» » Kollagen Kosttilskudd For Hudpleie

Kollagen Kosttilskudd For Hudpleie

Ideen om at svelge noen kollagen kosttilskudd, avledet fra kyr brusk, vil bidra til helsen av din kroppens egen kollagen er, etter vår mening, vanskelig å svelge! Og ennå tusenvis av mennesker bruker kollagen og det kalles "hydrolyzed" kollagen, som kosttilskudd i den tro at det vil hjelpe dem tilbake et ungdommelig utseende.

Med aldring, kroppens naturlige produksjon av kollagen begynner å avta og frie radikaler skader forårsaket av soleksponering og forurensning betyr at huden mister sin elastisitet, blir mer utsatt for rynker.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Kollagen kosttilskudd

Kollagen Kosttilskudd For HudpleieKollagen kosttilskudd er ment for å reversere denne naturlige tap av kollagen, men det er vanskelig å se hvordan svelge noen ku kollagen kunne hjelpe. For en start, kollagen er det mest rikelig proteinet i kroppen og så har vi allerede flere kilo det.

Så noen milligram av ku kollagen i et supplement er helt irrelevant, spesielt siden våre fordøyelsesenzymer vil bryte det ned i til noen enkle aminosyrer-som vi ikke kan absorbere kollagen allikevel!

Den gode nyheten er at du kan se etter ditt eget kollagen ved å spise rikelig med frukt og grønnsaker, bor ute av solen og ikke røyke.

En gruppe av næringsstoffer som finnes i frukt og grønnsaker kalles flavonoider har lenge vært anerkjent som viktig for helsen. Men nylig, en divisjon av flavonoider familien kalt anthocyanidins har blitt identifisert som spesielt viktig støtte og reparere kollagen-rike strukturer i kroppen. I planter er disse anthocyanidins ansvarlig for den pigmenter som gir frukt og bær deres fantastisk rike farger.

Bevis antyder at anthocyanidins beskytter og styrker kollagen og elastin bokstavelig blokkerer virkningen av frie radikaler og destruktive enzymer kalt collagenases kjent for å gradvis svekke vår kollagen som vi alder. Problemet er fleste bare ikke spise nok av disse matvarene har en betydelig effekt.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Kollagen kosttilskudd For hudpleie

Det synes fleste av den vestlige verden er på et oppdrag å kjempe tegn på aldring, men det blir stadig mer populært å lete etter mindre inngripende måter å gjøre dette. Så hvorfor er det akkurat det hudens utseende reduseres med alderen, og hva kan vi gjøre med det?

Kollagen er et protein som finnes i bindevev i kroppen vår, og er en viktig komponent i huden vår. Som vi alder, mister huden vår indre lag kollagen, gjør den mindre smidig og fast og mer utsatt for skade og synlige tegn på aldring, som huden sagginess og rynker.

Kollagen Kosttilskudd For Hudpleie

I unge huden kollagen rammen er intakt og huden fortsatt er fuktig og elastisk. Det er robust mange ansiktsuttrykk vi vedta samt daglig miljømessige eksponering. Men over tid svekker støttestruktur og huden mister sin elastisitet. Huden begynner å miste sin tone som kollagen støtte slites ned.

Du har sannsynligvis hørt om 'kollagen' eller 'kollagen kremer', skjønnhet bransjens Svar å hjelpe menn og kvinner slåss tegn på aldring.  Men nylig er intern kollagen kosttilskudd anbefalt som en effektiv måte å bekjempe tegn på aldring. Studier har vist at å ta kollagen kapsler aktiverer dannelsen av nye kollagen av kroppen, dermed fungerer som et anti-aldring supplement.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Kollagen molekylet historisk har vært vurdert for stor til å bli absorbert internt, men nye fremskritt har blitt notert i gjør kollagen bioavailable i form av kosttilskudd. Mest kollagen-baserte skjønnhet kosttilskudd på markedet inneholder det som kalles "hydrolyzed kollagen'-et stoff produsert ved å bryte ned kollagen avledet fra dyr bein og/eller bindevev. Kollagen er brutt ned ved hjelp av en prosess som kalles hydrolyse, som innebærer nedbryting av forbindelser ved reaksjon med vann.

Kollagen kosttilskudd kan forbedre uønskede utseendet forårsaket av kollagen uttømming med alderen. Friske mennesker generelt trenger ikke å ta kollagen kosttilskudd, men mange velger å ta dem til å fremme et ungdommelig utseende. Kollagen kosttilskudd kommer i ulike doser, fordi de brukes til andre formål også, som vedlikehold av leddgikt. Når den brukes som en skjønnhet supplement, kollagen bør være begrenset til om fem eller seks gram daglig.

Når tar kollagen kosttilskudd, er det viktig å ha tilstrekkelig Vitamin C og aminosyren 'lysin' i kostholdet. Noen kollagen kosttilskudd inneholder også Vitamin C, som det er ansvarlig for å bygge kollagen i kroppen og nødvendig for kollagen å arbeide. Alpha Lipoic syre er en annen supplement vurdere å ta med kollagen, da dette maksimerer effekten av Vitamin C i kroppen.

Hvis du vurderer bruk av kollagen kosttilskudd for anti-aging formål eller i behandling av en kronisk tilstand, snakk med legen din eller naturlig helse profesjonell før du starter din supplement diett.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement