» » Svetol Grønn Kaffebønne Ekstrakt

Svetol Grønn Kaffebønne Ekstrakt

Grønne kaffe pakke er bare pakke ut fra unroasted bønner eller rå kaffe. Den er rik på klorogensyre syre, en kraftig antioksidant som vil kvitte kroppen av frie radikaler og fremme god helse. Tar bare Svetol grønn te ekstrakt kan også blokkere fett ansamling, øke vekttap, dempe carb absorpsjon og hjelpe regulere etter måltidet blodsukkernivået.

Kjøp Svetol Green kaffebønne pakke

Hva er svetol grønne kaffebønne pakke?

Svetol ®, en ikke-Stekte grønne kaffe ekstrakt som bevarer de avgjørende helsemessige fordelene av kaffe.

Svetol Grønn Kaffebønne EkstraktKaffe anlegget er et lite tre som produserer frukt, kalt kirsebær. Som en del av høsting og produksjon, er kirsebær tørket i solen i flere uker til deres kjøtt deler, slippe bønne. Dette bean er det som kalles grønne kaffe.

Når grønne kaffe er laget i en drikke, behandles bønner i en fabrikk som spesialiserer steking. Roasting prosessen innebærer utsette grønne kaffe til høye temperaturer i flere sekunder eller minutter, for å frigjøre kaffen aroma og smak.

Roasting prosessen er ansvarlig for ødeleggelsen av visse aktive komponenter som finnes i den grønne kaffebønner, spesielt klorogensyre syrer som er gunstig for helsen. Produsere Svetol ®, de nøye velge ikke-stekt grønne kaffebønner, dermed beholde fordelene av disse aktive komponentene.

Tabellen nedenfor presenterer klorogensyre syre innhold (uttrykt i % av tørket vekt) i den grønne kaffebønner basert på produksjon prosedyren brukes og rekke bean, før og etter roasting.

Kjøp Svetol Green kaffebønne pakke

Fordeler av Svetol Green kaffebønne ekstrakt

De siste årene, de epidemiologiske studiene utført på kunder i Europa, Amerika, og Asia har gitt klare bevis på en positiv korrelasjon mellom kaffe forbruk og redusert risiko for type 2 diabetes. Personer som forbrukes mer enn fem kopper kaffe per dag viste en redusert risiko for type 2 diabetes.

Høy kaffe forbruk har også vært forbundet med forbedret glukosetoleranse, følgelig demonstrere en regulerende effekt på blodsukkeret.

Svetol Grønn Kaffebønne Ekstrakt

Koffein er den mest kjente aktive komponenten som finnes i kaffe, men det har en rolle i å regulere blodsukkeret?

Koffeinfri kaffe har også vist seg å redusere risikoen for type 2 diabetes, som angir at andre komponenter som finnes i kaffe også bidra til blodsukker regulering. Kliniske studier har vist at koffein ikke er den eneste aktive komponenten som bidrar til å redusere risikoen for type 2 diabetes. Disse funnene er lovende, anbefales det at enkeltpersoner begrense sitt forbruk av koffein.

Redusert risiko for type 2 diabetes skyldes ikke alene effektene av koffein; Det er mest sannsynlig skyldes en kompleks synergi mellom kaffe og ulike komponenter.

Hva er de viktigste aktive komponentene som bidrar til blodsukker regulering?

Klorogensyre syrer, kjent for den vitenskapelige verden skal de aktive komponentene av kaffe, spille en viktig rolle i blodsukker regulering.

Naturlig finnes i mange matvarer som kaffe, klorogensyre syrer er aktive molekyler kjent for deres evne til å redusere utslipp av hepatic glukose i blodet, gi dem en sentral rolle i blodsukker regulering.

Men har noen studier vist at det er nødvendig å konsumere tilsvarende flere hundre kopper kaffe per dag for å oppnå denne effekten. Det bør derfor være mulig å øke det daglige inntaket av klorogensyre syrer bruker et supplement laget for dette formålet.

Kjøp Svetol Green kaffebønne pakke

Svetol Green kaffebønne pakke for vekttap

Påfølgende slanking, mektige måltider og mangel på fysisk trening kan alle bidra til vektøkning. Opprettholde et balansert kosthold er den beste måten å holde seg slank- og beskytte helsen.

For å unngå vektøkning, er det nødvendig å bruke alle calories vi forbruker på daglig basis. Helsepersonell anbefaler spise en rekke matvarer, balansering våre dietter og trene regelmessig for å opprettholde en sunn vekt.

Et balansert kosthold er basert på de ernæringsmessige behovene til hver enkelt etter faktorer som alder, kjønn, høyde og vekt. Mens det er ingen satt modell for et balansert kosthold, det er noen etablerte råd som kan brukes til å hjelpe oss oppnå våre egne balanse: spise mer frukt og grønnsaker og redusere forbruket av raffinerte produkter (sweet eller savory), begrense tilsatt fett og spise mat med lav glykemisk indeks, som ris, pasta og poteter.

Maten pyramide er et enkelt verktøy som hjelper prioritere daglige kosttilskudd behov. I praksis, bør daglige fôrinntak deles som følger:

  • Minst 50% karbohydrater kombinert med frukt, grønnsaker, stivelse (ris, poteter, pasta, belgfrukter, etc.)
  • 30 til 35% lipider (oljer, smør, ost, etc.)
  • 11 til 15% protein (kjøtt, fisk, egg og visse belgfrukter)
Kjøp Svetol Green kaffebønne pakke

I tillegg til å hjelpe deg å opprettholde vekten din, lar kosttilskudd saldoen deg se etter din generelle helse. Frukt og grønnsaker er kjent for sin evne til å gi mange helsefordeler, som beskytter mot sykdommen og forebygge fedme. PNNS (fransk nasjonale programmet av ernæringsmessige helse) anbefaler forbruker minst 5 porsjoner med frukt og grønnsaker per dag, i noen form (rå, kokt, frisk, hermetisk, etc.).

Svetol Grønn Kaffebønne Ekstrakt

Mens Hovedformålet med et sunt kosthold er å opprettholde en tilstrekkelig mengde energi, er den ikke-energiske delen av mat (som næring) også avgjørende for helse. I dag, neglisjert denne ikke-energiske delen ofte.

Det er grunnleggende for å opprettholde et balansert kosthold så ofte som mulig. Bruk av kosttilskudd anbefales, som de gir næringsstoffer som kan mangle fra kostholdet og/eller gjøre opp for et overskudd av usunn fett og sukker.

Basert på denne forebyggende ernæringsmessig tilnærming, utviklet Naturex en rekke planteekstrakter, inkludert Svetol ®, en koffeinfri grønn kaffe pakke.

Kjøp Svetol Green kaffebønne pakke

Der hvor å kjøpe Svetol Green kaffebønne pakke?

Bare se etter produkter som bruker Svetol ® som en aktiv ingrediens! For å finne produkter som bruker Svetol ® som en aktiv ingrediens, bare se etter "Svetol ®" i listen av ingredienser og/eller på logoen til produktet. Husk Svetol ® er unikt og ikke kan sammenlignes med andre grønne kaffe ekstrakter. Svetol ® er det bare grønne kaffe pakke med påvist effekt i publiserte kliniske studier.

Svetol Grønn Kaffebønne Ekstrakt

Kjøp Svetol Green kaffebønne pakke