» » Kollageeni Täydentää Iho

Kollageeni Täydentää Iho

Kollageeni Lisävuodemaksua markkinoidaan usein anti-aging tuotteita, jotka auttavat parantamaan ihon. Proteiini sidekudoksista koko kehon, kollageeni on tärkeä osa ihon. Kun ikä, ihon sisäkerros menettää kollageenin ja tuloksena tulee vähemmän notkea ja päättäväisesti ja enemmän.

Vaikka väittää että kollageenin ravintolisät voivat palauttaa kollageenin ja kääntää vanhenemisprosessia, ei kuitenkaan ole todisteita, että kollageenin lisiä hyödyttää ihoa.

Klikkaa tästä ostaa kollageenin täydentää

Terveys edut kollageenin täydentää:

Kollageeni Täydentää IhoTähän mennessä hyvin vähän tutkimuksia testannut kollageeni Lisävuodemaksua terveysvaikutuksista. Seuraavassa on joitakin havaintoja käytettävissä tutkimus:

1. Luuston terveyden

2010 Tutkimus julkaistiin lehdessä Maturitas tutkijat huomasivat, että kollageeni Lisävuodemaksua ei paranna luuston terveyteen postmenopausaalisilla naisilla. Tutkimus 71 naisten osteopenia osoitettiin ottaa hydrolisoitu kollageeni täydentää tai lumelääkettä joka päivä 24 viikkoa.

Tulokset osoittivat, että kollageeni Lisävuodemaksua tuota vaikutusta luun aineenvaihduntaan.

2. Kehon koostumus

Kun hydrolisoitu kollageeni täydentää voi auttaa säilyttämään kehon rasvattomaan massa vanhemmat naiset mukaan 2009 tutkimus Journal of American ruokavalioon Association. Tutkimuksessa mukana yhdeksän Terveet vanhemmat naiset kaikki annettiin hydrolysoitu kollageeni Lisävuodemaksua 15 päivää.

Tavallisia käyttötarkoituksia kollageenin ravintolisät

Jotkut kannattajat väittävät, että kollageeni Lisävuodemaksua tarjoavat erilaisia etuja, kuten:

  • parantaa ihon, hiukset ja kynnet
  • paremman silmien terveyteen
  • suojaa sydän-ja verisuonitautien
  • parantaa urheilullinen suorituskyky
  • vahvempia luita
Klikkaa tästä ostaa kollageenin täydentää

Kollageenin lomakkeista:

1. Hydrolisoitu kollageeni

Hydrolysoitu kollageeni on aine tuottaa hajottaa eläinten luun ja/tai sidekudosten kollageenin. Kollageeni hajoaa avulla prosessia kutsutaan hydrolyysi, johon liittyy yhdisteiden hajoaminen reaktio vesimolekyylejä. Monia tuotteita markkinoidaan kollageenin täydentää tai kollageeni-pohjainen kauneudenhoitotuotteet sisältävät hydrolysoitu kollageeni.

2. Kollageenin injektionesteisiin

Nimitystä "täyteaine", yhdenlaisia kosmeettinen menettely liittyy suonensisäisten tiettyjen aineiden vähentämiseksi (kuten juonteita) ihon ikääntymisen merkkejä. Poly-L-maitohappo happo täyteaineita, esimerkiksi torjua ikääntymisen vaikutuksia edistää kollageenin tuotantoa ihossa. Vaikka täyteaineita pidetään yleisesti turvallisina, ne joskus aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten ihon värin ja allergiset reaktiot. Lisäksi näiden menettelyjen anti-aging vaikutukset ovat väliaikaisia ja edellyttävät uudelleen hoitojen Ylläpidä tuloksia.

3. Kollageeni voiteet

Ei tällä hetkellä ole tieteellistä näyttöä anti-aging vaikutuksia voiteet, voiteet ja muut kauneudenhoitotuotteet sisältävissä kääreissä. Kuitenkin alustava tutkimus osoittaa, että DHEA sovelletaan ihoa voi auttaa edistää kollageenin tuotantoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Koska tämä toteamus on vielä testattava suuri kliinisissä tutkimuksissa, on tärkeää kuulla ihotautilääkäri ennen käyttöä DHEA-pohjainen ihonhoitotuotteissa.

Klikkaa tästä ostaa kollageenin täydentää

Käyttämällä kollageeni täydentää

Jos harkitset kollageenin lisiä käytön anti-aging tarkoituksiin tai hoitoon krooninen sairaus, Keskustele lääkärisi ennen aloittamista täydentää hoito.

Kollageeni Täydentää Iho