» » Phentermine Dodatek – Rabe In Stranski Učinki

Phentermine Dodatek – Rabe In Stranski Učinki

Phentermine Dodatek – Rabe In Stranski UčinkiPhentermine se skupaj z odobrenega zdravnika, manj kalorično prehrano, vadbo in vedenje sprememba program vam pomagajo izgubiti težo. Phentermine se uporablja pri ljudeh, ki so bistveno prekomerno telesno težo (debelih) in niso uspele dovolj Smršati z dieto in telesno vadbo samo.

Hujšanje in ohranjanje off lahko zmanjšajo veliko tveganje za zdravje, ki prihajajo z debelostjo, vključno s bolezni srca, diabetes, visok krvni tlak in krajše življenje.

Ni znano, kako to zdravilo pomaga ljudem shujšati. To lahko dela z zmanjšanjem apetita, povečuje količino energije, ki jih uporablja svoje telo, ali vplivajo na določene dele možganov. To zdravilo je zaviralec apetita in spada v skupino zdravil imenovanih simpatomimetične amini.

Kliknite tukaj kupiti Phen375 iz uradne spletne strani

Kako uporabljati phentermine dodatek

Jemati zdravila skozi usta, po navodilih svojega zdravnika, običajno enkrat na dan, 1 uro pred zajtrkom ali 1 do 2 uri po zajtrku. Če je potrebno, zdravnik lahko prilagodi vaš odmerek vzemite majhen odmerek do 3-krat na dan. Natančno upoštevajte Zdravnikova navodila. Jemanju tega zdravila pozno v dan, lahko povzročijo težave s spanjem (nespečnost).

Če uporabljate trajno sproščanjem kapsul, odmerek običajno jemlje enkrat na dan pred zajtrkom ali vsaj 10 do 14 ur pred spanjem. Pogoltnite celo zdravil. Ne zdrobiti ali žvečiti trajno sproščanjem kapsul. Tako lahko sprostitev vseh drog hkrati, poveča tveganje za neželene učinke.

Če uporabljate tablete, ki se raztopi v ustih, odmerek je običajno jemlje enkrat na dan zjutraj, z ali brez hrane. Prvič, suhe roke pred ravnanje tablet. Kraj vaš odmerek na vrhu jezika, dokler se ne raztopi, nato pa pogoltniti, z ali brez vode.

Odmerek temelji na vaše zdravstveno stanje, in odziv na zdravljenje. Vaš zdravnik bo prilagodil odmerek najti najboljši odmerek za vas. Uporabljajte tega zdravila, redno in točno, kot je predpisano, da bi dobili največ koristi od njega. Da si boste lažje zapomnili, vzemi ob istem času vsak dan.

Kliknite tukaj kupiti Phen375 iz uradne spletne strani

To zdravilo je običajno sprejmejo za samo nekaj tednov časa. Ne smemo jemati s drugih zaviralcev apetita. Možnost resnih stranskih učinkov poveča z daljšo uporabo tega zdravila in uživanja te droge, skupaj z nekaterimi drugimi drogami prehrane.

To zdravilo lahko povzroči umik reakcije, še posebej, če se uporablja redno za dolgo časa ali v velikih odmerkih. V takih primerih lahko pojavijo odtegnitveni simptomi (kot so depresija, huda utrujenost), če ste nenadoma prenehali z uporabo tega zdravila. Da bi preprečili umik reakcije, zdravnik lahko zmanjša vaš odmerek postopoma. Posvetuje z zdravnikom ali s farmacevtom, za več podrobnosti, in o reakcijah umik nemudoma.

Phentermine Dodatek – Rabe In Stranski Učinki

Redko, nenormalne drogo išče obnašanje (zasvojenost) je mogoče s tem zdravilom. Ne povečati vaš odmerek, vzemite pogosteje ali uporabite za daljši čas, kot je predpisano. Pravilno ustaviti zdravil, ko tako usmerjeni.

To zdravilo lahko preneha delovati tudi, ko si bil pri tem za nekaj tednov. Pogovor z zdravnikom, če to zdravilo preneha delovati dobro. Ni povečanja odmerka, razen če Režija zdravnikom. Zdravnik lahko odredi, da prenehate jemati tega zdravila.

Kliknite tukaj kupiti Phen375 iz uradne spletne strani

Neželeni učinki Phentermine dodatek

Lahko pojavijo omotica, suha usta, težave s spanjem, razdražljivost, slabost, bruhanje, driska ali zaprtje. Če teh učinkov obstanejo ali se poslabšajo, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta takoj.

Ne pozabite, da je predpisal vaš zdravnik to zdravilo, ker on je presodil da je korist za vas večja od tveganja za neželene učinke. Veliko ljudi, ki uporabljajo ta zdravila so resni neželeni učinki.

Obvestite svojega zdravnika, če katerikoli od teh verjetno, ampak resen neželeni učinki se pojavijo: nepravilna/fast/razbijanje srčni utrip, duševni/spremembe razpoloženja (npr., vznemirjenost, nenadzorovane jeze, halucinacije, živčnost), nenadzorovano mišične premike, spremeniti v spolno zmožnost/obresti.

Prenehali jemati to zdravilo in nemudoma poiščite zdravniško pomoč, če katerikoli od teh redkih, a zelo resni neželeni učinki se pojavijo: huda glavobol nerazločno govorjenje, zaseg, šibkost na eni strani telesa, spremembe vida (npr., zamegljen vid).

To zdravilo lahko redko povzroči resne (včasih s smrtnim izidom) pljuč ali težave s srcem (pljučna hipertenzija, težave ventil srcem). Tveganje se povečuje z daljšo uporabo tega zdravila in uživanja te droge, skupaj z drugimi proizvodi drog/zeliščni suppressant apetit. Če opazite katerega koli od teh verjetno, a zelo resni neželeni učinki, prenehajte jemati to zdravilo in takoj posvetuje z zdravnikom ali s farmacevtom: bolečine v prsih, težko dihanje z vadbo, zmanjšal sposobnost opravljati, omedlevica, oteklina noge/gležnjev/nog.

Zelo resno alergijsko reakcijo na to drogo je redka. Vendar, nemudoma poiščite zdravniško pomoč, če opazite katerega od naslednjih simptomov hude alergijske reakcije: izpuščaj, srbenje/otekanje (zlasti na obrazu/jezika/žrela), huda omotica, težave z dihanjem.

Kliknite tukaj kupiti Phen375 iz uradne spletne strani