» » Kollagén Kiegészítés Mellékhatások

Kollagén Kiegészítés Mellékhatások

Kollagén-kiegészítők felügyelnek, hogy azok az emberek, akiknek a szervezet nem képes előállítani a fehérje. Bár hatékony, vannak is néhány kollagén kiegészítés mellékhatások, amelyek tudatában kell lennie.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Kollagén Kiegészítés MellékhatásokAz emberi test áll, a fehérje- és más alapvető tápanyagok, amelyek létfontosságúak számos funkciót. Az izmok alkotják a fehérje, amely segít a bind a szálak össze. Egy olyan fehérje, kollagén viselkedik, mint az építőköve a test. Vannak nagy mennyiségű e különleges rostos protein, amely megtalálható az izmok, csontok, bőr, porc és inak. Kollagén az erő és a határozottság, a szövetek, a test fenntartásában kulcsfontosságú szerepet játszik.

Ez is segít megőrizni a bőr feszes és rugalmas. Azonban az idő múlásával a kollagén mennyisége kezd lebontó, amely azonosítható azáltal, hogy az öregedés jelei. Emberek csökkent szintje a kollagén a szervezet tapasztalhat, romló csont szilárdságát és a megereszkedett bőr. Ezért-hoz elkerül ez probléma sok egyén választó kollagén-kiegészítők, amely felhasználja a szintetikus kollagént, amely utánozza az eredetihez.

A kiegészítő be a szervezetbe szóban, krémek és injekciós tűk formájában. Ez akkor működik, mint a természetes kollagén, és csökkenti a problémákat okozott, mivel a fehérje-hiány. Azonban egy túladagolás, vagy a rossz bánásmód eredményezheti kollagén kiegészítés mellékhatások, amelyek a megfelelő diagnózis és kezelés hiányában nem kívánt komplikációk vezethet.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Ajánlott a adag kollagén-kiegészítők

Kollagén-kiegészítők ajánlott azok számára, akik szenvednek a bőr problémákat, és azok, akik deformitások, mint a túl vékony ajkak, a megereszkedett arcát vagy a ráncok. Szintetikus kollagént nyerik számos forrásból, mint a csirke, a tehén és a tengeri állatok.

Ezek a kiegészítők a megfelelő adag tényezők, mint a kor és egészségi állapot az részesülő személy a kezelést alapján határozzák meg. Az orvos is ellenőrizheti, ha a személy szenved bármilyen betegség adminisztráció idején. Kollagén-kiegészítők kapszulák, tabletták, krémek formájában adják, és lehet venni, injekciók formájában.

Kollagén Kiegészítés Mellékhatások

A kollagén vízzel éhgyomorra 2 kapszula étkezés után vehet. Abban az esetben volna egy bőséges étkezés, akkor tartsa a különbség a három-négy órát, mielőtt a kapszula. Ez azért van, mert a kollagén lebontását nem kell, és kap megemésztették őket, amely teheti, hogy hatástalan. Injekciók, ha az orvos injekciót egy üveg (kb. 100 ml), kétszer-ban egy hét. Krémek lehet alkalmazni, mint a szükséges területet a test ajánlott.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Kockázatok a kollagén-kiegészítők

Bár számos előnyt a kollagén-kiegészítők, néhány esetben az allergiás reakciók is beszámoltak. A mellékhatások a kollagén kiegészítő kezelés a személy változhat. A fő ok, ezek a rossz hatások előfordulásának megállapítása céljából, hogy a testület elutasítja a kiegészítő, vagy ha a túlbuzgó módon, az egyes tovább tart, mint az ajánlott adag.

  • Az egyik gyakori mellékhatások a kollagén tabletta és egyéb kiegészítők, az allergiás reakció. Ebben az esetben egyének mutathatnak tünetek, mint a kitörés a bőrkiütés, hányinger által kiváltott, hányás, légzési nehézségek, mártózzon meg a vérnyomás és a bőr fekélyek.
  • Néhány egyén is szenved élelmiszer-érzékenység, különösen, ha a szóbeli kollagén-kiegészítők. Mivel sok a kollagén-kiegészítők csirke vagy tehén termékek készülnek, egyének, a fogamzásgátló tabletta általában érzékenység felé bizonyos ételek kialakulásához.
  • Kollagén tabletta is lehet szabadság érzése a rossz íz a szájban. Folyamatos használat tabletták egy bevonat, a nyelv, amely megváltoztathatja az íze, és hagyja a rossz lehelet kialakulásához vezethet.
  • Intravénás kollagén is rendelkezik saját részesedését a kockázatokat. A beadás helyén is kap fertőzött, abban az esetben a fecskendőt nem steril. A rothadásnak és bőr pigmentáció, ami az elmúlt több mint egy hete is megfigyelhető az injekció beadásának helyén. Állandó hegesedés is előfordulhat bizonyos esetekben, ha a zúzódás nem kezelik azonnal.
  • Egy másik súlyos szövődménye a kollagén a bőr elhalás előfordulását. Ez egy olyan súlyos állapot hol van elégtelen vérellátása a szövetekben, amelynek eredményeként a ferde pillantást. Az arc és a bőr feszességét körvonalát május elszenved. Szélsőséges esetben a sejtek elpusztul, a megfelelő vérkeringést hiányában.
  • Ember szenved autoimmun betegségek szigorúan kerülendő, figyelembe véve a kollagén-kiegészítők bármilyen formában. Ez a speciálisan alkalmazható szenvedők herpes simplex. A szervezet úgy kezeli, mint egy idegen anyag, és hajlamos arra, hogy elutasítja azt, ami egy allergiás reakció, megfigyelhető, mint az arc és a végtagok duzzanata.
  • Egyéb szövődményei kollagén-kiegészítők közé tartozik a szívritmuszavar, a szív, a székrekedés, a szervezet általános gyengeség, a hypercalcaemia, a izomfájdalom és a fájdalom az ízületek stb.

Az orvos határozza meg, hogy az adagolás, a kollagén-kiegészítés alapján a követelmény az egyén. Még mindig jobb, hogy konzultáljon a szakember kiegészítők részére akármi hiány vagy betegség meghozatalakor.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés