» » Hvordan Velge Kollagen Kosttilskudd?

Hvordan Velge Kollagen Kosttilskudd?

Kollagen kosttilskudd er ekstremt populære fordi kollagen støtter huden og viktig for kroppen vår naturlige bevegelser. Kollagen er avgjørende for den underliggende strukturen av muskler, sener, brusk, leddbånd og bein. Slapp hud og rynker utvikle gjennom tap av kollagen.

For noen stor naturlig oppskrifter du kan gjøre hjemme og bruke sammen med kollagen kosttilskudd for å holde huden din ser levende, anbefaler jeg du sjekke ut den utrolig populære Naturlig Skinsational. Oppskriftene i denne boken er et perfekt supplement til den riktige supplement.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Hvordan velge kollagen kosttilskudd?

Hvordan Velge Kollagen Kosttilskudd?Mange mennesker med leddgikt eller bein-relaterte smerter rapporten økt funksjon og redusert smerte ved kollagen kosttilskudd. Hvis du vurderer Ortopedisk kirurgi eller er i smerte, sterkt vurdere kollagen supplement programmet for å se om du kan forbedre din funksjonalitet, utholdenhet og redusere smerte nivåer.

Mange også bruke kollagen lokalt og via kosttilskudd for å forbedre utseendet på hår, hud og negler. Foreløpig mange leppen plumpers, hud produkter og andre kollagen kosttilskudd øke kollagen etter søknad og tout dette fordi kollagen er tenkt til å skape et mer ungdommelig utseende.

Kollagen, krem og andre ansikts kollagen produkter blir stadig mer populære og tilgjengelig.

Hvis du vurderer begynner en diett i kollagen kosttilskudd, finnes det et par ting du bør vurdere først.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Bestemme dine behov

Hvis du tar kollagen for leddgikt endringer, bein smerte eller å reparere skade, vil du vurdere Glucosamine kombinasjoner-som glucosamine, chondroitin, MSM-som ofte tilgjengelig.

Hvis du er interessert i kollagen kosttilskudd for estetisk hudpleie formål, vil du være mer interessert i ikke-Glucosamine kosttilskudd. Merk at det er tre typer kollagen: kollagen I, II og III. Kollagen II brukes hovedsakelig for leddgikt-relaterte behov.

Finne tilhørende kosttilskudd

Vitamin C's viktigste funksjon er å gjøre kollagen lysin hjelpemidler i dannelsen av kollagen. Hvis du ikke kan tolerere Vitamin C kosttilskudd på grunn av gikt eller andre medisiner, bør du vurdere C Ester form av Vitamin C som kalles Ascorbyl Palmatate; Det er lett tilgjengelig og er mindre syreholdig så kroppen tåler det bedre.

Du kan kjøpe vitamin C kosttilskudd online. Hvis du ikke kan ta Vitamin C som et supplement, se øke Vitamin C matinntaket, kollagen har Vitamin C å arbeide.

Alpha Lipoic syre, mens ikke nødvendig å gjøre kollagen kosttilskudd og seg selv, vil tjene til å “ gjenvinne ” Vitamin C næringsstoffer allerede i kroppen din, og dermed øke effektiviteten av Vitamin C som allerede arbeider med å danne og opprettholde kollagen. Alpha Lipoic syre er også en stor Universal antioksidant å redusere hevelse knyttet bein smerte eller skade. Det fjerner giftstoffer og forbedre funksjonaliteten til væsken i leddet som forårsaker smerte, og er flott for utseendet på huden din også.

Glukosamin fungerer i tandem med kollagen kosttilskudd for leddgikt og andre bein smerte problemer, men påvirker ikke direkte kollagenproduksjonen eller vedlikehold. Hvis intensjonen er å holde kollagen du har for estetisk bekymringer, slik som å avverge rynker, er Vitamin C et nødvendig supplement. Andre typiske “ skjønnhet ” relaterte grunner for å ta kollagen inkluderer svak negler og skjøre hår.

Hvis målet ditt er å kjøpe skjøt komplettere for smertebehandling, se etter en kombinasjon supplement ment for dette, som glucosamine tabletter. Glukosamin og chondroitin er relativt billig og kan være effektive. Så er det vanligvis brukt for bein helsegrunner.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Bestemme riktig dosering

Dosering bestemmes av din grunn til å ta kollagen. Det synes ikke å være en overdoserisiko siden kollagen er vannløselige og raskt eliminert fra kroppen. Men dette betyr at det må etterfylles regelmessig.

FDA vurderer kollagen kosttilskudd å være et mat stoff. Hvis du tar kollagen for skjønnhet-relaterte grunner eller generelle bein støtte som ikke er relatert til revmatoid artritt, er ca 5-6 gram tilstrekkelig. Et flott alternativ er “ Super kollagen + C, Type I og III ” av Neocell Laboratories. Dette settet med 250 piller selger for om $20 på Amazon.

Hvis du er ute til adressen leddgikt smerte, spesielt revmatoid artritt, må dosering av kollagen II være mer spesifikk og kan variere alt fra 5 til 10 gram per dag. Bruk av Collagen type II reduserer felles hevelse, betennelse og smerter, så det kan være en effektiv løsning.

Yale ortopediske kirurger har vært å anbefale glukosamin og kollagen kosttilskudd for å prøve å unngå invasiv kirurgi når det er mulig. Merker som Schiff felles gratis Plus med glukosamin Chondroitin MSM og kollagen pulver tørr-miks inneholder tilstrekkelig doser for dette formålet.

Velg en prisklasse

Glukosamin og kollagen de er dyrere, men generelt anses verdt det siden de er ofte svært effektive i å redusere smerte og medisinering bruk mens økende funksjon. Du vil vanligvis vet innen tre måneder hvis de har hjulpet leddgikt smerte. Det finnes mange varianter som Schiff merkenavnet "Flytte gratis".

Legen din eller apoteket kan sannsynlig anbefaler et merke som de tror er spesielt nyttig; venner med leddgikt vilkårene har ofte gode forslag til effektive kosttilskudd i tillegg.

Velg et merke som du har rimelig råd til å kjøpe for daglig bruk, uten skimping på kostnader. En god all-round, ikke-Glucosamine kollagen supplement kalles “ Super kollagen + C, Type I og III ” av Neocell Laboratories.

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement

Vurdere allergi, medisiner og livsstil

Enkelte tillegget kapsler inneholder sukker, hvete, gjær, gluten, soya, salt eller skalldyr, så du bør lese vitamin flaske etiketter for alle potensielle allergener. Skalldyr, spesielt, er en risiko med Glucosamine tillegg og og kan være i konflikt med noen høyt blodtrykk medisiner.

Også vurdere om ditt kollagen er kylling - eller storfe-baserte hvis du har spørsmål over kugalskap sykdom eller biff produkter. Vegetarianere og veganere vil også nøye vurdere kilden av kollagen i alle deres kosttilskudd. Glukosamin er vanligvis ikke tilgjengelig som et produkt for veganere eller vegetarianere.

En alternativ form for kollagen kosttilskudd tar bare høyere doser av vitaminer som naturlig produsere kollagen, som Vitamin C. vitamintilskudd er tilgjengelig i mange former, som flytende vitamin C som er et populært kosttilskudd. Noen vegetarianere har også vurdert produkter som “ Multi-Scorb ” av Progressive Labs, som inneholder alle kosttilskudd for å beholde og bygge ditt eget kollagen med ingen animalske produkter.

Hvordan Velge Kollagen Kosttilskudd?

Klikk her for å kjøpe kollagen Supplement