» » Kollagen Kosttilskudd For Huden

Kollagen Kosttilskudd For Huden

Kollagen kosttilskudd er ofte markedsført som anti-aging produkter som forbedre huden. Et protein som finnes i bindevev i kroppen, kollagen er en viktig komponent i huden din. Som du alder huden din indre lag taper kollagen og resultatet blir mindre smidig og fast og mer utsatt for skade.

Men til tross for påstander at kollagen kosttilskudd kan gjenopprette kollagen og reversere aldringsprosessen, er det mangel på bevis for at kollagen kosttilskudd kan dra av huden din.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Helsefordeler av kollagen kosttilskudd:

Kollagen Kosttilskudd For HudenHittil har svært få studier testet helseeffektene av kollagen kosttilskudd. Her er noen funn fra tilgjengelige forskning:

1. Bein helse

I en 2010 studie publisert i tidsskriftet Maturitas, fant forskerne at kollagen kosttilskudd ikke beinhelse hos postmenopausale kvinner. For studien, var 71 kvinner med osteopeni tilordnet ta hydrolyzed kollagen kosttilskudd eller placebo hver dag i 24 uker.

Resultatene viste at kollagen kosttilskudd ikke produserer noen effekter på bein metabolismen.

2. Kroppssammensetning

Tar hydrolyzed kollagen kosttilskudd kan bidra til å opprettholde lean body mass i eldre kvinner, ifølge en 2009 studie i Journal of American dietetiske Association. Studien involverte ni friske eldre kvinner, alle fikk hydrolyzed kollagen kosttilskudd for 15 dager.

Vanlige bruksområder for kollagen kosttilskudd

Noen tilhengere hevder at kollagen kosttilskudd tilbyr en rekke fordeler, blant annet:

  • forbedring i hud, hår og negler
  • bedre øye helse
  • beskyttelse mot hjertesykdommer
  • forbedret atletisk ytelse
  • sterkere bein
Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Flere typer kollagen:

1. Hydrolyzed kollagen

Hydrolyzed kollagen er et stoff som er produsert ved å bryte ned kollagen avledet fra dyr bein og/eller bindevev. Kollagen er brutt ned ved hjelp av en prosess som kalles hydrolyse, som innebærer nedbryting av forbindelser ved reaksjon med vann. Mange produkter markedsføres som kollagen kosttilskudd eller kollagen-baserte skjønnhetsprodukter inneholder hydrolyzed kollagen.

2. Kollagen

Omtalt som en "filler", innebærer en type kosmetisk prosedyre injisere visse stoffer for å redusere tegn på aldring på huden (som fine linjer). Poly-L-lactic acid fyllstoff, for eksempel å bekjempe effektene av aldring av stimulerende kollagenproduksjonen i huden. Selv om fyllstoff er generelt betraktet som sikre, føre de noen ganger til bivirkninger som huden misfarging og allergiske reaksjoner. Dessuten anti-aging effekten av disse prosedyrene er midlertidige og krever gjentatte behandlinger å opprettholde resultatene.

3. Kollagen kremer

Det er en mangel på vitenskapelig dokumentasjon for anti-aging virkningene av andre skjønnhetsprodukter som inneholder kollagen, kremer og lotion. Foreløpig forskning antyder imidlertid at DHEA gjelder huden kan hjelpe fremme produksjon av kollagen og redusere tegn på aldring. Siden dette funnet har ennå å bli testet i stor kliniske studier, er det viktig å konsultere en hudlege før DHEA-basert hud-pleie produkter.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Bruke kollagen kosttilskudd

Hvis du vurderer bruk av kollagen kosttilskudd for anti-aging formål eller i behandling av en kronisk tilstand, snakk med legen din før du starter din supplement diett.

Kollagen Kosttilskudd For Huden