» » Koristi Kolagena

Koristi Kolagena

Koristi kolagena.

Prednosti kolagena dopolnila je najbolj razburljiv stvar, ki prihajajo na trg za zdravje in lepoto industrijo v zadnjem času. Začel sem dodal kolagena v mojo dieto nekaj let nazaj in sem več kot zadovoljna z rezultati.

Kolagen v kozmetični izdelki.

So vam najbolj verjetno, da so seznanjeni s kolagena z lepoto. Lepotne industrije so še posebej navdušeni nad prednosti kolagena, ker ima pomlajevalno vplivajo na kožo, lase in nohte. Njihov problem je, da kolagen ni dobro absorbira, če sploh, skozi kožo preko kreme. Vključitvijo v vaši prehrani ali ob dodatek je najboljši način za pridobitev vse čudovite prednosti kolagena.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Kaj je kolagen?

Koristi KolagenaKolagen je protein v vezno tkivo vsi sesalci, vključno s človekom. 16 Vrst, I, II in III so skupne collagens, najdemo pri ljudeh. Kolagen sestavlja več kot 25 % proteinov v našem telesu; v bistvu to je pogosto označuje kot lepilo, ki nas drži skupaj. Je drugi največji element v naša telesa po vodi.

Vrste kolagena. Tipa I, II in III collagens predstavljajo do 90 % kolagena v našem telesu. Tip I je potrebna za zdravo kožo, vezi, kosti, zob in kite. Kolagena tipa II je našel v hrustanec in oči. Medtem ko tip III je potrebna mišični tonus, krvnih žil, in spet v koži.

Kolagen čudno naravnega proizvoda. Telo novorojenčkov je bogata kolagena, vendar iz o starosti 25 možnost reproduciranja kolagena je zmanjšala. Po starosti 35 ustavi skupaj in proces staranja, ki se dobi v polnem zamahu. Najboljši vir kolagena iz živali je iz govejega mesa ali piščančje, pa morski kolagen se sedaj dokazuje, da je bolje. Jajčnih beljakov ali pšenični kalčki lahko edini vir za vegetarijance.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Videti mlajši.

 • Prednosti kolagen lahko pomaga za krepitev las in spodbuditi njegovo rast.
 • Nohti lahko postanejo močnejše, naj bele lise izginejo in podnohtja bi morali ohraniti zdravo barvo.
 • Koža bo videti manj suho in elastičnost je verjetno, da bi izboljšali, gladka mladi videz.
 • Kožo tudi hitro zaceli in bo pomagalo pri zmanjševanju brazgotine.
 • Celulit. Zaradi svojih lastnosti hidracijo, kolagena, pomaga zmanjšati videz celulita.
 • Hujšanje. Kolagen pomaga pri izgubi teže, kot je vse beljakovin in to metabolizes maščobe in pomaga pri razvoju mišic.
 • Pomaga fade starostnih peg. V mojem primeru zelo temno starosti spot na hrbtni strani moje roke skoraj popolnoma ne izgine.

Čutijo mlajši.

 • Artritis in bolečine v sklepih. Kolagen lahko pomaga za lajšanje bolečin in trenja v sklepih, kot to obnovi hrustanca.
 • Kosti. Kolagen je prav tako pomembna za vaše kosti kot kalcij. Prednosti kolagena pomagajo krepiti kosti in zmanjšanje možnosti, da postane krhka.
 • Dobro za oči. Roženice mora kolagena in to bo tudi pomagalo, da mišice v tvojih očeh voljno, ki vam daje boljši vid.
 • Bolezni srca. Kolagena pomagal odstraniti plaque iz arterije stene ob krepitvi in popravi.
 • Fitnes. Kolagen gradi mišični tonus in pomaga z zdravjem srca in ožilja.
 • Ohraniti zdrave možgane. Glya celice ponudbe prehrane v možgane in jih podpira kolagena. Pomembno je, da poskrbite, da vaši možgani gets prednosti kolagena tako pamet ostane v dobri formi, kot ste starosti.

To so le nekatere prednosti, lahko pride, v bistvu kolagena bo prednost za vsak del vašega telesa.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Kako dobiš kolagena?

Kolagen je težko absorbirati naravne prehrane, je v bistvu ugotovila, v želatino. Lepota kreme niso zelo učinkovita kot koža ne bo absorbiralo kolagena, medtem ko injekcije so zelo drage, le traja nekaj mesecev. Najboljši obliki kolagena in najlažji način za telo absorbira, se bo preko dodatek, pa priporočamo hidrolizirane kolagena.

Odlično, največja moč nego proti staranju in skupno kombinacijo formula je bila tudi domnevni pomagale okrepiti lase, kožo in nohte, kot tudi ponuja skupno podporo.

Kolagen je naravni protein, skeletnih in je eden od najbolj bogat komponente telesnega, predstavljajo skoraj 80 % telesnega kože, mišic in vezivnega tkiva. Izčrpavanje kolagena v koži, je glavni razlog za nastanek gubice, gube in videz staranja.

 • Primerna kot kožo & zglob zaskrbljenost dopolnilo za moške in ženske
 • Idealna za vsakogar, ki išče pomoč, počasi navzdol kožo je staranja
 • Lahko pomaga zmanjšati simptome osteoartritisa

To je misel, da v starosti od 25, vaše telo izgubi kolagena v višini 1,5 % letno, tako po starosti 35, vaše telo bo izgubil 15 % in 45, 30 %. To je, ko res začeli opažati spremembe v vaši koži elastičnost in teksturo. Pravilno kolagena ravnovesje v telesu je zato zelo zaželeno in ključnega pomena, če izgleda in strukturo obraza so, da se ohrani.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Koristi Kolagena