» » Rasberry κετόνη συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους

Rasberry κετόνη συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους

Βατόμουρο κετόνη είναι η ουσία σε σμέουρα που τους δίνουν την χαρακτηριστική μυρωδιά τους. Χρησιμοποιείται συνήθως ως βελτιωτικό γεύσης και έχει επίσης εγκριθεί για χρήση σε φυσικά προϊόντα υγείας στον Καναδά.

Αν και αυτό είναι touted ως μια φυσική Ένωση, μεγάλο μέρος των προϊόντων στην αγορά σμέουρων κετόνη γίνονται συνθετικά. Βατόμουρο κετόνη εμφανίζεται φυσικά σε μόνο πολύ μικρές ποσότητες, έτσι οι εταιρείες που παράγουν σε ένα εργαστήριο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρων κετόνη συμπλήρωμα

Τι είναι το βατόμουρο κετόνη;

Rasberry κετόνη συμπλήρωμα για την απώλεια βάρουςΈνα βατόμουρο περιέχει 200 μόρια που συμβάλλουν στην την ξεχωριστή γεύση σμέουρων. Ένα από αυτά, βατόμουρο κετόνη, ξεχώριζε από τους παρασκευαστές τροφίμων δεκαετίες πριν για την ισχυρή μυρωδιά.

Μούρο αρωματικό καραμέλα, σαπούνια και τα κεριά που γίνονται σήμερα είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε σμέουρων κετόνη. Πρόσφατα το βατόμουρο κετόνη συγκέντρωσε την προσοχή του κοινού και πάλι, αλλά αυτή τη φορά ως ένα δήθεν αδυνάτισμα ενισχύσεις.

Βατόμουρο κετόνη είναι στην πραγματικότητα βρέθηκαν σε βακκίνια, βατόμουρα, καθώς και κόκκινα σμέουρα, ή τα είδη ideaus Rosaceae Rubus L. κόκκινο σμέουρων είναι εγγενές στην Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και την Κεντρική Ασία.

Έχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των β-καροτένιο και βιταμίνες Α, Ε και γ. Ίχνος μόνο ποσότητες των σμέουρων κετόνη βρίσκονται στον καρπό, έτσι μούρο-αρωματισμένα τρόφιμα συνήθως χρησιμοποιούν κετόνη σμέουρων που παράγονται σε ένα εργαστήριο.

Περίπου το 2010, οι επιστήμονες παρατηρήσει ότι σμέουρων κετόνη είχε μοριακή δομή ανάλογη με καψαϊκίνη, η οποία είναι η χημική ουσία που είναι υπεύθυνη για τη θερμότητα σε πιπεριές τσίλι. Προκαταρκτικές μελέτες, επίσης, πρότεινε ότι η καψαϊκίνη αποτρέπει την αύξηση του σωματικού βάρους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις διαπιστώσεις, οι επιστήμονες έτρεξε μελέτες σε ποντίκια και στον ανθρώπινο ιστό για να δείτε αν σμέουρων κετόνη επηρεάζει επίσης την αύξηση του σωματικού βάρους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρων κετόνη συμπλήρωμα

Βατόμουρο κετόνη λειτουργεί;

Αξιόπιστη έρευνα σχετικά με τη χρήση των σμέουρων κετόνη για οποιαδήποτε κατάσταση της υγείας στους ανθρώπους που λείπει σήμερα. Περαιτέρω απαιτείται η υψηλής ποιότητας έρευνας, είπε Catherine Ulbricht, ανώτερος φαρμακοποιός στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη και συν-ιδρυτής της φυσικό πρότυπο ερευνητική συνεργασία, το οποίο ανασκοπούνται αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με βότανα και συμπληρώματα.

Μόνο μια χούφτα των προκαταρκτικές μελέτες έχουν γίνει να εξετάσουμε σμέουρων κετόνη ως βοήθημα απώλειας βάρους, και κανένα από αυτά έγιναν στον άνθρωπο. Αλλά οι μελέτες για τα ποντίκια ή τα κύτταρα έχουν σηματοδότησε μια πιθανή επίπτωση απώλεια βάρους. Μια μελέτη του 2005 σε ποντίκια τααΐαν μια διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που βρέθηκαν σμέουρων κετόνη εμπόδισε σωματικού βάρους στο ήπαρ, και τα κέρδη του σπλαχνικού λίπους (λίπος στην κοιλιά), που περιβάλλει τα όργανα, σύμφωνα με το βιβλίο στην εφημερίδα βιοεπιστήμες.

