» » Svetol Grøn Kaffebønne Ekstrakt

Svetol Grøn Kaffebønne Ekstrakt

Grøn kaffe ekstrakt er simpelthen ekstrakt fremstillet af ikke-ristede bønner eller rå kaffe. Den er rig på chlorogenic syre, en kraftfuld antioxidant, der vil befri kroppen af frie radikaler og fremme et godt helbred. Tager simpelthen Svetol grøn kaffe uddrag kan også hjælpe blokere fedtophobning, øge vægttab, bremse carb absorption og hjælpe med at regulere efter måltid blod sukker niveauer.

Klik her for at købe Svetol Green Coffee Bean uddrag

Hvad er svetol grønne kaffebønner ekstrakt?

Svetol ®, en ikke-ristede grøn kaffe-ekstrakt, der bevarer de afgørende sundhedsmæssige fordele af kaffe.

Svetol Grøn Kaffebønne EkstraktKaffe-anlægget er et lille træ, der producerer frugt, kaldet kirsebær. Som en del af høsten og produktion, er kirsebær tørret i solen i flere uger indtil deres kød opdeler, frigive bønne. Denne bean er, hvad er kendt som grøn kaffe.

Når grøn kaffe er lavet til en drik, behandles bønnerne i en fabrik, der specialiserer sig i ristning. Ristning proces indebærer underkaste den grønne kaffe til høje temperaturer i flere sekunder eller minutter, for at frigive KAFFES aroma og smag.

Ristning proces er ansvarlig for ødelæggelse af visse aktive komponenter, der er indeholdt i den grønne kaffebønner, specielt Chlorogenic syre, der er gavnligt for helbredet. I producerer Svetol ®, de omhyggeligt vælge ikke-ristede grønne kaffebønner, dermed bevare fordelene ved disse aktive komponenter.

I følgende tabel præsenterer Chlorogenic syre indhold (udtrykt i vægtprocent af tørrede) i den grønne kaffebønner baseret på den fremstillingsmetode, der anvendes og sorten af bønne, før og efter ristning.

Klik her for at købe Svetol Green Coffee Bean uddrag

Fordele af Svetol Green Coffee Bean uddrag

I de sidste par år, de epidemiologiske undersøgelser udført på forbrugerne i Europa, Amerika, og Asien har givet klare beviser for en positiv korrelation mellem kaffe forbrug og reduceret risiko for type 2-diabetes. Personer, der forbruges mere end fem kopper kaffe om dagen viste en nedsat risiko for type 2-diabetes.

Høj kaffe forbrug har også været forbundet med forbedret glukosetolerance, således demonstrere en regulerende effekt på blodsukkeret.

Svetol Grøn Kaffebønne Ekstrakt

Koffein er den mest kendte aktive komponent findes i kaffe, men det har en rolle i reguleringen af blodsukkeret?

Koffeinfri kaffe har også vist sig at reducere risikoen for type 2 diabetes, der angiver, at andre komponenter findes i kaffe også bidrage til blodsukker forordning. Forskellige kliniske undersøgelser har vist, at koffein ikke er den eneste aktive komponent, der hjælper med at reducere risikoen for type 2-diabetes. Disse resultater er lovende, som det anbefales at personer begrænser deres forbrug af koffein.

Nedsat risiko for type 2 diabetes kan ikke udelukkende tilskrives virkningerne af koffein; Det er mest sandsynligt på grund af en kompleks synergi mellem KAFFES forskellige komponenter.

Hvad er de vigtigste aktive komponenter, der bidrager til blodsukker forordning?

Chlorogenic syre, kendt af den videnskabelige verden for at være de aktive komponenter i kaffe, spille en afgørende rolle i blodsukker forordning.

Naturligt til stede i mange fødevarer som kaffe, Chlorogenic syre er aktive molekyler kendt for deres evne til at reducere frigivelsen af hepatisk glukose i blodet, give dem en stærk rolle i blodsukker forordning.

