» » Svetol πράσινο εκχύλισμα φασολιών καφέ

Svetol πράσινο εκχύλισμα φασολιών καφέ

Εκχύλισμα πράσινο καφέ είναι απλά απόσπασμα που κατασκευάζεται από τον καβουρδισμένο ή ακατέργαστου καφέ. Είναι πλούσιο σε χλωρογενές οξύ, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που θα απαλλαγούμε από το σώμα σας από τις ελεύθερες ρίζες και την προώθηση της καλής υγείας. Λαμβάνοντας απλά Svetol πράσινο καφέ εκχύλισμα μπορεί επίσης να βοηθήσει εμποδίζω συσσώρευση λίπους, ενισχύσει την απώλεια βάρους, τον περιορισμό της απορρόφησης υδατανθράκων, και βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα μετά το γεύμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Τι είναι το svetol πράσινο εκχύλισμα φασολιών καφέ;

Svetol ®, μια μη-ψημένα πράσινος καφές εκχύλισμα που διατηρεί το κρίσιμο ευεργετικές ιδιότητες του καφέ.

Svetol πράσινο εκχύλισμα φασολιών καφέΤο φυτό του καφέ είναι ένα μικρό δέντρο που παράγει καρπό, που ονομάζεται κεράσια. Ως μέρος της διαδικασίας της συγκομιδής και παραγωγής, τα κεράσια είναι αποξηραμένα στον ήλιο για αρκετές εβδομάδες μέχρι την σάρκα τους χωρίζει, απελευθερώνοντας το φασόλι. Αυτό φασολιών είναι αυτό που είναι γνωστό ως καφέ.

Όταν ο πράσινος καφές γίνεται σε ένα ποτό, τα φασόλια υποβάλλονται σε επεξεργασία σε ένα εργοστάσιο που ειδικεύεται στο ψήσιμο. Η διαδικασία καβουρδίσματος περιλαμβάνει κτύπημα ο πράσινος καφές σε υψηλές θερμοκρασίες για μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά, προκειμένου να απελευθερώσουν το άρωμα και τη γεύση του καφέ.

Η διαδικασία καβουρδίσματος είναι υπεύθυνη για την καταστροφή ορισμένων δραστικών συστατικών που περιέχονται στο πράσινο φασόλι καφέ, ειδικά Χλωρογενικό οξέα που είναι ευεργετικές για την υγεία. Στην παραγωγή Svetol ®, επιλέξτε προσεκτικά τα μη-ψημένα πράσινου καφέ, διατηρώντας έτσι τα οφέλη από αυτά τα ενεργά συστατικά.

Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει το Χλωρογενικό οξύ περιεχόμενο (επί τοις % του βάρους αποξηραμένο) στο πράσινο φασόλι καφέ με βάση τη διαδικασία κατασκευής που χρησιμοποιείται και την ποικιλία του φασολιού, πριν και μετά το ψήσιμο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Οφέλη της Svetol πράσινα φασόλια καφέ εκχύλισμα

Τα τελευταία χρόνια, οι επιδημιολογικές μελέτες που πραγματοποιούνται για τους καταναλωτές που βρίσκονται στην Ευρώπη, Αμερική, και η Ασία έχουν παράσχει σαφείς ενδείξεις για θετική συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης καφέ και μειωμένο κίνδυνο διαβήτη τύπου 2. Άτομα που κατανάλωναν περισσότερα από πέντε φλιτζάνια καφέ την ημέρα έδειξε μειωμένο κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2.

Κατανάλωση υψηλής καφέ έχει επίσης συνδεθεί με ανοχή στη γλυκόζη βελτιωμένη, γεγονός που αποδεικνύει μια ρυθμιστική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου αίματος.

Svetol πράσινο εκχύλισμα φασολιών καφέ

Η καφεΐνη είναι το πιο γνωστό ενεργό συστατικό που βρέθηκαν σε καφέ, αλλά έχει ένα ρόλο στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου;

Καφέ χωρίς καφεΐνη έχει αποδειχθεί επίσης για να μειώσει τον κίνδυνο του διαβήτη τύπου 2, αναφέροντας ότι άλλα συστατικά που βρίσκονται στον καφέ και στην ρύθμιση της αρτηριακής ζάχαρη. Διάφορες κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η καφεΐνη δεν είναι το μόνο ενεργό συστατικό που βοηθά να μειώσει τον κίνδυνο του διαβήτη τύπου 2. Τα ευρήματα αυτά είναι πολλά υποσχόμενη, όπως συνιστάται ότι άτομα να περιορίσουν την κατανάλωση καφεΐνης.

Μειωμένο κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2 δεν μπορούν να αποδοθούν αποκλειστικά στις επιδράσεις της καφεΐνης? είναι πιθανό να οφείλεται σε ένα συγκρότημα συνέργεια μεταξύ των διαφόρων στοιχείων του καφέ.

Ποια είναι τα σημαντικότερα ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στην ρύθμιση της αρτηριακής ζάχαρη;

Χλωρογενικό οξέα, γνωστό από τον επιστημονικό κόσμο να είναι τα ενεργά συστατικά του καφέ, έναν ρόλο υψίστης σημασίας στον κανονισμό του σακχάρου στο αίμα.

