» » Phentermine Dosering For Vægttab

Phentermine Dosering For Vægttab

Den anbefalede dosis af phentermin for den kapselform er 15 mg eller 30 mg 37,5 mg en gang om dagen. Med tabletter er den anbefalede dosis 18,75 mg (halv tablet) eller 37,5 mg (én tablet) én gang dagligt.

Hvis det er nødvendigt, kan din sundhedsplejerske øge din dosis til halv en tablet to gange om dagen. Medicinen er beregnet til kortvarig brug kun.

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Dosering med Phentermine

Phentermine Dosering For VægttabDosis af phentermin din sundhedstjenesteyder foreskriver vil variere afhængigt af en række faktorer, herunder:

 • Uanset om du udvikler generende eller farlige phentermin bivirkninger
 • Hvordan du reagerer på stoffet
 • Produktets særlige phentermine
 • Andre medicinske tilstande, du måtte have
 • Andre lægemidler kan du i øjeblikket tager.

Som altid er tilfældet, Juster ikke din dosis, medmindre din sundhedstjenesteyder specifikt instruerer dig til at gøre dette.

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Phentermine dosering for vægttab

Den anbefalede dosis af phentermin kapsler for vægttab er 15 mg eller 30 mg 37,5 mg én gang dagligt om morgenen. For phentermin tabletter er den anbefalede dosering 18,75 mg (halv tablet) eller 37,5 mg (én tablet) én gang dagligt om morgenen.

Hvis det er nødvendigt, kan din sundhedstjenesteyder anbefale tager halvdelen en tablet to gange om dagen til at styre din appetit, selv om dette øger risikoen for søvnløshed.

Phentermine er beregnet til kortvarig brug kun (for bare et par uger). Længere brug sandsynligvis ikke vil være effektiv, da kroppen tilpasser sig de appetit-undertrykke egenskaber af stoffet. Også phentermin er vanedannende og har potentiale til at blive misbrugt, hvilket er en anden grund til hvorfor dets anvendelse bør begrænses til blot et par uger.

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Generel Information om din phentermin dosis

Overvejelser for folk at tage phentermine omfatter følgende:

 • Phentermine leveres i tablet og kapsel form. Det er normalt taget gennem munden én gang dagligt, selv om nogle mennesker kan være nødvendigt at tage det to gange om dagen.
 • Din dosis bør tages enten før morgenmaden eller en til to timer efter morgenmaden, afhængig af produktets særlige phentermin.
 • Denne medicin bør kombineres med en passende kost. Det er ikke beregnet til at blive brugt uden slankekure.
 • Tag ikke phentermin, oftere eller ved højere doser end foreskrevet, da dette kan føre til afhængighed eller afhængighed.
 • For medicin til at arbejde ordentligt, skal det tages som foreskrevet.
 • Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med din phentermin dosering, venligst tale med din læge, sygeplejerske eller farmaceut.
Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Phentermine er en god mulighed for vægttab

Phentermine (Adipex-P, Suprenza) er et amfetamin-lignende receptpligtig medicin bruges til at undertrykke appetit. Det kan hjælpe vægttab ved at reducere dine sult eller gør du føler dig fuld længere. Phentermine kan anbefales som en del af et samlede vægttab plan, hvis du er meget overvægtig – ikke hvis du ønsker at tabe et par pounds.

Phentermine kan være en måde at kickstarte dit vægttab. Men når du stopper med at tage det, du er tilbøjelige til at genvinde den vægt, du har mistet. Det er derfor phentermin bør være en del af en plan, der omfatter sund kost og regelmæssig motion – du er mere tilbøjelige til at bevare dit vægttab over tid, hvis du ikke stole udelukkende på medicin.

Phentermine er en tidsplan IV stof, en klassificering, der er givet til lægemidler, der har et potentiale for misbrug, selv om den faktiske potentiale er lav. Phentermine godkendes kun til kortvarig brug — 12 uger eller mindre.

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Bivirkninger af phentermin

Selvom phentermin er en af mest almindeligt ordineret vægttab medicin, har det nogle potentielt alvorlige ulemper.

Bivirkninger kan omfatte:

 • Forhøjet blodtryk
 • Svimmelhed
 • Mundtørhed
 • Søvnløshed
 • Nervøsitet
 • Forstoppelse

Phentermine ikke er en god mulighed, hvis du har visse medicinske tilstande, herunder hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, overaktiv skjoldbruskkirtel eller glaukom, eller hvis du er gravid, kan blive gravid eller ammer. Også bør ikke phentermin kombineres med andre vægt-tab medicin.

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Phentermine Dosering For Vægttab