» » Phentermine Dosering Voor Weight Loss

Phentermine Dosering Voor Weight Loss

De aanbevolen dosering van phentermine voor de capsule vorm is 15 mg, 30 mg of 37,5 mg eenmaal per dag. Met de tabletten is de aanbevolen dosis 18,75 mg (de helft van een tablet) of 37,5 mg (één tablet) eenmaal per dag.

Indien nodig, kan uw zorgverlener verhogen uw dosis te helft een tablet twee keer per dag. De medicatie is bedoeld voor kortstondig gebruik alleen.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële website

Dosering bij Phentermine

Phentermine Dosering Voor Weight LossDe dosis van phentermine die uw zorgverlener voorschrijft, is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder:

 • Of u ontwikkelt hinderlijke of gevaarlijke phentermine bijwerkingen
 • Hoe u reageert op de drug
 • Het bijzondere phentermine product
 • Andere medische voorwaarden die moet u wellicht
 • Andere medicijnen die u kan worden momenteel.

Zoals altijd het geval is, kan uw dosis niet aanpassen tenzij uw zorgverlener specifiek verzoekt u om dit te doen toekomen.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële website

Phentermine dosering voor Weight Loss

De aanbevolen dosis van phentermine capsules voor weight loss is 15 mg, 30 mg of 37,5 mg eenmaal daags in de ochtend. Voor phentermine tabletten is de aanbevolen dosering 18,75 mg (de helft van een tablet) of 37,5 mg (één tablet) eenmaal per dag in de ochtend.

Indien nodig, kan uw zorgverlener aanbevelen nemen de helft een tablet tweemaal per dag om uw eetlust te controleren, hoewel dit het risico van slapeloosheid verhoogt.

Phentermine is bedoeld voor kortstondig gebruik alleen (voor slechts een paar weken). Langer gebruik is niet waarschijnlijk om effectief te zijn, omdat het lichaam zich aan de eetlust-onderdrukkende eigenschappen van de drug aanpast. Ook phentermine is verslavend en heeft het potentieel om te worden misbruikt, dat is een andere reden waarom het gebruik ervan beperkt tot slechts een paar weken worden moet.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële website

Algemene informatie over uw Phentermine dosis

Overwegingen voor mensen die phentermine omvatten het volgende:

 • Phentermine komt in Tablet PC- en capsule vorm. Het wordt meestal genomen door mond eenmaal daags, hoewel sommige mensen wellicht te nemen twee keer per dag.
 • Uw dosis moet worden genomen voor het ontbijt of een tot twee uur na het ontbijt, afhankelijk van het product bepaald phentermine.
 • Deze medicatie moet worden gecombineerd met een aangepaste voeding. Het is niet bedoeld om te worden gebruikt zonder dieet.
 • Neem geen phentermine vaker of bij hogere doseringen dan voorgeschreven, omdat dit tot verslaving of afhankelijkheid leiden kan.
 • Voor de medicatie te laten functioneren, moeten worden genomen zoals voorgeschreven.
 • Als u over alles wat samenhangt met uw phentermine dosering twijfelt, kunt u praten met uw arts, verpleegster, of apotheker.
Klik hier om te kopen Phen375 van officiële website

Phentermine is een goede optie voor weight loss

Phentermine (Adipex-P, Suprenza) is een amfetamine-achtige voorschriftmedicijn gebruikt om eetlust te onderdrukken. Het kan verlies van het gewicht helpen door afnemende uw honger of waardoor je het gevoel volledig langer. Phentermine kan worden aanbevolen als onderdeel van een algemeen plan van het gewichtsverlies bent u aanzienlijk overgewicht — niet als u wilt gewoon een paar kilo's kwijtraken.

Phentermine wellicht een manier om kick-start uw gewichtsverlies. Maar zodra u met het stopt, je bent waarschijnlijk te herwinnen het gewicht dat je verloren. Dat is waarom phentermine moet deel uitmaken van een plan dat gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging bevat — je meer kans om uw gewichtsverlies na verloop van tijd als u vertrouw niet uitsluitend op medicijnen.

Phentermine is een schema IV drug, een classificatie gegeven aan drugs die een potentieel voor misbruik hebben, hoewel het werkelijke potentieel laag is. Phentermine is goedgekeurd alleen voor kortstondig gebruik — 12 weken of minder.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële website

Bijwerkingen van Phentermine

Hoewel phentermine een van de meest voorgeschreven gewicht-verlies medicijnen is, heeft het een aantal potentieel ernstige nadelen.

Bijwerkingen kunnen omvatten:

 • Verhoogde bloeddruk
 • Duizeligheid
 • Droge mond
 • Slapeloosheid
 • Nervositeit
 • Constipatie

Phentermine is een goede optie niet als u bepaalde medische aandoeningen hebt, met inbegrip van hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, een overactieve schildklier of glaucoom, of als je zwanger bent zwanger kan worden of zijn borstvoeding. Ook mag niet phentermine worden gecombineerd met andere gewichtsverlies medicijnen.

Klik hier om te kopen Phen375 van officiële website

Phentermine Dosering Voor Weight Loss