» » Phentermine Supplement – Anvendelser Og Bivirkninger

Phentermine Supplement – Anvendelser Og Bivirkninger

Phentermine Supplement – Anvendelser Og BivirkningerPhentermine bruges sammen med en læge-godkendt, reduceret kalorieindhold kost, motion og opførsel ændring program til at hjælpe dig tabe sig. Phentermine bruges hos mennesker, der er betydeligt overvægtige (fede) og har ikke været i stand til at nok tabe med diæt og motion alene.

At tabe sig og holde det ud kan reducere de mange sundhedsmæssige risici, der følger med fedme, herunder hjertesygdomme, diabetes, forhøjet blodtryk og et kortere liv.

Det vides ikke, hvordan denne medicin hjælper folk til at tabe. Det kan arbejde ved at mindske appetitten, øge mængden af energi, der anvendes af din krop, eller ved at påvirke visse dele af hjernen. Denne medicin er en appetit suppressant og tilhører en klasse af lægemidler kaldet Sympatomimetiske aminer.

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Sådan bruges phentermin Supplement

Tage denne medicin gennem munden, som anvist af din læge, normalt en gang om dagen, 1 time før morgenmaden eller 1 til 2 timer efter morgenmaden. Hvis det er nødvendigt, kan din læge justere din dosis for at tage en lille dosis op til 3 gange om dagen. Nøje følge lægens anvisninger. Tager denne medicin sent på dagen kan forårsage søvnbesvær (søvnløshed).

Hvis du bruger vedvarende-release kapsler, er dosis normalt taget en gang om dagen før morgenmaden eller mindst 10 til 14 timer før sengetid. Sluge den medicin hele. Ikke knuse eller tygge vedvarende-release kapsler. Dermed kan frigive alle af stoffet på en gang, øger risikoen for bivirkninger.

Hvis du bruger tabletter til opløses i munden, er dosis normalt tages en gang om dagen i morgen, med eller uden mad. Først, tørre dine hænder før håndtering af tabletten. Placer din dosis oven på tungen, indtil den er opløst, derefter sluge det med eller uden vand.

Doseringen er baseret på din medicinsk tilstand og respons på terapi. Din læge vil justere dosis for at finde den bedste dosis for dig. Bruge denne medicin regelmæssigt og præcis som foreskrevet for at få den mest gavn heraf. Til at hjælpe dig huske, tage det på de samme tidspunkter hver dag.

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Denne medicin er normalt taget for kun et par uger ad gangen. Det bør ikke tages med andre appetit suppressants. Muligheden for alvorlige bivirkninger stiger med længere brug af denne medicin og brug af dette stof sammen med visse andre kost narkotika.

Denne medicin kan forårsage tilbagetrækning reaktioner, især hvis det har været brugt jævnligt i lang tid eller i høje doser. I sådanne tilfælde kan abstinenssymptomer (såsom depression, svær træthed) opstå, hvis du pludselig stoppe med at bruge denne medicin. For at forhindre tilbagetrækning reaktioner, kan lægen reducere din dosis gradvist. Konsultere din læge eller apoteket for flere detaljer, og straks enhver tilbagetrækning reaktioner.

Phentermine Supplement – Anvendelser Og Bivirkninger

Sjældent, er unormal stof-søgende adfærd (afhængighed) muligt med denne medicin. Ikke tilladt at øge din dosis, tage det oftere eller bruge det i længere tid end foreskrevet. Korrekt stop medicin når så rettet.

Denne medicin kan stoppe med at arbejde efter du har taget det for et par uger. Tale med din læge hvis denne medicin stopper fungerer godt. Øge ikke dosis, medmindre anvist af din læge. Din læge kan henvise dig til at stoppe med at tage denne medicin.

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Bivirkninger af phentermin Supplement

Svimmelhed, mundtørhed, søvnbesvær, irritabilitet, kvalme, opkastning, diarré eller forstoppelse kan forekomme. Hvis disse effekter vedvarer eller forværres, underrette din læge eller apotek straks.

Husk, at din læge har ordineret denne medicin, fordi han eller hun har bedømt, at fordelen for dig er større end risikoen for bivirkninger. Mange mennesker bruger denne medicin har ikke alvorlige bivirkninger.

Fortæl din læge omgående, hvis nogen af disse usandsynligt, men alvorlige bivirkninger opstår: hurtig/uregelmæssig/dunkende hjerteslag, psykiske/humør ændringer (f.eks., agitation, ukontrolleret vrede, hallucinationer, nervøsitet), ukontrolleret muskelbevægelser, ændre i seksuel evne/interesse.

Stoppe med at tage denne medicin og søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis nogen af disse sjældne, men meget alvorlige bivirkninger forekomme: svær hovedpine, sløret tale, beslaglæggelse, svaghed på den ene side af kroppen, vision ændringer (f.eks., sløret syn).

Dette stof kan sjældent forårsage alvorlige (undertiden fatale) lunger eller hjerte problemer (pulmonal hypertension, hjerteklap problemer). Risikoen stiger med længere brug af denne medicin og brug af dette stof sammen med andre appetitnedsættende narkotika/naturlægemidler produkter. Hvis du bemærker nogen af følgende usandsynlige, men meget alvorlige bivirkninger, stoppe med at tage denne medicin og straks kontakte din læge eller apotek: smerter i brystet, åndedrætsbesvær med motion, nedsat evne til at udøve, besvimelse, hævelse i ben/ankler/fødder.

En meget alvorlig allergisk reaktion over for dette stof er sjældne. Dog søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis du bemærker nogen af følgende symptomer på en alvorlig allergisk reaktion: udslæt, kløe/hævelse (især i ansigt/tunge/hals), svær svimmelhed, problemer med vejrtrækning.

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside