» » Rasberry Keton Dodatek Za Hujšanje

Rasberry Keton Dodatek Za Hujšanje

Malina keton je snov v maline, ki jih dajejo značilen vonj. To se pogosto uporablja kot ojačevalec okusa in je homologiran tudi za uporabo v izdelkih naravnega zdravja v Kanadi.

Čeprav to je touted kot naravno spojino, veliko malina keton izdelkov na trgu je sintetično. Malina keton se pojavlja naravno v le zelo majhne količine, tako podjetja proizvajajo v laboratoriju.

Kliknite tukaj za nakup malina keton dodatek

Kaj je malina keton?

Rasberry Keton Dodatek Za HujšanjeMaline vsebuje 200 molekul, ki prispevajo k malina drugačnega okusa. Eden tistih, malina keton je izpostavil proizvajalci hrane desetletji za močan vonj.

Jagodičja okusom sladkarije, mila in sveče, ki danes verjetno uporabite keton v maline. Nedavno malina keton pridobivajo pozornost javnosti znova, vendar tokrat kot domnevni hujšanje pomoči.

Malina keton je dejansko ugotovila, brusnice, robide, kot tudi rdeče maline ali vrst Rosaceae Rubus ideaus L. rdeče maline so native v Evropi, Severni Afriki in srednji Aziji.

Imajo esencialnih hranil, vključno z beta karotena in vitaminov A, E in C. Samo sledeh malina keton najdemo v sadju, tako berry-Aromatizovan hrane običajno uporabljajo malina keton, proizvedene v laboratoriju.

Okoli 2010, znanstveniki opazil da malina keton je podobno molekularno strukturo, da kapsaicin, ki je odgovoren za proizvodnjo toplote v chili peppers kemikalije. Predhodne študije je tudi predlagal, da kapsaicin preprečuje telesne mase. Glede te ugotovitve znanstvenikov tekel študije na miših in na človeškega tkiva, da vidim, če malina keton vpliva tudi telesne mase.

Kliknite tukaj za nakup malina keton dodatek

Malina keton deluje?

Zanesljive raziskave o uporabi malina keton za vsako zdravstveno stanje pri ljudeh še ni prisotno. Poleg visoko kakovostnih raziskav je potrebno, dejal, Catherine Ulbricht, višji farmacevta na Massachusetts General Hospital v Boston in soustanovitelj naravnih Standard sodelovanje pri raziskavah, ki pregled dokazov o zelišč in dodatki.

Le peščica predhodne študije so bile izvedene pogledati malina keton kot pomoč za izgubo teže, in nobena od teh je bilo opravljeno pri ljudeh. Vendar študije na miših ali celice imajo Signalizirana potencialni učinek za izgubo teže. A 2005 študija na miših krmijo visoko vsebnostjo maščob prehrane, našel malina keton preprečiti telesne mase v jetrih, in dobički visceralne maščobe (trebuh maščobe), ki obdaja organov, v skladu s papirja v listu znanosti o življenju.

Druga študija je pokazala, malina keton povečala razčlenitev lipidi (maščobnih molekul) v maščobnih celicah. 2010 Papirja v listu Planta Medica najti tudi maline keton iniciative maščobne celice izločajo več beljakovin adiponectin. Nizke stopnje adiponectin v telesu so bolj pogosti med ljudmi, ki so predebeli, in tiste z diabetesa tipa 2.

Predhodne raziskave tudi ugotovljeno, da maline keton-ko uporablja neposredno na kožo – lahko pomaga boj proti znake staranja. 2008 Študija 15 ljudi, najti aplikacije malina keton izboljšati elastičnost kože in las rast več kot pet mesecev, v skladu s študijo v reviji rastnega hormona in IGF raziskave.

Raziskave na miših in na celicah pogosto raste v laboratoriju jedi, navdihuje več raziskav. Ampak za rezultate, da lahko zaupate, zdravniki iščejo veliko človeških poskusov kemikalije, z veliko udeležencev. Na splošno, ZDA Ministrstvo za obrambo ljudi uspešnosti Resource Center meni težo izguba dokaze o malina keton kot nezadostna. Naravni standardne raziskave sodelovanja naravnih uvrstijo malina keton kot C za dokazila v zvezi z zahtevki za kakršne koli koristi za zdravje.

Kliknite tukaj za nakup malina keton dodatek

Malina keton je varno?

US Food and Drug Administration prvi kategorizirani malina ketoni kot splošno priznan kot varen (GRAS) aditiv v 1960. Vendar GRAS status je podana pod predpostavko, da bo oseba porabi manj kot dva miligrama malina keton na dan. Večina hujšanje dopolnilih pakiranja veliko bolj malina keton v svoje izdelke.

Malina keton ni dobro raziskana v koncentracijah, ki se uporabljajo v dopolnilih – ki lahko segajo od 50 do 250 miligrama na porcijo. In obstaja nekaj znanih stranskih učinkov njihove uporabe.

Malina keton lahko nižje ravni sladkorja v krvi, in zmanjšala tveganje za krvavitev, je dejal Ulbricht. Torej, ljudje, ki jemljejo zdravila za sladkorno bolezen je treba spremljati tesno njihove zdravstvene ekipe.

Malina keton lahko povzroči tudi spremembe v telesne maščobe in teže, spremeni v vnetje, razbijanje srca in Nesigurnost. Malina keton lahko tudi interakcijo z zdravili, kot so tiste, ki uravnavajo srčni utrip in holesterola in hormonov.

Kliknite tukaj za nakup malina keton dodatek

Rasberry Keton Dodatek Za Hujšanje