» » Hvordan Man Vælger Kollagen Kosttilskud?

Hvordan Man Vælger Kollagen Kosttilskud?

Kollagen kosttilskud er ekstremt populære, fordi kollagen understøtter huden og er afgørende for vores kroppe naturlige udbredelsesområde af bevægelser. Kollagen er afgørende for den underliggende struktur af muskler, sener, brusk, ledbånd og knogler. Sagging hud og rynker udvikle sig gennem tabet af kollagen.

For nogle store naturlige opskrifter du kan gøre derhjemme og bruge sammen med kollagen kosttilskud til at holde din hud ser pulserende, vil jeg anbefale du tjekke de utrolig populære Naturligt Skinsational. Opskrifterne i denne bog er et perfekt supplement til den rigtige supplement.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Hvordan man vælger kollagen kosttilskud?

Hvordan Man Vælger Kollagen Kosttilskud?Mange mennesker med gigt eller knogle-relaterede smerter rapport øget funktion og nedsat smerte når ved hjælp af kollagen kosttilskud. Hvis du overvejer ortopædisk kirurgi eller er i smerter, kraftigt overveje en kollagen supplere program at se hvis du kan forbedre din funktionalitet, udholdenhed og reducere smerter niveauer.

Mange mennesker også bruge kollagen topisk og via tilskud til at forbedre udseendet af hår, hud og negle. I øjeblikket mange lip plumpers, hudplejeprodukter og andre kollagen kosttilskud stigning kollagen efter ansøgning og tout dette fordi kollagen menes at skabe et mere ungdommeligt udseende.

Collagen indsprøjtninger, fløde og andre ansigts kollagen produkter bliver stadig mere populære og tilgængelig.

Hvis du overvejer at begynder et regime af kollagen kosttilskud, er der et par ting du bør overveje først.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Bestemme dit behov

Hvis du tager kollagen for artrotiske forandringer, knoglesmerter eller at reparere en skade, vil du overveje glucosamin kombinationer-ligesom glucosamin, chondroitin, MSM – der er ofte tilgængelige.

Hvis du er interesseret i kollagen kosttilskud til æstetiske hud formål, vil du være mere interesseret i ikke-glucosamin kosttilskud. Bemærk at der er tre typer af kollagen: kollagen I, II og III. Kollagen II anvendes primært til gigt-relaterede behov.

Bestemme ledsagende kosttilskud

C-vitamin primære funktion er at gøre kollagen, og lysin aids i kollagen dannelse. Hvis du ikke kan tåle C-Vitamin kosttilskud på grund af gigt eller andre medikamenter, overveje C Ester form af Vitamin C, der er kendt som Ascorbyl Palmatate; Det er let tilgængelige og er mindre sure, så kroppen tåler det bedre.

Du kan købe C-vitamin kosttilskud online. Hvis du ikke kan tage Vitamin C som et supplement, look at forøge dit Vitamin C fødeindtagelse, som kollagen skal have Vitamin C at arbejde.

Alpha lipoinsyre, mens ikke nødvendige for at gøre kollagen kosttilskud arbejde i og for sig selv, vil tjene til at “ genbrug ” C-Vitamin næringsstoffer allerede i kroppen, dermed øge effektiviteten af C-Vitamin, der allerede arbejder for at danne og opretholde kollagen. Alpha lipoinsyre er også en stor all-purpose antioxidant at reducere hævelser tilknyttet knoglesmerter eller skade. Det vil fjerne toksiner og forbedre funktionaliteten af væsken i den fælles, der forårsager smerte, og er fantastisk til udseendet af din hud.

Glucosamin arbejder i tandem med kollagen kosttilskud for gigt og andre knogler smerter problemer, men påvirker ikke direkte kollagen produktion eller vedligeholdelse. Hvis din hensigt er at holde kollagen du har for æstetiske problemer, såsom at afværge rynker, er C-Vitamin et nødvendigt supplement. Andre typiske “ skønhed ” relaterede grunde til at tage collagen omfatter svage negle og sprødt hår.

Hvis dit mål er at købe samlet komplettere for smertebehandling, kigge efter en kombination supplement beregnet til denne anvendelse, såsom glucosamin tabletter. Glucosamin og chondroitin kosttilskud er relativt billige og kan være effektiv. Så er det typisk bruges af knogle sundhed årsager.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Bestemme den passende dosis

Doseringer er bestemt af din grund til at tage Collagen. Der synes ikke at være en risiko for overdosis da kollagen er vandopløselige og er hurtigt elimineret fra kroppen. Men det betyder, at den skal suppleres regelmæssigt.

FDA mener kollagen kosttilskud at være et stof, mad. Hvis du tager kollagen for skønhed-relaterede årsager eller generelle Knoglestøtte, der ikke er relateret til reumatoid arthritis, er omkring 5-6 gram passende. En stor mulighed er “ Super kollagen + C, Type I og III ” af Neocell laboratorier. Dette sæt af 250 piller sælger for omkring $20 på Amazon.

Hvis du leder til adresse gigt smerter, især leddegigt, skal doser af kollagen II være mere specifikke og kan variere fra 5 til 10 gram om dagen. Brug af kollagen type II reducerer fælles hævelse, inflammation og smerte, så det kan være en effektiv løsning.

Yale ortopædiske kirurger har været anbefale Glucosamin og kollagen kosttilskud for at forsøge at undgå invasiv kirurgi, når det er muligt. Mærker som Schiff fælles gratis Plus med glucosamin Chondroitin, MSM & kollagen pulver tørre Mix indeholde passende doser til dette formål.

Vælg et prisinterval

Glucosamin og kollagen kombinationer er dyrere, men generelt betragtes som det værd, da de er ofte meget effektive til at reducere smerter og medicin brug samtidig øge funktion. Du vil generelt ved inden for tre måneder, hvis de har hjulpet din gigt smerter. Der findes mange variationer såsom Schiff navnet "Flytte gratis".

Din læge eller apoteket kan sandsynligvis anbefale et mærke, som de mener er særligt nyttig; venner med gigtlidelser har ofte gode forslag til effektive kosttilskud som godt.

Vælg et mærke, som du kan med rimelighed har råd til at købe til daglig brug, uden skimping på omkostningerne. En god universalrengøringsmidler, ikke-glucosamin kollagen supplere kaldes “ Super kollagen + C, Type I og III ” af Neocell laboratorier.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Vurdere allergi, medicin og livsstil konflikter

Nogle tillæg kapsler indeholder sukker, hvede, gær, gluten, soja, salt eller skaldyr, så du bør gennemgå vitamin flaskeetiketter for alle potentielle allergener. Skaldyr, især, er en risiko med et supplement til glucosamin og og kan være i strid med nogle højt blodtryk medicin.

Også vurdere hvis din kollagen er baseret på kylling eller kvæg hvis du har bekymringer over kogalskab sygdom eller oksekød produkter. Vegetarer og veganere vil også nøje vurdere kilde af kollagen i alle deres kosttilskud. Glucosamin findes generelt ikke som et produkt for veganere og vegetarer.

En alternativ form for kollagen kosttilskud er simpelthen at tage højere doser af vitaminer, der naturligt producerer kollagen, såsom Vitamin C. vitamintilskud er tilgængelige i mange former, såsom flydende vitamin C, som er en meget populær ernæringstilskud. Nogle vegetarer har også overvejet produkter såsom “ Multi-Scorb ” af Progressive Labs, som indeholder alle de kosttilskud til at hjælpe med at bevare og bygge din egen kollagen med ingen kendte animalske produkter.

Hvordan Man Vælger Kollagen Kosttilskud?

Klik her for at købe kollagen Supplement