» » Suplimentele De Colagen Pentru îngrijirea Pielii

Suplimentele De Colagen Pentru îngrijirea Pielii

Ideea că înghiţire unele colagen Suplimente, derivate din cartilaj vaci, va contribui la sănătatea dumneavoastră proprii organismului de colagen este, în opinia noastră, greu sa inghita! Şi totuşi mii de oameni consuma colagen şi aşa numit "hidrolizat" colagen, ca suplimente în credinţa că le va ajuta recapete un aspect tineresc.

Cu îmbătrânirea, organismului natural producerea de colagen începe să încetinească şi radicalii liberi cauzate de expunerea la soare şi a poluării înseamnă pielea isi pierde elasticitatea si devine mai predispus la aparitia ridurilor.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Suplimente de colagen

Suplimentele De Colagen Pentru îngrijirea PieliiSuplimentele colagen ar trebui să inverseze această pierdere naturale de colagen, dar este greu pentru a vedea cum înghiţire unele colagen vaca ar putea, eventual, ajuta. Pentru început, colagen este cel mai abundent de proteine in organism si Deci avem deja câteva kilograme de ea.

Deci, câteva miligrame de vacă colagen într-un supliment este complet irelevant, în special deoarece noastre enzime digestive va rupe-l jos la câteva simplu aminoacizi-ca noi nu poate absorbi colagen oricum!

Vestea buna este ca poti sa te uiti dupa propriul colagen de mănâncă o multime de fructe şi legume, stau soare şi nu a fumat.

Pentru o lungă perioadă de timp un grup de substante nutritive, găsit în fructe şi legume numite flavonoide sunt recunoscute ca fiind important pentru sănătate. Dar mai recent, o divizie a familiei flavonoide numit anthocyanidins au fost identificate ca fiind deosebit de important în susţinerea şi repararea structurilor de colagen-bogate în organism. În plante, aceste anthocyanidins sunt responsabile pentru pigmenţi care dau fructe şi pomuşoare culorile lor fabulos bogat.

Unele dovezile sugerează că anthocyanidins proteja şi de a consolida colagen si elastina prin literalmente blocarea acţiunii radicalilor liberi şi distructive enzime numite collagenases cunoscut să slăbească treptat colagen noastre ca am varsta. Probleme este majoritatea oamenilor doar nu mâncaţi suficient de aceste alimente au un efect semnificativ.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Suplimentele de colagen pentru îngrijirea pielii

Se pare că majoritatea lumii occidentale este pe o căutare pentru a lupta semnele de imbatranire, dar este din ce în ce mai populare pentru a căuta mai puţin intruziv de moduri de a face acest lucru. Deci, ce este exact că aspectul pielii noastre degradează cu vârsta şi ceea ce poate putem face despre asta?

Colagenul este o proteina care se găseşte în conjunctiv tesuturi in tot corpul nostru, şi este o componentă majoră a pielii noastre. Aşa cum am varsta, pielea noastra stratul interior pierde colagen, făcându-l mai suplu şi ferm si mai vulnerabil la daune şi semnele vizibile ale îmbătrânirii, sagginess pielii şi ridurile.

Suplimentele De Colagen Pentru îngrijirea Pielii

În pielea tanara, cadrul de colagen este intact si pielea rămâne hidratata si elastica. Este rezistent la multe expresii faciale adoptam, precum şi expunerea mediului zi cu zi. Dar, în timp, structura de sprijin slabeste si pielea isi pierde elasticitatea. Pielea începe să-şi piardă tonul său ca colagen suport poartă în jos.

Cel mai probabil aţi auzit de "injectii cu colagen", sau "colagen creme", industria de frumuseţe răspunsul la ajutând, bărbaţi şi femei lupta semnele de imbatranire.  Cu toate acestea, mai recent, Suplimente colagen interne a fost recomandat ca o modalitate eficientă de a ajuta la lupta împotriva semnele de imbatranire. Studiile au arătat că luarea de colagen capsule activeaza formarea de colagen nou de organism, astfel acţionează ca un anti-îmbătrânire supliment.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Molecula de colagen istoric a fost considerat prea mare pentru a fi absorbită pe plan intern dar noi progrese s-au remarcat în a face colagen biodisponibilitate sub formă de suplimente. Mai pe bază de colagen frumusete Suplimente pe piaţă conţine ceea ce se numeşte "Colagen hidrolizat" – o substanţă produsă de rupere jos colagen derivat din oase de animale şi/sau ţesuturile conjunctive. Colagen este rupt în jos printr-un proces denumit hidroliză, care implică descompunerea compusilor de reacţie cu moleculele de apă.

Suplimente de colagen poate îmbunătăţi aspectul nedorite cauzate de epuizarea stratului de colagen cu vârsta. Oameni sănătoşi, în general, nu este nevoie să luaţi suplimente de colagen, dar mulţi oameni aleg să le ia pentru a promova un aspect tineresc. Colagen Suplimente veni în doze diferite, deoarece acestea sunt utilizate în alte scopuri, cum ar fi gestionarea de artrita. Atunci când este utilizat ca un supliment de frumusete, colagenul trebuie să fie limitată la aproximativ cinci sau şase grame zilnic.

Atunci când luaţi colagen Suplimente, este important să aibă suficientă vitamina C şi acid amino "Lizină" in dieta. Unele suplimente de colagen conţin, de asemenea, vitamina C, deoarece este responsabil pentru construirea de colagen în organism şi necesar pentru colagen pentru a lucra. Acid alfa Lipoic este un alt supliment să ia în considerare lua cu colagen, ca maximizează eficacitatea de vitamina C în organism.

Dacă sunteţi în vedere utilizarea de colagen Suplimente anti-îmbătrânire în scopuri sau în tratamentul de o boala cronica, vorbesc cu medicul dumneavoastră sau naturale de sănătate profesionist înainte de a începe ta regim de supliment.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen