» » Kolagena Dodatkov Za Kožo

Kolagena Dodatkov Za Kožo

Kolagena dopolnila so pogosto tržijo kot anti-aging izdelkov, ki pomaga izboljšati kožo. Beljakovine najdemo v vezivnega tkiva po celem telesu, kolagen je glavna sestavina kože. Kot ste starost, notranji sloj vaše kože izgubi kolagena ter posledično postane manj prožna in trdno in bolj ranljivo za napade.

Vendar pa kljub temu trdi, da kolagena dodatkov lahko obnovi kolagena in obrniti proces staranja, je pomanjkanje dokazov, da lahko koristi kolagena dopolnila vaše kože.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Zdravstvene koristi kolagena dopolnila:

Kolagena Dodatkov Za KožoDo danes je zelo malo študij testirali zdravje učinki kolagena dopolnila. Navajamo nekaj ugotovitev iz raziskave, ki so na voljo:

1. Kosti zdravje

V 2010 študija, objavljena v reviji Maturitas, raziskovalci so ugotovili, da kolagena dopolnila uspelo izboljšati zdravje kosti v menopavzi. Za študij, 71 ženskah s osteopenija so bili dodeljen, da sprejmejo hidroliziran kolagen dopolnila ali placebo vsak dan 24 tednov.

Rezultati so pokazali, da kolagena dodatkov ni prinesel nobenih učinkov na kostno presnovo.

2. Organ sestavi

Ob hidroliziran kolagen dopolnila lahko pomaga ohraniti mišično maso v starejših žensk, glede na 2009 študija v Journal of American Association dietetične. Študija vključenih devet zdrave starejše ženske, vsi, ki so imele hidroliziran kolagen dodatki za 15 dni.

Skupno uporabe za kolagena dopolnila

Nekateri zagovorniki trdijo, da kolagena dopolnila ponujajo številne prednosti, vključno:

  • izboljšanje v kožo, lase in nohte
  • boljše zdravje oči
  • zaščita proti bolezni srca
  • okrepljeno atletske uspešnosti
  • močnejše kosti
Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Dodatne oblike kolagena:

1. Hidroliziran kolagen

Hidroliziran kolagen je snov, ki je produciral zrušijo kolagen, pridobljen iz živalskih kosti in/ali vezivnega tkiva. Kolagen je razčlenjena z proces, imenovan hidroliza, ki vključuje razkroj spojin z reakcijo z molekule vode. Številne izdelke trži kot kolagena dopolnila ali osnovi kolagena kozmetični izdelki vsebujejo hidroliziran kolagen.

2. Kolagen injekcije

V nadaljnjem besedilu "polnilo", ene vrste kozmetični postopek vključuje injiciranje nekaterih snovi za zmanjšanje znakov staranja na koži (kot so gubice). Poli-L-mlečne kisline polnil, na primer, pomoč boju učinke staranja spodbujanju kolagena v koži. Čeprav polnil se na splošno štejejo za varne, včasih privede do neželenih učinkov, kot so razbarvanje kože in alergijske reakcije. Še več, anti-aging učinki teh postopkov so začasni in zahtevajo ponovitev zdravljenja za vzdrževanje rezultatov.

3. Kolagen kreme

Trenutno je pomanjkanje znanstvenih dokazov za učinke anti-aging kreme, losjoni ali drugih kozmetični izdelki, ki vsebujejo kolagen. Vendar pa predhodne raziskave kažejo, da uporabo DHEA na kožo lahko pomaga spodbujati proizvodnjo kolagena in pomaga zmanjšati znake staranja. Ker ta ugotovitev še ni preizkušen v velikih kliničnih preskušanjih, je treba posvetovati z dermatologom pred uporabo DHEA temelji izdelki za nego kože.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Uporaba kolagena dopolnila

Če razmišljate o uporabi kolagena dodatkov za anti-aging namene ali zdravljenje kronično obolenje, se pogovorite s svojim zdravnikom pred začetkom dodatek režim.

Kolagena Dodatkov Za Kožo