» » Kollagen Kosttilskud For Huden

Kollagen Kosttilskud For Huden

Kollagen kosttilskud markedsføres ofte som anti-aging produkter, der hjælper med at forbedre huden. Et protein fundet i bindevævet i hele din krop, kollagen er en vigtig del af din hud. Som du alder, din hud inderste lag mister kollagen og følgelig bliver mindre smidig og fast og mere sårbare over for skader.

Men trods hævder, at kollagen kosttilskud kan genskabe kollagen og vende aldringsprocessen, der er en mangel på beviser at kollagen kosttilskud kan gavne din hud.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Sundhedsmæssige fordele af kollagen kosttilskud:

Kollagen Kosttilskud For HudenTil dato har har meget få undersøgelser testet de sundhedsmæssige virkninger af kollagen kosttilskud. Her er nogle resultater fra de tilgængelige forskning:

1. Knogle sundhed

I en 2010 undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Maturitas, fandt forskerne, at kollagen kosttilskud undladt at forbedre knogle sundhed hos postmenopausale kvinder. For undersøgelsen, blev 71 kvinder med osteopeni tildelt til at tage enten hydrolyseret kollagen kosttilskud eller et placebo hver dag i 24 uger.

Resultaterne viste, at kollagen kosttilskud ikke producere virkningerne på knogle stofskifte.

2. Kroppens sammensætning

Tager hydrolyseret kollagen kosttilskud kan bidrage til at bevare muskelmassen masse hos ældre kvinder, ifølge en 2009 undersøgelse i Journal of American Dietetic Association. Undersøgelsen omfattede ni raske ældre kvinder, som alle blev givet hydrolyseret kollagen kosttilskud for 15 dage.

Almindelige anvendelser for kollagen kosttilskud

Nogle fortalere hævder, at kollagen kosttilskud tilbyder en række fordele, herunder:

  • forbedring i hud, hår og negle
  • bedre øje helbred
  • beskyttelse mod hjertesygdom
  • forbedrede sportslige præstationer
  • stærkere knogler
Klik her for at købe kollagen Supplement

Yderligere former for kollagen:

1. Hydrolyseret kollagen

Hydrolyseret kollagen er et stof fremstillet ved at bryde ned collagen stammer fra dyrs knogler og/eller bindevæv. Kollagen er brudt gennem en proces kaldet hydrolyse, som involverer nedbrydning af forbindelser ved reaktion med vandmolekyler. Mange produkter markedsføres som kollagen kosttilskud eller kollagen-baserede skønhedsprodukter indeholder hydrolyseret kollagen.

2. Collagen indsprøjtninger

Omtales som en "fyldstof", indebærer en form for kosmetisk procedure injektion af visse stoffer for at reducerer tegn på ældning i huden (såsom fine linier). Poly-L-mælkesyre syre fyldstoffer, for eksempel, hjælpe med at bekæmpe virkningerne af aldring ved at stimulere kollagen produktion i huden. Selvom fyldstoffer er generelt betragtes som sikre, føre de nogle gange til bivirkninger som misfarvning af huden og allergiske reaktioner. Hvad mere er, anti-aging effekter af disse procedurer er midlertidige og kræve gentagne behandlinger at bevare resultaterne.

3. Kollagen cremer

Der er i øjeblikket en mangel på videnskabelige beviser for anti-aging effekter af cremer, lotion eller andre skønhedsprodukter, der indeholder kollagen. Indledende forskning tyder dog at anvende DHEA at huden kan hjælpe fremme produktionen af kollagen og bidrage til at mindske ældningstegn. Da denne konstatering har endnu at blive testet i store kliniske forsøg, er det vigtigt at konsultere en hudlæge tidligere hen til benytter DHEA-baserede hud-pleje produkter.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Ved hjælp af kollagen kosttilskud

Hvis du overvejer brugen af kollagen kosttilskud til anti-aging formål eller behandling af en kronisk tilstand, tale med din læge før du starter din supplement regime.

Kollagen Kosttilskud For Huden