» » Kollagen Kosttilskud Til Hudpleje

Kollagen Kosttilskud Til Hudpleje

Tanken om, at sluge nogle kollagen kosttilskud, stammer fra køer brusk, vil bidrage til sundheden for din kroppens egen kollagen er efter vores mening, svært at sluge! Og endnu tusindvis af mennesker forbruge kollagen og såkaldte "hydrolyseres" kollagen, som kosttilskud i troen på, at det vil hjælpe dem genvinde et ungdommeligt udseende.

Med aldrende, kroppens naturlige produktion af kollagen begynder at aftage og frie radikaler forårsaget af udsættelse for sol og forurening betyder huden mister sin elasticitet og bliver mere tilbøjelige til rynker.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Kollagen kosttilskud

Kollagen Kosttilskud Til HudplejeKollagen kosttilskud formodes for at vende denne naturlige tab af kollagen, men det er svært at se hvordan sluge nogle ko kollagen kunne muligvis hjælpe. Til en begyndelse, kollagen er den mest rigelige protein i kroppen og så har vi allerede flere kilo af det.

Så de par milligram af ko kollagen i et tillæg er helt irrelevant, især da vores fordøjelses enzymer vil bryde det til et par enkle aminosyrer – som vi ikke kan absorbere kollagen alligevel!

Den gode nyhed er, at du kan passe din egen kollagen, ved at spise masser af frugt og grøntsager, opholder sig ude af solen og ved ikke at ryge.

En gruppe af næringsstoffer, findes i frugt og grøntsager kaldes flavonoider har i lang tid været anerkendt som værende vigtigt at sundhed. Men mere for nylig, en division af flavonoid familien kaldet anthocyanidins er blevet identificeret som værende særligt vigtigt i støtte og reparere kollagen-rige strukturer i kroppen. I planterne er disse anthocyanidins ansvarlige for de pigmenter, der giver frugt og bær deres fantastiske flotte farver.

Nogle tyder på, at anthocyanidins beskytte og styrke kollagen og elastin af bogstaveligt blokere virkningen af frie radikaler og destruktive enzymer kaldet collagenases kendt for at gradvist svække vores kollagen, som vi alder. Problemet er, de fleste mennesker bare ikke spiser nok af disse fødevarer har en betydelig virkning.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Kollagen kosttilskud til hudpleje

Det lader til, at størstedelen af den vestlige verden er på en mission for at bekæmpe tegnene på aldring, men det bliver stadig mere populært at lede efter mindre indgribende måder at gøre dette. Så hvorfor er det netop at vores hudens udseende forringes med alderen og hvad kan vi gøre ved det?

Kollagen er et protein fundet i bindevævet i hele vores krop, og er en væsentlig bestanddel af vores hud. Som vi alder mister vores hud inderste lag kollagen, hvilket gør det mindre smidig og fast og mere sårbare over for skader og synlige tegn på aldring, såsom hud sagginess og rynker.

Kollagen Kosttilskud Til Hudpleje

I ung hud, kollagen ramme er intakt og huden er fugtet og elastisk. Det er modstandsdygtigt over for de mange ansigtsudtryk vi vedtage samt hverdagens miljøeksponering. Men over tid, støttestruktur svækker og huden mister sin elasticitet. Huden begynder at miste sin tone som kollagen støtte slides ned.

Du har sandsynligvis hørt om 'collagen indsprøjtninger' eller 'kollagen cremer', skønhed industrien svar til at hjælpe mænd og kvinder kæmper tegn på aldring.  Men mere for nylig, interne kollagen kosttilskud er blevet anbefalet som en effektiv måde at hjælpe med at bekæmpe tegn på aldring. Undersøgelser har vist, at tage kollagen kapslerne aktiverer dannelsen af nye kollagen af kroppen, således fungerer som en anti-aging supplement.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Kollagen molekyle historisk set har været anset for store til at blive absorberet internt men nye fremskridt er blevet bemærket at gøre kollagen biotilgængelig i form af kosttilskud. Mest kollagen-baserede skønhed kosttilskud på markedet indeholder, hvad der kaldes 'hydrolyseret kollagen' – et stof, der produceres ved at bryde ned collagen stammer fra dyrs knogler og/eller bindevæv. Kollagen er brudt gennem en proces kaldet hydrolyse, som involverer nedbrydning af forbindelser ved reaktion med vandmolekyler.

Kollagen kosttilskud kan forbedre den uønskede optræden forårsaget af kollagen udtynding med alderen. Raske mennesker generelt behøver ikke at tage kollagen kosttilskud, men mange mennesker vælger at tage dem til at fremme en ungdommelig udseende. Kollagen kosttilskud kommer i forskellige doser, fordi de anvendes til andre formål, såsom forvaltning af gigt. Når det bruges som en skønhed supplement, kollagen bør være begrænset til omkring fem eller seks gram dagligt.

Når tager kollagen kosttilskud, er det vigtigt at have tilstrækkelig C-Vitamin og aminosyre 'lysin' i kosten. Nogle kollagen kosttilskud indeholder også C-Vitamin, som er ansvarlig for opbygning af kollagen i kroppen og nødvendig for kollagen til at arbejde. Alpha lipoinsyre er et andet supplement til at overveje at tage med kollagen, som det maksimerer effektiviteten af C-Vitamin i kroppen.

Hvis du overvejer brugen af kollagen kosttilskud til anti-aging formål eller behandling af en kronisk tilstand, tale med din læge eller naturlig sundhed professionel før du starter din supplement regime.

Klik her for at købe kollagen Supplement