» » Sundhedsmæssige Fordele Af Anone

Sundhedsmæssige Fordele Af Anone

Anone er en frugt, der har utallige fordele for sundhed hvis indgår i kosten. Med inddragelse af denne frugt i kosten, som en dessert eller sundhed supplement, kan en række lidelser helbredes. Naturen er den bedste læge, da det giver medicin uden bivirkninger.

En sådan ansete naturlige ‘ medicin ' er anone, som hedder videnskabeligt som Anona muricata. Kendt under forskellige navne som graviola, guanabana, brasilianske pawpaw, etc., anone er fyldt med en række næringsstoffer og bruges også som et alternativ medicin til at behandle mange lidelser.

Ifølge en undersøgelse, anone og kræft kur er relateret og dette tropiske, stikkende frugt kan vise sig for at være gavnligt i at kontrollere spredningen af kræft. Ikke kun frugt, men også frøene, blade, bark og rødder af planter, hjælpe til at lindre mange en sygdom.

Klik her for at købe anone uddrag kapsler

Hvad er anone?

Anone, der ligner en creme-apple, er en lækker frugt, der er hjerte formet og mørk grøn farve når rå. Dækket med kamme på ydersiden og bløde, saftige kød inde, anone frugt har en sød syrlig smag. Denne frugt kan findes hovedsagelig i regnskov i Sydøstasien og Sydamerika.

Sundhedsmæssige Fordele Af Anone

Nu er denne plante dyrket kommercielt på grund af sine kulinariske samt medicinske formål. Den hvide pulp, der er fundet inde i frugten bruges til at gøre slik, drikkevarer, og bruges også som aroma. Bladene, roden, bark og frø er blevet indarbejdet som en traditionel middel i århundreder. Du kan spise frugt eller forbruge ekstrakter af anone, fås i helsekostforretninger, at benytte dets behandlingsmæssige værdi.

Klik her for at købe anone uddrag kapsler

Sundhedsmæssige fordele af anone

Som tidligere nævnt, der alle dele af træet anone bruges til at behandle en række fysiske lidelser. Denne frugt ikke kun fremmer godt helbred, men også hjælper med at bekæmpe parasitter stede inde i kroppen. Da det er fyldt med en række næringsstoffer afgørende for den samlede udvikling af kroppen, anone er lavet til ekstrakt og sælges i sundhed butikker og endda online.

De næringsstoffer, der forekommer i anone er aminosyrer, ascorbinsyre (C-vitamin), calcium, kulhydrater, fibre, jern, niacin, fosfor, riboflavin og thiamin, osv. Fordelene ved anone, kan blive benyttet ved at spise frugt eller herunder dens kosttilskud i den anbefalede dosering. Du kan benytte sig af disse fordele lige fra hoved til tå.

  • Ascorbinsyre øger mængden af antioxidanter i kroppen. Disse hjælper kampen mod frie radikaler i kroppen og hjælper med at holde en række infektioner og lidelser i skak.
  • Denne frugt hjælper også til at lindre smerter og ubehag forårsaget på grund af forstoppelse. Da frugt indeholder opløselige og Uopløselige fibre, det tilføjer bulk til afføring og letter nem fjernelse fra kroppen.
  • En af anone blad sundhedsmæssige fordele kan ses i effektivt at behandle sår i munden. Fint vil mase blad med vand og anvende det på koger hjælpe mindske størrelsen af sår, i tiden kurere dem helt og også reducere irritation.
  • Drikke anone te, der er foretaget af concocting anone blade eller rod i vand er kendt for at reducere lumbago. Lumbago er en form for rygsmerter, specielt i den nederste del af ryggen eller lænden. En kop te hverdagen vil også hjælpe med at lindre betændelse i rygmuskler.
  • Plukfisk lavet med friske anone blade og rosenvand hvis anvendes på huden vil forhindre forekomsten af acne, hudorme og andre hudproblemer.
  • Anone frugtsaft, hvis forbruges to gange dagligt, kan hjælpe med at løse nyre lidelser, lever problemer, urinvejsinfektion (også benævnt urethritis) og hæmaturi (eller blod i urinen) osv.
  • Den kødfulde del af frugt, vil hvis de anvendes til alle sår fremskynde helingsprocessen og også forhindre enhver bakteriel infektion.
  • En afkog af anone blomster og unge skud vil hjælpe med at helbrede betændelse i bihulerne og også i halsen og næsen. Det hjælper også i sekretion af slim at reducere irritation.
  • Du kan med held slippe af hovedlus og væggelus med brug af anone blad afkog. Det vil ikke kun ødelægge disse skadedyr men også holde dem væk.
  • Anone bruges også som et middel mod hoste, diarré, feber og fordøjelsesbesvær. Herunder kosttilskud af anone vil sænke intensiteten af disse betingelser og også forbedre inddrivelsen.

Til sidst, selvom en række sundhedsmæssige fordele af anone kan høstes ved at medtage denne frugt i kosten, er det nødvendigt at huske på, at det bør indtages i grænse at undgå unødvendige virkninger på kroppen system.

Klik her for at købe anone uddrag kapsler