» » Rasberry кетон добавка за отслабване

Rasberry кетон добавка за отслабване

Малина кетон е веществото в малини, които им дават си отличителен мирис. Той обикновено се използва като подобрител на вкус и също така е одобрено за използване в здравеопазването с естествени продукти в Канада.

Въпреки че това е изтъквани като естествено съединение, голяма част от Малина кетон продукти на пазара са направени синтетично. Малина кетон се среща естествено в само много малки количества, така че компании се произвеждат в лаборатория.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон добавка

Какво е Малина кетон?

Rasberry кетон добавка за отслабванеМалина съдържа 200 молекули, които допринасят за неговите отделни Малинов аромат. Един от тези, Малина кетон, е избрана от производителите на храни десетилетия за силен мирис.

Бери ароматизирани бонбони, сапуни и свещи, направени днес вероятно използват Малина кетон. Наскоро Малина кетон събра общественото внимание отново, но този път като предполагаемата Отслабване помощ.

Малина кетон всъщност се намира в боровинки, къпини, както и червени малини, или видовете Розоцветни Rubus ideaus L. червени малини са роден в Европа, Северна Африка и Централна Азия.

Те са основни хранителни вещества, включително бета-каротин и витамини A, E и C. Само следи от Малина кетон са намерени в плода, така Бери ориентирано храни обикновено използват Малина кетон, произведени в лаборатория.

Около 2010, учените забелязали, че Малина кетон имаше подобна молекулярната структура на капсаицин, който е отговорен за топлината в Чили Пепърс химикал. Предварителни проучвания също така предполага, че капсаицин предотвратява наддаване на тегло. С оглед на тези констатации учените се завтече проучвания при мишки и върху човешкото тъкан, за да видите ако Малина кетон влияе също така и наддаване на тегло.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон добавка

Малина кетон работи?

В момента липсват надеждни изследвания върху използването на Малина кетон за всяко здравословно състояние при хората. Необходимо е високо качество изследвания, каза още Катрин Улбрихт, старши фармацевт в Massachusetts General Hospital в Бостън и съосновател на естествени стандартни изследвания сътрудничество, което отзиви доказателства на билки и добавки.

Само една шепа от предварителните проучвания са направени да погледнете Малина кетон като помощ, загуба на тегло, и нито един от тях са били извършени при хората. Но изследванията върху мишки или клетки са сигнал ефект на потенциалната загуба на тегло. А 2005 проучване върху мишки хранени високо съдържание на мазнини диета намерени Малина кетон предотвратени тегло в черния дроб и печалби на висцералните мазнини (мазнини на корема), която обгражда органи, според хартията в дневника за науките за живота.

Друго проучване показва Малина кетон увеличава разграждането на липиди (мазнини молекули) в мастните клетки. 2010 Хартия в списанието Planta Medica също така Малина кетон ускориха мастните клетки да отделят повече от адипонектин протеин. Ниските нива на адипонектин в тялото са по-често сред хората, които страдат от затлъстяване, а тези с диабет тип 2.

Предварителни изследвания е установено, че Малина кетон – когато прилага директно върху кожата – може да помогне за борба с признаците на стареене. 2008 Проучване на 15 души намерили приложения на Малина кетон подобрява еластичността на кожата и растежа на косата в продължение на пет месеца според изследване в списание растежен хормон и IGF изследвания.

Изследвания при мишки, и на клетките растат в лаборатория ястия, често вдъхновява повече изследвания. Но за резултатите, които може да се вярва, лекари търсят много човешки проучвания на дадено химично вещество, с много участници. Като цяло САЩ Министерството на отбраната човешкото изпълнение Ресурсен център счита тегло загуба доказателства на Малина кетон като недостатъчна. Естествено стандартни изследвания сътрудничество естествени класирани Малина кетон като C за доказателства в подкрепа на исканията за някаква полза на здравето.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон добавка

Малина кетон безопасно ли е?

На САЩ по храните и лекарствата първо категоризирани Малина кетони като всеобщо признати за безопасни "(GRAS) хранителна добавка през 1960. Въпреки това дроб статут се дава при допускането, че човек ще консумират по-малко от два милиграма Малина кетон на ден. Най-много загуба на тегло добавки пакет далеч по-Малина кетон в своите продукти.

Малина кетон не е добре проучен при концентрации, използвани в добавки – които могат да варират от 50 до 250 милиграма на сервиране. И има някои известни странични ефекти от употребата им.

Малина кетон може да намалят нивата на кръвната захар и намаляват риска от кървене, Улбрихт каза. Така че хората, които приемат лекарства за диабет трябва да бъде наблюдавано отблизо от лекуващия си екип.

Малина кетон може да предизвика промени в телесните мазнини и тегло, промени в възпаление, сърцебиене и треперене. Малина кетон може да взаимодейства с лекарства, като тези, които регулират сърдечната честота и холестерол и хормони.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон добавка

Rasberry кетон добавка за отслабване