» » Køb Svetol Grønne Kaffebønner Ekstrakt

Køb Svetol Grønne Kaffebønner Ekstrakt

Grøn kaffe er en lille bønne, der er hjemmehørende i de asiatiske subkontinent og dele af Sydamerika. De vigtigste ingrediens i grønne kaffebønner er en meget vigtig naturlige aktive stof kaldet Chlorogenic syre. Chlorogenic syre virker ved at hæmme frigivelsen af glukose i kroppen, mens på samme tid øge stofskiftet eller den “ brændende ” af fedt i leveren.

Disse to mekanismer arbejde sammen om at hæmme optagelsen af fedt og fjerne vægtøgning. Grøn kaffe uddrag er også kendt for sine fordele i støtte hjerte og glucose sundhed.

Klik her for at købe Svetol grøn kaffe

Sundhedsmæssige fordele af grøn kaffe ekstrakt

Køb Svetol Grønne Kaffebønner Ekstrakt

  • Understøtter en slankende effekt
  • Understøtter en stigning i de lean masse fedt forholdet mellem
  • Understøtter reduceret intestinal glucose absorption
  • Understøtter en reduktion i antallet af leveren glycogenolyse, som hjælper med at fremkalde brugen af fedt som energikilde

Hvad er de aktive ingredienser i Svetol grøn kaffe?

De aktive ingredienser i grøn kaffe guld er polyfenoler, som er antioxidant molekyler og Chlorogenic syre. Chlorogenic syre er en gruppe af gavnlige forbindelser, der har været vist i prækliniske og kliniske undersøgelser til at støtte sunde blodsukker, fedt reduktion og sund BMI.

Hvad er den anbefalede dosering af Svetol grøn kaffe?

Fordelene ved grøn kaffe bean uddrag er ekstremt dosisafhængig og kan variere mellem individer. Den terapeutiske dosis for Svetol grøn kaffe er 400 mg dagligt tages op til 30 minutter før din største måltid på dagen.

Men doser op til 1200 mg om dagen (400 mg 30 minutter før hver af dine 3 måltider om dagen) kan tages sikkert, hvis du ikke kan se nogen mærkbare fordele ved den lavere dosering.

Klik her for at købe Svetol grøn kaffe

Indeholder Svetol grøn kaffe noget andet end det aktive indholdsstof?

Ud over den aktive ingrediens indeholder hver vegetarisk kapsel af varens Svetol grøn kaffe nogle non-GMO, glutenfri ris koncentrere. Fordi naturlige ekstrakter kan variere fra batch til batch konsistens, fugt (eller klæbrighed) og partikelstørrelse, det er sommetider nødvendigt at tilføje rismel under fremstillingsprocessen for at sikre produktets integritet uden kompromitterende produktsikkerhed eller effektivitet.

Køb Svetol Grønne Kaffebønner Ekstrakt

Er Svetol grøn kaffe fri for allergener og GMO'er?

Svetol grøn kaffe er certificeret fri for hvede, peanut, soja, skaldyr, æg og mælk af en uafhængig, tredjeparts-lab. Det er også certificeret fri for GMO'er af Non-GMO projekt ™.

Er Svetol grøn kaffe velegnet til vegetarer?

Svetol grøn kaffe indeholder ikke nogen dyr-afledt ingredienser og er derfor velegnet til både veganere og vegetarer.

Enkelte med følsomhed over for koffein kan tage Svetol grøn kaffe?

Hver vegetarisk kapsel af Svetol grøn kaffe er garanteret til at indeholde mindre end 2% koffein. Overvejer variationer fra batch til batch, ligner det mængden af koffein varierer fra ca. 2 mg ikke mere end 8 mg pr. kapsel.

Klik her for at købe Svetol grøn kaffe

Hvor længe skal jeg tage grøn kaffe, før jeg ser nogen fordele?

I modsætning til OTC og receptpligtig medicin, der giver øjeblikkelig, midlertidig symptomlindring uden løse det underliggende problem, der er ansvarlig for dårligt helbred, give naturlægemidler kosttilskud progressive, langsigtede fordele ved at hjælpe kroppen med at rette det underliggende problem.

Mens der er visse klasser af urter, der fungerer godt i akutte tilstande til at yde hurtig nødhjælp; urter som grøn kaffe skal tages i mindst 8 til 12 uger før den fulde række fordele kan realiseres. Grøn kaffe fungerer bedst, når det tages som en del af en sundheds-vedligeholdelse program, der indeholder en fornuftig kost og moderat motion regime.

Er Svetol grøn kaffe egnet til personer med en medicinsk tilstand?

Personer med en kendt eller mistanke om sygdom bør altid tale med en autoriseret sundhedsperson før du begynder enhver form for tilskud. Det anbefales aldrig at selvstændige diagnosticere eller selv behandle en medicinsk tilstand.

Er grøn kaffe har nogen bivirkninger eller interaktioner?

Grøn kaffe har ikke nogen kendte bivirkninger. Det anbefales dog altid at konsultere din sundhedspleje udbyder før du tager nogen kosttilskud, især hvis du er gravid, amning eller i øjeblikket tager nogen OTC eller receptpligtig medicin for en helbredstilstand.

Klik her for at købe Svetol grøn kaffe