» » Kollagen Kosttillskott För Hudvård

Kollagen Kosttillskott För Hudvård

Tanken att svälja vissa kollagen kosttillskott, härrör från kor brosk, kommer att bidra till hälsa av din kroppens eget kollagen är, enligt vår mening, svårt att svälja! Och ändå tusentals människor konsumerar kollagen och så kallade "hydrolyseras" kollagen, som kosttillskott i tron att det kommer att hjälpa dem att återfå ett ungdomligt utseende.

Med åldrande, kroppens naturliga produktion av kollagen börjar att sakta ner och fria radikaler som orsakas av solexponering och föroreningar innebär att huden förlorar sin elasticitet och blir mer benägna att rynkor.

Klicka här för att köpa kollagen Supplement

Kollagen kosttillskott

Kollagen Kosttillskott För HudvårdKollagen kosttillskott är tänkta för att vända denna naturliga förlust av kollagen, men det är svårt att se hur svälja vissa ko kollagen möjligen kunde hjälpa. Till att börja kollagen är det vanligast förekommande proteinet i kroppen och så har vi redan flera kilo av den.

Så några milligram av ko kollagen i ett tillägg är helt irrelevant, sedan bestämt våra matsmältningsenzymer kommer att bryta ner till några enkla aminosyror-som vi inte kan absorbera kollagen ändå!

Den goda nyheten är att du kan titta efter din egen kollagen genom att äta mycket frukt och grönsaker, stanna borta från solen och inte röka.

En grupp av näringsämnen, Funna i frukt och grönsaker som kallas flavonoider har under lång tid erkänts som viktiga för hälsan. Men nyligen, en division av familjen flavonoid kallas anthocyanidins har identifierats som särskilt viktiga i att stödja och reparera kollagen-rika strukturer i kroppen. I växter är dessa anthocyanidins ansvariga för de pigment som ger frukt och bär deras fantastiska färger.

Vissa tecken tyder på att anthocyanidins skydda och stärka kollagen och elastin av bokstavligen blockerar effekten av fria radikaler och destruktiva enzymer som kallas collagenases känd successivt försvagar vår kollagen när vi åldras. Problemet är att de flesta människor bara inte äta tillräckligt av dessa livsmedel har en betydande inverkan.

Klicka här för att köpa kollagen Supplement

Kollagen kosttillskott för hudvård

Det verkar majoriteten av västvärlden är på en strävan att bekämpa tecken på åldrande, men det blir alltmer populärt att leta efter mindre störande sätt att göra detta. Så varför är det exakt som våra hudens utseende försämras med åldern och vad kan vi göra åt det?

Kollagen är ett protein som finns i bindväven i hela vår kropp, och är en viktig del av vår hud. När vi åldras, förlorar våra hudens inre lager kollagen, vilket gör det mindre smidig och fast och mer sårbara för skador och märkbara tecken på åldrande hud sagginess och rynkor.

Kollagen Kosttillskott För Hudvård

I ung hud, kollagen ramen är intakt och huden förblir återfuktad och elastisk. Det är motståndskraftiga mot många ansiktsuttryck vi anta och vardagliga miljö exponering. Men med tiden stödstrukturen försvagar och huden förlorar sin elasticitet. Huden börjar förlora sin ton som kollagen stöd slits.

Du har troligtvis hört av 'kollagen injektioner', eller "kollagen krämer", skönhet branschens svar att hjälpa män och kvinnor slåss tecken på åldrande.  Dock mer nyligen, har inre kollagen tillskott rekommenderats som ett effektivt sätt för att bekämpa tecken på åldrande. Studier har visat att ta kollagen kapslar aktiverar bildandet av nytt kollagen av kroppen, vilket fungerar som en anti-aging komplettera.

Klicka här för att köpa kollagen Supplement

Kollagen molekylen historiskt har ansetts vara för stor att absorberas internt men nya framsteg har noterats att göra kollagen biotillgängliga i form av kosttillskott. Mest kollagenbaserade skönhet kosttillskott på marknaden innehåller vad som kallas "hydrolyserat kollagen" – ett ämne som framställs genom att bryta ner kollagen som härrör från djur ben och/eller bindväv. Kollagen bryts ned genom en process som kallas hydrolys, som innebär nedbrytning av föreningar genom reaktion med vattenmolekyler.

Kollagen kosttillskott kan förbättra oönskade utseendet orsakas av kollagen utarmning med åldern. Friska människor generellt behöver inte ta kollagen kosttillskott, men många väljer att ta dem för att främja ett ungdomligt utseende. Kollagen kosttillskott kommer i olika doser, eftersom de används för andra ändamål, till exempel hantering av artrit. När den används som en skönhet tillägg, kollagen bör vara begränsad till omkring fem eller sex gram dagligen.

När tar kollagen kosttillskott, är det viktigt att ha tillräcklig Vitamin C och den amino syran "lysin" i kosten. Vissa kollagen kosttillskott innehåller även Vitamin C, som är ansvarig för att bygga kollagen i kroppen och behövs för kollagen att arbeta. Alfa liponsyra är en annan tillägg till överväga att ta med kollagen, som det maximerar effektiviteten av C-Vitamin i kroppen.

Om du överväger användning av kollagen kosttillskott för anti-aging syften eller i behandling av en kronisk sjukdom, tala med din läkare eller naturlig hälsa professionell innan du börjar din tillägg regim.

Klicka här för att köpa kollagen Supplement