosessi vastaa tuhoa aktiivisia osia, jotka sisältyvät vihreä kahvipapujen erityisesti Chlorogenic happoja, jotka ovat hyödyllisiä terveydelle. Tuottaa Svetol ®, ne huolellisesti valittava-paahdettu vihreät kahvipavut, mikä säilyttää nämä Aktiiviset komponentit edut.

Seuraavassa taulukossa esitetään Chlorogenic happojen pitoisuus (ilmaistuna % kuivattu painosta) vihreä kahvipapujen käytetään valmistusprosessin ja eri bean, ennen ja jälkeen paahtimon.

Klikkaa tästä ostaa Svetol Green Coffee Bean ote

Edut Svetol Green Coffee Bean ote

Viime vuosina epidemiologiset tutkimukset tehdään kuluttajien sijaitsee Euroopassa, Amerikassa, ja Aasia on toimittanut selviä todisteita positiivinen korrelaatio Kahvin kulutus ja vähentää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen. Yksilöt, jotka kulutetaan yli viisi kupillista kahvia päivässä osoitti vähentää riskiä tyypin 2 diabetes.

Korkea Kahvin kulutus on liittynyt parantaa glukoosinsietoa, mikä osoittaa sääntelyn vaikutus veren sokeripitoisuus.

Svetol Vihreä Kahvipapujen Ote

Kofeiini on tunnetuimpia aktiivinen osa löytyy teen, mutta se on rooli säätelijänä verensokeri?

Kofeiinitonta kahvia on myös osoitettu vähentää tyypin 2 diabetes, joka osoittaa, että muut osat löytyy teen myös osaltaan verensokerin sääntelyn. Useat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että kofeiini ei ole vain aktiivinen komponentti, jonka avulla voidaan vähentää tyypin 2 diabetes. Nämä tulokset ovat lupaavia, on suositeltavaa, että yksilöiden rajoittaa kofeiinin kulutusta.

Vähentää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen ei voi johtuu yksinomaan vaikutuksista kofeiinia; on todennäköisimmin monimutkainen synergiaa kahvi on eri osia.

Mitkä ovat aktiivisen pääosaa, jotka edistävät verensokerin sääntelyn?

Chlorogenic hapot, tiedetään tieteellisen maailman olevan kahvia, aktiivisten ainesosien pelata erittäin rooli verensokerin sääntelyn.

Luonnollisesti läsnä lukuisissa elintarvikkeissa kuten kahvi, Chlorogenic hapot ovat aktiivisia molekyylejä tunnettu niiden kyky vähentää maksan glukoosin vapauttaa vereen, antaa heille vahvan aseman verensokerin sääntelyn.

Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet olevan tarpeen kuluttaa useita satoja kupillista kahvia päivässä saavuttamiseksi tätä vastaava. Se olisi mahdollista lisätä päiväannoksen chlorogenic happojen avulla täydentää suunniteltu tähän tarkoitukseen.

Klikkaa tästä ostaa Svetol Green Coffee Bean ote

Svetol Green Coffee Bean ote laihtuminen

Peräkkäisen ruokavalioon, rikas aterioita ja liikunnan puute voi edistää painonnousua. Tasapainoinen ruokavalio on paras tapa pysyä ohut- ja ihmisten terveyttä.

Painonnousu välttämiseksi on tarpeen käyttää kaikkia kaloreita kuluttaa päivittäin. Terveydenhuollon ammattilaiset suosittelevat syöminen erilaisia elintarvikkeita, tasapainottaminen ruokavaliomme ja käyttää säännöllisesti, jotta voidaan säilyttää terveen painon.

Tasapainoinen ruokavalio perustuu ravitsemukselliset tarpeet kunkin mukaan tekijät, kuten ikä, sukupuoli, pituus ja paino. Vaikka ei ole asetettu mallia tasapainoista ruokavaliota, on perustettu neuvoja, joiden avulla voidaan auttaa meitä meidän oma tasapaino: syö enemmän hedelmiä ja vihanneksia ja kulutuksen öljytuotteet (makea tai suolainen), rajoittaa lisätty rasva ja syömisen ja matala glykeeminen indeksi, kuten riisi, pasta ja perunat.

Ruokapyramidin on yksinkertainen työkalu, jonka avulla priorisoida päivittäin ravitsemukselliset tarpeet. Käytännössä päivittäisen ruoan kulutus olisi jaoteltava seuraavasti:

  • Vähintään 50 % hiilihydraatteja yhdistettynä hedelmiä, vihanneksia, tärkkelys (riisi, peruna, pasta, palkokasvit, jne.)
  • 30-35 % lipidien (öljyt, voita, juustoa, jne.)
  • 11-15 % proteiinia (lihaa, kalaa, munia ja tiettyjen palkokasvit)
Klikkaa tästä ostaa Svetol Green Coffee Bean ote

Lisäksi se auttaa sinua säilyttämään oman painon, ravinnon tasapaino voit huolehtia teidän yleinen terveydentila. Hedelmät ja vihannekset ovat tunnettuja niiden kyky tarjota monia terveydellisiä etuja kuten suojaaminen tautia vastaan ja liikalihavuutta. PNNS (Ranskan National ohjelma ja ravitsemukselliset Health) suosittelee kuluttaa vähintään 5 annosta hedelmiä ja vihanneksia päivässä muodossa (raw, lämmin, tuore, purkitettu, jne.).

Svetol Vihreä Kahvipapujen Ote

Vaikka terveellisen ruokavalion päätarkoitus on säilyttää riittävä määrä energiaa,-energinen osa elintarvikkeiden (kuten ravinteita) on myös tärkeää terveydelle. Tänään tämä-energinen osuus on usein laiminlyöty.

On olennaista syömään monipuolisesti niin usein kuin mahdollista. Ravintolisien käyttö on suositeltavaa, sillä ne tarjoavat ravinteita että voi puuttua meidän ruokavaliosta ja/tai tehdä liikaa epäterveellistä rasvaa ja sokeria.

Tämä ehkäisevän lähestymistavan perusteella Naturex kehittänyt kasviuutteita, kuten Svetol ®, kofeiiniton vihreän teen uute.

Klikkaa tästä ostaa Svetol Green Coffee Bean ote

Jos ostaa Svetol Green Coffee Bean purkaa?

Yksinkertaisesti Etsi tuotteita, joissa käytetään Svetol ® koska vaikuttava aine! Löytääksesi tuotteita, joissa käytetään Svetol ® vaikuttavana aineena vain etsiä "Svetol ®" luettelossa aineet ja/tai tuotteen pakkauksessa logo. Muista, Svetol ® on ainutlaatuinen ja ei voida verrata muiden vihreä kahviuutteista. Svetol ® on vain vihreä kahviuutetta joiden tehokkuus on todistettu julkaistu kliinisissä tutkimuksissa.

Svetol Vihreä Kahvipapujen Ote

Klikkaa tästä ostaa Svetol Green Coffee Bean ote