Φυσικά παρόν σε πολλά τρόφιμα όπως ο καφές, Χλωρογενικό οξέα είναι ενεργά μόρια γνωστά για την ικανότητά τους να μειώσει την απελευθέρωση της ηπατική γλυκόζης στο αίμα, δίνοντάς τους ένα ισχυρό ρόλο στην ρύθμιση της αρτηριακής ζάχαρη.

Εντούτοις, μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε το ισοδύναμο του αρκετές εκατοντάδες φλυτζάνια του καφέ ανά ημέρα για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν να αυξηθεί η ημερήσια πρόσληψη της Χλωρογενικό οξέα χρησιμοποιώντας ένα συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Svetol πράσινο εκχύλισμα φασολιών καφέ για απώλεια βάρους

Συνεχή δίαιτα, πλούσια γεύματα, και την έλλειψη σωματικής άσκησης μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση του σωματικού βάρους. Διατηρώντας μια ισορροπημένη διατροφή είναι ο καλύτερος τρόπος να μείνει λεπτός- και για την προστασία της υγείας σας.

Προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση του σωματικού βάρους, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει όλα τις θερμίδες που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση. Οι επαγγελματίες υγείας συστήνουν τρώει μια ποικιλία τροφίμων, εξισορρόπηση της διατροφής μας, και να ασκείστε τακτικά, προκειμένου να διατηρηθεί ένα υγιές βάρος.

Μια ισορροπημένη διατροφή βασίζεται στις διατροφικές ανάγκες κάθε ατόμου σύμφωνα με παράγοντες όπως η ηλικία, το φύλο, το ύψος και το βάρος. Ενώ δεν υπάρχει κανένα σύνολο το μοντέλο για μια ισορροπημένη διατροφή, υπάρχει κάποια καθιερωμένη συμβουλές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μας βοηθήσετε να πετύχουμε το δικό μας ισορροπία: τρώτε περισσότερα φρούτα και λαχανικά και τη μείωση της κατανάλωσης των διυλισμένων προϊόντων (γλυκές ή αλμυρές), ελαττώνοντας την προστιθέμενη λίπη και κατανάλωση τροφών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως ρύζι, ζυμαρικά και πατάτες.

Η πυραμίδα τροφίμων είναι ένα απλό εργαλείο που βοηθά να ιεραρχήσει τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες. Στην πράξη, καθημερινή κατανάλωση τροφίμων πρέπει να κατανέμονται ως εξής:

  • Τουλάχιστον 50% υδατάνθρακες, σε συνδυασμό με φρούτα, λαχανικά, άμυλο (ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, όσπρια, κλπ.)
  • 30-35% λιπίδια (έλαια, βούτυρο, τυρί, κλπ.)
  • 11 έως 15% πρωτεΐνες (κρέας, ψάρια, αυγά, και ορισμένα όσπρια)
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Εκτός από τη βοήθεια για να διατηρήσετε το βάρος σας, διατροφική ισορροπία αυτή θα επιτρέψει σε σας για να δούμε μετά από τη γενική υγεία σας. Φρούτα και λαχανικά που είναι γνωστά για την ικανότητά τους να παρέχουν πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η προστασία κατά της νόσου και την πρόληψη της παχυσαρκίας. Το PNNS (γαλλικά εθνικό πρόγραμμα διατροφής υγείας) συνιστά καταναλώνουν τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως, σε οποιαδήποτε μορφή (ωμά, μαγειρεμένα, φρέσκα, κονσερβοποιημένα, κ.λ.π.).

Svetol πράσινο εκχύλισμα φασολιών καφέ

Ενώ ο κύριος σκοπός μιας υγιεινής διατροφής είναι να διατηρήσουμε ένα επαρκές ποσό της ενέργειας, η μη-ενεργητικός μερίδα των τροφίμων (όπως θρεπτικά συστατικά) είναι επίσης κρίσιμη για την υγεία. Σήμερα, αυτή η μη-ενεργητικός μερίδα είναι συχνά παραμελούνται.

Είναι θεμελιώδες να διατηρηθεί μια ισορροπημένη διατροφή, όσο το δυνατόν συχνότερα. Συνιστάται η χρήση από διατροφικά συμπληρώματα, δεδομένου ότι παρέχουν τις θρεπτικές ουσίες που μπορεί να λείπει από τη διατροφή μας και/ή να αναπληρώσετε περίσσεια ανθυγιεινά λίπη και σάκχαρα.

Με βάση αυτό προληπτικά διατροφική προσέγγιση, Naturex αναπτύξει μια σειρά από εκχυλίσματα φυτών, συμπεριλαμβανομένων των Svetol ®, ένα καφέ χωρίς καφεΐνη πράσινο εκχύλισμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Πού να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ;

Απλά ψάξτε για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν Svetol ® ως δραστικό συστατικό! Για να βρείτε τα προϊόντα που χρησιμοποιούν Svetol ® ως δραστικό συστατικό, απλά ψάξτε για "Svetol ®" στη λίστα των συστατικών ή/και στο λογότυπο της συσκευασίας προϊόντων. Θυμηθείτε, Svetol ® είναι μοναδική και δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλα πράσινα εκχυλίσματα καφέ. Svetol ® είναι το μοναδικό πράσινο εκχύλισμα καφέ με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε δημοσιευμένες κλινικές μελέτες.

Svetol πράσινο εκχύλισμα φασολιών καφέ

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Svetol εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