» » Rasberry Cetonă Supliment De Scădere în Greutate

Rasberry Cetonă Supliment De Scădere în Greutate

Zmeura cetonă este substanţa în zmeura care le dau lor miros distinctiv. Acesta este frecvent folosit ca un potenţiator de aromă şi este aprobat pentru utilizare în produse naturale de sănătate în Canada.

Deşi acesta este touted ca un compus natural, mult pe piata produselor cetonă zmeura sunt făcute sintetic. Zmeura cetonă apare în mod natural sume numai foarte mici, astfel încât companiile se produce într-un laborator.

click aici pentru a cumpara zmeura cetonă supliment

Ce este zmeura cetonă?

Rasberry Cetonă Supliment De Scădere în GreutateO zmeura contine 200 de molecule care contribuie la aroma zmeura distincte. Unul celor, zmeura cetonă, a fost nominalizat de producătorii de produse alimentare decenii în urmă pentru său miros puternic.

Boabe bomboane aromate, săpunuri şi lumânări făcut astăzi ar folosi zmeura cetonă. Recent cetonă zmeura atras atenţia publicului din nou, dar de data aceasta ca o pierdere în greutate pretinsa ajutor.

Zmeura cetonă fapt este găsit în afine, mure, precum şi zmeură roşu sau specia ideaus Rosaceae Rubus L. Red zmeura sunt originar din Europa, Africa de Nord şi Asia Centrală.

Acestea au nutrienti esentiali, inclusiv beta-caroten si vitaminele A, E si C. Doar urme de zmeura cetonă se gasesc in fructe, astfel încât alimentele cu aromă de boabe de obicei folosesc zmeura cetonă produsă într-un laborator.

În 2010, oamenii de ştiinţă observat chetonul de zmeura au o structura moleculara similare la capsaicină, care este chimic responsabil pentru căldură în ardei chili. Studiile preliminare au sugerat capsaicină că împiedică creşterea în greutate. În lumina acestor constatări, oamenii de ştiinţă a condus studii la şoareci şi pe tesutul uman pentru a vedea dacă zmeura cetonă influenţează, de asemenea, creşterea în greutate.

click aici pentru a cumpara zmeura cetonă supliment

Funcţionează zmeura cetonă?

În prezent este lipsit de încredere de cercetare pe utilizarea zmeura cetonă pentru orice condiţii de sănătate la oameni. Mai este nevoie de înaltă calitate de cercetare, a declarat Catherine Ulbricht, farmacistul senior la Spitalul Massachusetts General din Boston şi co-fondator al naturale colaborare Standard de cercetare, care clienţi dovezi pe ierburi si suplimente.

Doar o mână de studiile preliminare au fost făcute pentru a uita-te la zmeura cetonă ca un ajutor de pierdere în greutate, şi nici unul dintre acestea s-au făcut la om. Dar studiile pe soareci sau celule au semnalat un efect potențial de pierdere în greutate. Un studiu de 2005 pe şoareci hrăniţi cu o dietă bogată în grăsimi găsit zmeura cetonă împiedicat greutate în ficat, şi câştiguri de grasime viscerala (burtă grăsime), care înconjoară organele, în funcţie de hârtie în revista Life Sciences.

Un alt studiu a arătat zmeura cetonă crescut defalcarea de lipide (grăsimi molecule) celulele de grăsime. 2010 De hârtie în revista Planta Medica găsit, de asemenea, zmeură cetonă stimulat de grăsime celule pentru a secreta mai mult de adiponectin de proteine. Nivelurile scăzute de adiponectin în organism sunt mai frecvente în rândul persoanelor care sunt obezi, iar cei cu diabet de tip 2.

Preliminare de cercetare a constatat, de asemenea, chetonul de zmeura – atunci când aplicat direct pe piele-ar putea ajuta la combaterea semnelor de imbatranire. Un studiu 2008 de 15 oameni găsit aplicaţii de zmeura cetonă îmbunătăţit creşterea părului peste cinci luni, potrivit studiului în Jurnalul hormonul & IGF cercetare si elasticitatea pielii.

De cercetare la şoareci, şi pe celule adesea în creştere în preparate de laborator, inspiră mai mult de cercetare. Dar pentru rezultate care pot fi de încredere, medicii uita-te pentru multe umane studiile unui produs chimic, cu mulţi participanţi. În general, SUA Departamentul de aparare omului performanţă centrul de resurse consideră dovezi de pierdere greutate pe cetonă zmeura ca insuficiente. Naturale Standard cercetare colaborare naturale clasificate zmeura cetonă ca un C pentru dovezi justificative cererile pentru orice beneficiu de sănătate.

click aici pentru a cumpara zmeura cetonă supliment

Zmeura cetonă este în siguranţă?

US Food and Drug Administration din prima clasificate zmeura cetone ca un în general recunoscute ca fiind sigure (GRAS) aditivilor alimentari în anii 1960. Cu toate acestea statutul de GRAS este dat în ipoteza că o persoană va consuma mai puţin două miligrame de zmeura cetonă zi. Majoritatea pierdere în greutate suplimente pachet mult mai zmeura cetonă în produsele lor.

Zmeura cetonă nu este bine studiat la concentrații utilizate în suplimente – care poate varia de la 50 la 250 mg per portie. Şi există unele efecte secundare cunoscute la utilizarea lor.

Zmeura cetonă poate reduce nivelul zaharului din sange si reduce riscul de sângerare, Ulbricht spus. Deci, persoanele care iau medicamente pentru diabet zaharat trebuie monitorizată îndeaproape de echipa lor de asistenţă medicală.

Zmeura cetonă poate provoca, de asemenea, modificări în adipos şi greutate, schimbări în inflamaţie, palpitaţii şi tremor. Zmeura cetonă, de asemenea, pot interacţiona cu medicamente, cum ar fi cele care reglementează ritmul cardiac şi colesterol, si hormoni.

click aici pentru a cumpara zmeura cetonă supliment

Rasberry Cetonă Supliment De Scădere în Greutate