» » Rasberry Keton Supplement Til Vægttab

Rasberry Keton Supplement Til Vægttab

Hindbær keton er stoffet i hindbær, der giver dem deres karakteristisk lugt. Det er almindeligt anvendt som en smag-forstærker og er også godkendt til brug i naturlige Helseprodukter i Canada.

Selv om det er udråbt som en naturlig sammensat, meget af hindbær keton produkter på markedet er lavet syntetisk. Hindbær keton forekommer naturligt i kun meget små mængder, så virksomheder producere det i et laboratorium.

Klik her for at købe hindbær keton supplement

Hvad er hindbær keton?

Rasberry Keton Supplement Til VægttabEn hindbær indeholder 200 molekyler, der bidrager til dens forskellige hindbær smag. En af dem, hindbær keton, blev fremhævet af fødevareproducenter årtier siden for sin potente lugt.

Bær smag slik, sæbe og stearinlys i dag sandsynligvis bruge hindbær keton. For nylig den hindbær keton garnered offentlige opmærksomhed igen, men denne gang som en påstået vægttab støtte.

Hindbær keton er faktisk fundet i tranebær, brombær samt røde hindbær eller arter Rosaceae Rubus ideaus L. røde hindbær er hjemmehørende i Europa, Nordafrika og Centralasien.

De har vigtige næringsstoffer herunder beta-caroten og vitamin A, E og C. Kun spormængder af hindbær keton findes i frugt, så bær-flavored fødevarer typisk bruge hindbær keton fremstillet i et laboratorium.

Omkring 2010, bemærket forskere at hindbær keton havde en lignende molekylære struktur til capsaicin, som er det kemikalie, der er ansvarlig for varmen i chili peber. Foreløbige undersøgelser også foreslået at capsaicin forhindrer vægtøgning. I lyset af disse resultater løb videnskabsmænd studier i mus og på menneskeligt væv at se hvis hindbær keton også påvirker vægtøgning.

Klik her for at købe hindbær keton supplement

Er hindbær keton arbejde?

Pålidelig forskning om brug af hindbær keton nogen sundhedsmæssige tilstand hos mennesker, der i øjeblikket mangler. Yderligere sagde er behov for høj kvalitet forskning, Catherine Ulbricht, senior farmaceut på Massachusetts General Hospital i Boston og medstifter af naturlige Standard forskningssamarbejde, som gennemgår beviser på urter og kosttilskud.

Kun en håndfuld af forundersøgelser har gjort for at kigge på hindbær keton som et vægt tab støtte, og ingen af disse blev gjort i mennesker. Men undersøgelser på mus eller celler har signaleret en potentiel vægt tab effekt. En undersøgelse i 2005 på mus fodret en fedtrig kost fundet hindbær keton forhindret vægtøgning i leveren, og gevinster af visceralt fedt (mave fedt), der omgiver organer, ifølge papiret i kladden Life Sciences.

En anden undersøgelse viste hindbær keton øget opdeling af lipider (fedt molekyler) i fedtceller. 2010 Papir i kladden Planta Medica også fundet hindbær keton ansporet fedt celler til at udskille mere af protein adiponectin. Lave niveauer af adiponectin i kroppen er mere udbredt blandt personer, der er overvægtige, og dem med type 2-diabetes.

Indledende undersøgelser har også fundet den hindbær keton – når anvendes direkte på huden – kunne bidrage til at bekæmpe tegn på ældning. En 2008 undersøgelse af 15 mennesker fundet anvendelser af hindbær keton forbedret både hudens elasticitet og hårvækst over fem måneder efter undersøgelsen i journal væksthormon og IGF forskning.

Forskning i mus, og på celler vokser i lab retter, ofte inspirerer mere forskning. Men for de resultater, der kan have tillid til, læger ser for mange menneskers forsøg et kemikalie, med mange deltagere. Generelt, den amerikanske afdeling af forsvar menneskelige ydeevne Resource Center anser vægt tab beviser på hindbær keton som utilstrækkelig. Den naturlige Standard forskning samarbejde naturlige graded hindbær keton som en C for dokumentation til støtte for krav om nogen sundhedsmæssige fordele.

Klik her for at købe hindbær keton supplement

Er hindbær keton sikkert?

Den amerikanske Food and Drug Administration først kategoriseret raspberry ketoner som en generelt anerkendt som sikre (GRAS) fødevaretilsætningsstof i 1960 ' erne. Men GRAS status er givet under forudsætning af, at en person vil forbruge mindre end to milligram af hindbær keton om dagen. De fleste vægttab supplerer pack langt mere hindbær keton i deres produkter.

Hindbær keton er ikke godt undersøgt på koncentrationer anvendes i kosttilskud – som kan variere fra 50 til 250 milligram per portion. Og der er nogle kendte bivirkninger fra deres brug.

Hindbær keton kan sænke blodsukkeret, og mindsker risikoen for blødning, sagde Ulbricht. Så bør folk tager medicin mod diabetes overvåges nøje ved deres sundhedspleje team.

Hindbær keton kan også forårsage ændringer i kropsfedt og vægt, ændringer i inflammation, hjertebanken og rysten. Hindbær keton kan også interagere med lægemidler, som dem, der regulerer hjertefrekvensen og kolesterol og hormoner.

Klik her for at købe hindbær keton supplement

Rasberry Keton Supplement Til Vægttab