» » Phentermine Supliment – Utilizări şi Efecte Secundare

Phentermine Supliment – Utilizări şi Efecte Secundare

Phentermine Supliment – Utilizări şi Efecte SecundarePhentermine este utilizat împreună cu un medic-aprobat, redus de calorii Dieta, exercitarea şi program de schimbare de comportament pentru a vă ajuta să piardă în greutate. Phentermine este folosit în oameni care sunt în mod semnificativ supraponderali (obez) şi nu au putut pentru a pierde greutate suficient cu dieta şi exerciţiu singur.

Pierde în greutate şi menţinându-l pot reduce riscurile de sănătate multe, care vin cu obezitatea, inclusiv boli de inima, diabet zaharat, hipertensiune arterială, şi o viaţă mai scurtă.

Nu este cunoscut modul în care acest medicament ajută oamenii să piardă în greutate. Se poate lucra prin scăderea poftei de mâncare, creşterea cantităţii de energie utilizate de corpul tau, sau de care afectează anumite părţi ale creierului. Acest medicament este un inhibitor al apetitului şi aparţine unei clase de medicamente numite aminele sympathomimetic.

click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial

Cum să utilizaţi phentermine supliment

Iau acest medicament de gura ca regia de către medicul dumneavoastră, de obicei, o dată pe zi, 1 oră înainte de micul dejun sau 1-2 ore dupa micul dejun. Dacă este necesar, medicul dumneavoastră vă poate ajusta doza pentru a lua o mica doza de 3 ori pe zi. Urmaţi cu atenţie instrucţiunile medicului dumneavoastră. Luaţi acest medicament târziu în timpul zilei poate cauza probleme de somn (insomnie).

Dacă utilizaţi capsule cu eliberare sustinuta, doza este luată de obicei o dată pe zi, înainte de micul dejun sau cel puţin 10-14 ore inainte de culcare. Înghiţiţi medicaţie întreg. Nu zdrobi sau mesteca susţinut de lansare capsulelor. Acest lucru poate elibera toate de droguri la o dată, crescând riscul de efecte secundare.

Dacă utilizaţi comprimatele făcute să se dizolvă în gură, doza este luată de obicei o dată pe zi, dimineata, cu sau fără alimente. În primul rând, uscat mâinile înainte de comprimat de manipulare. Locul doza pe vârful limbii, până când se dizolvă, apoi ea înghiţi cu sau fără apă.

Doza se bazează pe condiţie medicală şi răspunsul la terapie. Medicul va ajusta doza pentru a găsi cele mai bune doza pentru tine. Utilizaţi acest medicament în mod regulat şi exact aşa cum este prescris pentru a obţine dreptul de a beneficia de cele mai multe de la ea. Pentru a vă ajuta să vă amintiţi, ia-o la ori acelaşi în fiecare zi.

click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial

Acest medicament este luată de obicei de numai câteva săptămâni la un moment dat. Nu ar trebui să fie luate cu alte suprima pofta de mancare. Posibilitatea de a efecte secundare grave creşte cu mai mult folosirea acestui medicament și utilizarea acestui medicament cu anumite alte medicamente dieta.

Acest medicament poate provoca reacţii de retragere, în special în cazul în care acesta a fost folosit în mod regulat pentru o lungă perioadă de timp sau în doze mari. În astfel de cazuri, simptomele de retragere (cum ar fi depresie, oboseală severă) poate să apară dacă brusc încetaţi să utilizaţi acest medicament. Pentru a preveni retragerea reacţii, medicul dumneavoastră poate reduce doza treptat. Consultaţi medicul sau farmacistul pentru mai multe detalii, şi prezintă orice reacţii de retragere imediat.

Phentermine Supliment – Utilizări şi Efecte Secundare

Rareori, comportament anormal de droguri care caută (dependenta) este posibil cu acest medicament. Nu creşte doza, ia-o mai frecvent, sau să-l utilizaţi pentru o perioadă mai lungă decât prescris. Corect oprire medicamente atunci când aşa îndreptate.

Acest medicament poate opri de lucru bine după ce vă au fost luaţi-l pentru câteva săptămâni. Discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă acest medicament se opreşte de lucru bine. Crească doza cu excepţia cazului în regia de către medicul dumneavoastră. Medicul dumneavoastră poate directiona să încetaţi să luaţi acest medicament.

click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial

Efectele secundare ale Phentermine supliment

Pot să apară ameţeli, uscăciunea gurii, dificultăţi de dormit, iritabilitate, greaţă, vărsături, diaree sau constipaţie. În cazul în care aceste efecte persista sau se agravează, anunţaţi medicul sau farmacistul prompt.

Amintiţi-vă că medicul a prescris acest medicament pentru că el sau ea a considerat că beneficiu pentru tine este mai mare decât riscul de efecte secundare. Mulţi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave.

Spuneţi imediat medicului dumneavoastră dacă oricare dintre aceste puţin probabil, dar grave efecte secundare apar: bătăi neregulate/rapide/pounding, mentale/starea de spirit modificări (de exemplu, agitaţie, furie necontrolată, halucinaţii, nervozitate), mişcări musculare necontrolate, schimbare în capacitatea/interes sexual.

Încetaţi să luaţi acest medicament şi de a căuta imediat medicului dacă oricare dintre aceste reacţii adverse rare, dar foarte grave apar: dureri de cap severe, slurred discurs, sechestru, slăbiciune pe o parte a corpului, viziune modificări (de exemplu, înceţoşarea vederii).

Acest medicament poate provoca rareori (uneori fatale) pulmonare sau cardiace probleme grave (hipertensiune pulmonară, probleme de valve cardiace). Riscul creste cu mai mult folosirea acestui medicament și utilizarea acestui medicament împreună cu alte produse de medicamente/plante suprima pofta de mâncare. Dacă observaţi oricare dintre următoarele puţin probabil dar efecte secundare foarte grave, încetaţi să luaţi acest medicament şi consultaţi medicul sau farmacistul imediat: dureri în piept, dificultăţi de respiraţie cu exercitarea, scade capacitatea de a exercita, leşin, umflarea picioarelor/glezne/picioare.

Un foarte gravă reacţie alergică la acest medicament este rar. Totuşi, căuta imediat medicului dacă observaţi oricare dintre următoarele simptome de o reacţie alergică gravă: erupţii cutanate, mâncărime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameţeli severe, probleme de respiraţie.

click aici pentru a cumpara Phen375 la site-ul oficial