» » Svetol Grön Kaffe Bean Extrakt

Svetol Grön Kaffe Bean Extrakt

Grön kaffe extrakt är helt enkelt utdrag från orostade bönor eller råkaffe. Det är rikt på klorogensyra, en kraftfull antioxidant som kommer att befria kroppen från fria radikaler och främja god hälsa. Ta helt enkelt Svetol grönt kaffe extrakt kan också hjälpa blockera fettansamlingar, öka viktminskning, bromsa carb absorption och hjälper till att reglera blodsockernivån efter måltid.

Klicka här för att köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera

Vad är svetol grön kaffe bean extrakt?

Svetol ®, en icke-grillad grön kaffe extrakt som bevarar avgörande hälsa fördelarna med kaffe.

Svetol Grön Kaffe Bean ExtraktKaffe anläggningen är ett litet träd som producerar frukt, kallad körsbär. Som en del av skörd och produktion torkas körsbär i solen i flera veckor tills deras kött delas upp, släppa böna. Denna böna är vad som kallas råkaffe.

När grön kaffe görs till en dryck, bearbetas bönorna i en fabrik som specialiserat rostning. Rostning process innebär att utsätta grön kaffe för höga temperaturer i flera sekunder eller minuter, för att frigöra kaffe: s arom och smak.

Rostning process ansvarar för förstörelsen av vissa aktiva komponenter som ingår i den gröna kaffebönan, särskilt Chlorogenic syror som är bra för hälsan. Producera Svetol ®, de noggrant välja icke-rostad gröna kaffebönor, därmed behålla fördelarna med dessa aktiva komponenter.

I följande tabell presenterar Chlorogenic halten (uttryckt i % av torkade vikt) i gröna kaffebönan utifrån den tillverkningsmetod som används och mängden bönor, före och efter rostning.

Klicka här för att köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera

Fördelarna med Svetol grönt kaffe Bean extrakt

Under de senaste åren, de epidemiologiska studierna som utförts på konsumenter i Europa, Amerika och Asien har gett tydliga bevis för ett samband mellan kaffekonsumtion och minskad risk för typ 2-diabetes. Individer som konsumeras mer än fem koppar kaffe per dag visade en minskad risk för typ 2-diabetes.

Hög kaffekonsumtion har också associerats med förbättrad glukostolerans, vilket visar en reglerande effekt på blodsockernivån.

Svetol Grön Kaffe Bean Extrakt

Koffein är den mest välkända aktiva komponenten i kaffe, men det har en roll i regleringen av socker i blodet?

Koffeinfritt kaffe har också visat sig minska risken för typ 2-diabetes, som visar att andra komponenter som finns i kaffe också bidra till blodsockerreglering. Olika kliniska studier har visat att koffein inte är den enda aktiva komponenten som hjälper till att minska risken för typ 2-diabetes. Dessa resultat är lovande, så det rekommenderas att personer begränsa sin konsumtion av koffein.

Minskad risk för typ 2-diabetes kan inte enbart tillskrivas effekter av koffein; Det är troligtvis på grund av en komplex samverkan mellan kaffets olika komponenter.

Vad är de stora aktiva komponenter som bidrar till blodsockerreglering?

Chlorogenic syror, känt av den vetenskapliga världen att de aktiva komponenterna i kaffe, spelar en avgörande roll i blodsockerreglering.

Naturligt finns i många livsmedel såsom kaffe, Chlorogenic syror är aktiva molekyler känd för sin förmåga att minska utsläpp av nedsatt glukos i blodet, ge dem en stark roll i blodsockerreglering.

Vissa studier har dock visat att det är nödvändigt att konsumera motsvarande flera hundra koppar kaffe per dag för att uppnå denna effekt. Det bör därför vara möjligt att öka det dagliga intaget av chlorogenic syror använder ett tillägg som utformats för detta ändamål.

Klicka här för att köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera

Svetol grönt kaffe Bean extrakt för viktminskning

På varandra följande bantning, rika måltider och brist på motion kan alla bidra till viktökning. Att upprätthålla en balanserad kost är det bästa sättet att hålla sig smal – och att skydda din hälsa.

För att undvika viktökning, är det nödvändigt att använda alla de kalorier som vi konsumerar på en daglig basis. Hälso-och sjukvårdspersonal rekommenderar att äta en varierad kost, balansera vår kost och utövar regelbundet, för att bibehålla en hälsosam vikt.

En balanserad kost är baserad på de näringsmässiga behoven i enskilda faktorer som ålder, kön, längd och vikt. Medan det finns ingen som modell för en balanserad kost, det finns några etablerade råd som kan användas för att hjälpa oss att uppnå våra egna balans: äta mer frukt och grönsaker och att minska konsumtionen av raffinerade produkter (söt eller kyndel), begränsa tillsatt fett och äta mat med lågt glykemiskt index, som ris, pasta och potatis.

Matpyramiden är ett enkelt verktyg som hjälper till att prioritera dagliga näringsbehov. I praktiken bör dagliga livsmedelskonsumtion vara fördelade enligt följande:

  • Minst 50% kolhydrater i kombination med frukt, grönsaker, stärkelse (ris, potatis, pasta, baljväxter, etc.)
  • 30-35% lipider (oljor, smör, ost, etc.)
  • 11-15% protein (kött, fisk, ägg och vissa baljväxter)
Klicka här för att köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera

Förutom att hjälpa dig behålla din vikt, gör denna kosten balans att du kan leta efter din allmänna hälsa. Frukt och grönsaker är kända för sin förmåga att ge många hälsofördelar, som skyddar mot sjukdom och att förebygga fetma. PNNS (franska nationella Program av näringsmässiga hälsa) rekommenderar konsumera minst 5 portioner frukt och grönsaker per dag, i någon form (rå, kokt, färska, konserverade, etc.).

Svetol Grön Kaffe Bean Extrakt

Det huvudsakliga syftet med en hälsosam kost är att upprätthålla en tillräcklig mängd energi, är icke-energisk portion av mat (som näringsämnen) också avgörande för hälsa. I dag är denna icke-energisk del ofta försummad.

Det är grundläggande att bibehålla en balanserad kost så ofta som möjligt. Användningen av kosttillskott rekommenderas, eftersom de ger näringsämnen som kan saknas i vår kost och/eller kompensera för ett överskott av ohälsosamma fetter och socker.

Baserat på denna förebyggande näringsmässiga strategi, utvecklat Naturex ett sortiment av växtextrakt, inklusive Svetol ®, ett koffeinfritt grönt kaffe extrakt.

Klicka här för att köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera

Var köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera?

Bara leta efter produkter som använder Svetol ® som en aktiv ingrediens! För att hitta produkter som använder Svetol ® som en aktiv ingrediens, bara leta efter "Svetol ®" i listan av ingredienser och/eller logotyp på produktens förpackning. Kom ihåg att Svetol ® är unikt och kan inte jämföras med andra gröna kaffeextrakt. Svetol ® är endast grön kaffe extraktet med dokumenterad effekt i kliniska studier.

Svetol Grön Kaffe Bean Extrakt

Klicka här för att köpa Svetol gröna kaffebönor extrahera