Μια άλλη μελέτη έδειξε σμέουρων κετόνη αυξήθηκε η κατανομή των λιπιδίων (λίπος μορίων) μέσα στα κύτταρα του λίπους. Το βιβλίο του 2010 στο περιοδικό Planta Medica βρέθηκαν επίσης βατόμουρο κετόνη κεντρίσει λιποκύτταρα να εκκρίνει περισσότερα από το adiponectin πρωτεΐνη. Χαμηλά επίπεδα adiponectin στο σώμα είναι πιο συχνές σε άτομα που είναι παχύσαρκα, και εκείνοι με διαβήτη τύπου 2.

Προκαταρκτική έρευνα έχει επίσης βρεθεί ότι σμέουρων κετόνη – όταν εφαρμόζονται άμεσα στο δέρμα-θα μπορούσε να βοηθήσει την καταπολέμηση της τα σημάδια της γήρανσης. Μια μελέτη του 2008 15 ατόμων που βρέθηκαν εφαρμογές των σμέουρων κετόνη βελτιωθεί τόσο δέρμα ελαστικότητα και ανάπτυξη των μαλλιών πάνω από πέντε μήνες, σύμφωνα με τη μελέτη στην εφημερίδα αυξητική ορμόνη & έρευνα IGF.

Έρευνα σε ποντίκια, και στα κύτταρα συχνά καλλιέργεια στο εργαστήριο πιάτα, εμπνέει περισσότερη έρευνα. Αλλά για τα αποτελέσματα που μπορεί να εμπιστευθεί, οι γιατροί βλέμμα για πολλές ανθρώπινες δοκιμές μιας χημικής ουσίας, με πολλούς συμμετέχοντες. Συνολικά, η ΗΠΑ τμήμα της άμυνας ανθρώπινη απόδοση κέντρο πόρων θεωρεί τα αποδεικτικά στοιχεία απώλεια βάρους σμέουρων κετόνη ως ανεπαρκή. Το φυσικό πρότυπο έρευνα συνεργασία φυσικών διαβαθμισμένοι κετόνη σμέουρων σε ένα C για στοιχεία που να υποστηρίζουν τις αξιώσεις για οποιοδήποτε όφελος για την υγεία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρων κετόνη συμπλήρωμα

Είναι βατόμουρο κετόνη ασφαλή;

Η αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων πρώτα κατηγοριοποιούνται σμέουρων κετόνες ως γενικά αναγνωρισμένες ως ασφαλείς (GRAS) τροφίμων πρόσθετης ύλης στη δεκαετία του 1960. Εντούτοις το καθεστώς GRAS δίνεται υπό την προϋπόθεση ότι ένα πρόσωπο θα καταναλώνουν λιγότερο από δύο χιλιοστογραμμάρια σμέουρων κετόνη την ημέρα. Τα περισσότερα συμπληρώματα απώλειας βάρους πακέτο πολύ πιο σμέουρων κετόνη στα προϊόντα τους.

Βατόμουρο κετόνη δεν είναι καλά μελετημένη σε συγκεντρώσεις που χρησιμοποιούνται στα συμπληρώματα – η οποία μπορεί να κυμαίνεται από 50 έως 250 χιλιοστόγραμμο ανά μερίδα. Και υπάρχουν μερικές γνωστές παρενέργειες από τη χρήση τους.

Σμέουρων κετόνη μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, και να μειώσει τον κίνδυνο αιμορραγίας, Ulbricht είπε. Έτσι, τα άτομα που παίρνουν φάρμακα για διαβήτη πρέπει να παρακολουθούνται στενά από τους ομάδα της υγειονομικής περίθαλψης.

Βατόμουρο κετόνη μπορεί επίσης να προκαλέσει αλλαγές στο σωματικό λίπος και βάρος, αλλάζει την φλεγμονή, ταχυκαρδία και τρέμουλο. Βατόμουρο κετόνη μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσουν με φάρμακα, όπως εκείνα που ρυθμίζουν την καρδιακή συχνότητα και χοληστερόλη, και ορμόνες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρων κετόνη συμπλήρωμα

Rasberry κετόνη συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους