» » Hur Man Väljer Kollagen Kosttillskott?

Hur Man Väljer Kollagen Kosttillskott?

Kollagen kosttillskott är mycket populära eftersom kollagen stöder huden och är viktigt att våra kroppar naturliga utbredningsområde rörelser. Kollagen är avgörande för den underliggande strukturen i muskler, senor, brosk, ligament och ben. Slapp hud och rynkor utvecklas genom förlusten av kollagen.

För vissa stora naturliga recept du kan göra hemma och använda tillsammans med kollagen kosttillskott för att hålla huden ser levande, rekommenderar jag du kolla efter den otroligt populära Naturligt Skinsational. Recepten i denna bok är ett perfekt komplement till rätt supplement.

Klicka här för att köpa kollagen Supplement

Hur man väljer kollagen kosttillskott?

Hur Man Väljer Kollagen Kosttillskott?Många människor med artrit eller ben-relaterad smärta rapporten ökade funktion och minskade smärta när du använder kollagen kosttillskott. Om du funderar på ortopedisk kirurgi eller är i smärta, starkt överväga en kollagen supplement program för att se om du kan förbättra din funktionalitet, uthållighet och minska smärta.

Många använder också kollagen lokalt och via tillskott för att förbättra utseendet på hår, hud och naglar. För närvarande många läpp plumpers, hudvårdsprodukter och andra kollagen kosttillskott ökar kollagen efter ansökan och tout detta eftersom kollagen är tänkt att skapa ett mer ungdomligt utseende.

Kollagen injektioner, grädde och andra ansikts kollagen produkter blir allt mer populära och tillgängliga.

Om du funderar på början en regim av kollagen kosttillskott, finns det några saker du bör tänka på först.

Klicka här för att köpa kollagen Supplement

Ta reda på ditt behov

Om du tar kollagen för artritförändringar, skelettsmärta eller reparera en skada, kommer du vill överväga glukosamin kombinationer – som glukosamin, kondroitin, MSM – som ofta finns.

Om du är intresserad av kollagen kosttillskott för estetiska hud, blir du mer intresserad av icke-glukosamin kosttillskott. Observera att det finns tre typer av kollagen: kollagen I, II och III. Kollagen II används främst för artrit-relaterade behov.

Fastställa kompletterande kosttillskott

C-vitamin främsta funktion är att göra kollagen, och lysin stöd i kollagen bildas. Om du inte kan tolerera C-Vitamin kosttillskott gikt eller andra läkemedel, överväga C Ester form av C-Vitamin som är känd som Ascorbyl Palmatate; Det är lätt tillgängliga och är mindre surt så kroppen tål det bättre.

Du kan köpa C-vitamin kosttillskott online. Om du inte kan ta C-Vitamin som ett komplement, se till att öka din Vitamin C födointag, som kollagen måste ha C-Vitamin att arbeta.

Alfa liponsyra, medan inte behövs för att göra kollagen tillskott fungerar i och för sig, kommer att tjäna till “ återvinna ” Vitamin C näringsämnen redan i kroppen, därmed öka effektiviteten av C-Vitamin som redan arbetar för att skapa och upprätthålla kollagen. Alfa liponsyra är också en stor allrengöringsmedel antioxidant att minska svullnaden är associerad med ben smärta eller skada. Det kommer att ta bort gifter och förbättra funktionaliteten i vätskan i leden som orsakar smärta, och är bra för din hud samt utseende.

Glukosamin fungerar parallellt med kollagen kosttillskott för artrit och andra ben smärta frågor, men direkt påverkar inte produktionen av kollagen eller underhåll. Om din avsikt är att hålla kollagen du har estetisk fråga, såsom att avvärja rynkor, är C-Vitamin ett nödvändigt komplement. Andra typiska “ skönhet ” med skäl för att ta kollagen inkluderar svaga naglar och sprött hår.

Om ditt mål är att köpa gemensamma kosttillskott för smärtlindring, leta efter en kombination supplementet avsedda för denna användning, såsom glukosamin tabletter. Glukosamin och kondroitin kosttillskott är relativt billiga och kan vara effektivt. Så är det oftast används ben av hälsoskäl.

Klicka här för att köpa kollagen Supplement

Fastställa lämpliga doseringen

Doser bestäms av din anledning till att ta kollagen. Det verkar inte vara en överdos risk eftersom kollagen är vattenlösligt och snabbt elimineras från kroppen. Detta innebär emellertid att det behöver fyllas på regelbundet.

FDA anser kollagen kosttillskott vara ett ämne som mat. Om du tar kollagen för skönhet-relaterade skäl eller allmänna benstöd som inte är relaterad till reumatoid artrit, räcker ca 5-6 gram. Ett bra alternativ är “ Super kollagen + C, typ I och III ” Neocell laboratorier. Denna uppsättning av 250 piller säljer för ca $20 på Amazon.

Om du söker till adress artrit smärta, särskilt reumatoid artrit, måste doser av kollagen II vara mer specifik och kan variera allt från 5 till 10 gram per dag. Användningen av kollagen typ II minskar gemensamma svullnad, inflammation och smärta, så det kan vara en effektiv lösning.

Yale ortopeder har rekommendera glukosamin och kollagen kosttillskott för att försöka undvika invasiv kirurgi när så är möjligt. Märken som Schiff gemensamma gratis Plus med glukosamin Chondroitin MSM & kollagen pulver torr Mix innehåller lämpliga doser för detta ändamål.

Välj en prisklass

Glukosamin och kollagen kombinationer är dyrare men allmänt anses värt det eftersom de ofta är mycket effektiva för att minska smärta och läkemedel används samtidigt öka funktion. Du brukar veta inom tre månader om de har hjälpt din artrit smärta. Många varianter finns som varumärket Schiff "Flytta gratis".

Din läkare eller apotekspersonal kan sannolikt rekommendera ett märke som de tycker är särskilt användbara; vänner med artros har ofta bra förslag på effektiva kosttillskott såväl.

Välj ett märke som du kan rimligen råd att köpa för daglig användning, utan att det brister på kostnaden. En bra allround, icke-glukosamin kollagen supplement kallas “ Super kollagen + C, typ I och III ” Neocell laboratorier.

Klicka här för att köpa kollagen Supplement

Bedöma allergi, medicinering och livsstil konflikter

Vissa tillägg kapslar innehåller socker, vete, jäst, gluten, soja, salt eller skaldjur, så bör du granska vitamin flaska etiketterna för alla potentiella allergener. Skaldjur, speciellt, finns en risk med glukosamin och och kan stå i konflikt med några mediciner för högt blodtryck.

Också bedöma om ditt kollagen är baserade på kyckling eller nötkreatur om du har funderingar över galna ko sjukdom eller nötkött produkter. Vegetarianer och veganer vill också noggrant bedöma källan av kollagen i alla deras kosttillskott. Glukosamin finns vanligtvis inte som en produkt för veganer och vegetarianer.

En alternativ form av kollagen tillskott helt enkelt ta högre doser av vitaminer som naturligt producerar kollagen, som Vitamin C. Vitamin kosttillskott finns i många former, såsom flytande vitamin C som är ett mycket populärt näringstillskott. Vissa vegetarianer har också övervägt produkter såsom “ Multi-Scorb ” av progressiva Labs, som innehåller alla de kosttillskott för att upprätthålla och bygga din egen kollagen med inga kända animaliska produkter.

Hur Man Väljer Kollagen Kosttillskott?

Klicka här för att köpa kollagen Supplement