Nogle undersøgelser har dog vist, at det er nødvendigt at forbruge svarer til flere hundrede kopper kaffe om dagen for at opnå denne effekt. Det bør derfor være muligt at øge den daglige indtagelse af chlorogenic syre ved hjælp af et supplement til dette formål.

Klik her for at købe Svetol Green Coffee Bean uddrag

Svetol Green Coffee Bean uddrag til vægttab

Træk slankekure, rige måltider og fysisk inaktivitet kan alle bidrage til vægtøgning. Fastholde en afbalanceret kost er den bedste måde at blive slank – og til at beskytte dit helbred.

For at undgå vægtøgning, er det nødvendigt at bruge alle de kalorier, vi indtager på daglig basis. Sundhedspersonale anbefale spise en række fødevarer, balancering vores kost og udøve regelmæssigt, for at opretholde en sund vægt.

En afbalanceret kost er baseret på de ernæringsmæssige behov hos enkelte afhængigt af faktorer som alder, køn, højde og vægt. Der er ingen sæt model for en afbalanceret kost, der er nogle etablerede råd, der kan bruges til at hjælpe os med at nå vores egen balance: spise mere frugt og grønt og reducere forbruget af raffinerede produkter (sweet eller krydrede), begrænse tilsatte fedtstoffer og spise fødevarer med et lavt glykæmisk indeks, såsom ris, pasta og kartofler.

Madpyramiden er et simpelt værktøj, der hjælper med at prioritere daglige ernæringsbehov. I praksis, bør daglige fødevareforbrug opdeles som følger:

  • Mindst 50% kulhydrater kombineret med frugt, grøntsager, stivelse (ris, kartofler, pasta, bælgfrugter, osv.)
  • 30-35% lipider (olier, smør, ost, osv.)
  • 11-15% protein (kød, fisk, æg og visse bælgplanter)
Klik her for at købe Svetol Green Coffee Bean uddrag

Ud over at hjælpe dig med at vedligeholde din vægt, vil denne kosten balance giver dig mulighed at kigge efter din generelle sundhed. Frugter og grøntsager er kendt for deres evne til at give mange sundhedsmæssige fordele, såsom beskyttelse mod sygdom og forebyggelse af fedme. PNNS (franske nationale Program af ernæringsmæssige sundhed) anbefaler Forbrugende mindst 5 portioner frugt og grøntsager om dagen, i enhver form (rå, kogte, friske, konserverede, osv.).

Svetol Grøn Kaffebønne Ekstrakt

Mens det vigtigste formål med en sund kost er at opretholde en tilstrækkelig mængde energi, er den ikke-energiske del af fødevarer (såsom næringsstoffer) også afgørende for sundhed. I dag, er denne ikke-energiske del ofte forsømt.

Det er afgørende at fastholde en afbalanceret kost så ofte som muligt. Brugen af kosttilskud anbefales, da de giver næringsstoffer der kan mangle fra vores kost og/eller kompensere for et overskud af usunde fedtstoffer og sukker.

Baseret på denne forebyggende ernæringsmæssige tilgang, udviklet Naturex en vifte af planteekstrakter, herunder Svetol ®, en Koffeinfri grøn kaffe ekstrakt.

Klik her for at købe Svetol Green Coffee Bean uddrag

Hvor hen til indkøbe Svetol Green Coffee Bean uddrag?

Bare kigge efter produkter, der bruger Svetol ® som en aktiv ingrediens! For at finde produkter, der bruger Svetol ® som en aktiv ingrediens, blot kigge efter "Svetol ®" på listen over ingredienser og/eller på logoet for emballagen. Husk, Svetol ® er unikt og kan ikke sammenlignes med andre grønne kaffeekstrakter. Svetol ® er den kun grøn kaffe ekstrakt med dokumenteret effekt i offentliggjorte kliniske undersøgelser.

Svetol Grøn Kaffebønne Ekstrakt

Klik her for at købe Svetol Green Coffee Bean uddrag