» » Hogyan Válasszuk Ki A Kollagén-kiegészítők?

Hogyan Válasszuk Ki A Kollagén-kiegészítők?

Kollagén-kiegészítők rendkívül népszerűek, mert a kollagén a bőr támogatja, és elengedhetetlen, hogy a testünk természetes elterjedési mozgás. Kollagén elengedhetetlen a mögöttes szerkezete izmok, inak, porcok, szalagok, és a csontok. Megereszkedett bőr és a ráncok fejlesztése révén a veszteség a kollagén.

Néhány nagy természetes receptet, hogy otthon, és megőrizni a bőr keres élénk és kollagén-kiegészítők segítségével azt ajánlom, akkor nézze meg a hihetetlenül népszerű Természetesen Skinsational. A recepteket ebben a könyvben egy tökéletes kiegészítője a megfelelő kiegészítés.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Hogyan válasszuk ki a kollagén-kiegészítők?

Hogyan Válasszuk Ki A Kollagén-kiegészítők?Sokan ízületi gyulladás vagy fájdalom csont kapcsolatos jelentés függvény és fájdalom kollagén-kiegészítők használatakor. Ha tervezi, hogy ortopéd műtét, vagy a fájdalom, fontold meg a kollagén étrend-kiegészítő programom, hogy lássa, a funkcionalitás, állóképesség javítására és csökkenti a fájdalom szintjét.

Sok ember is használ kollagén helyileg és via kiegészítés javítja a megjelenését a haj, a bőr és a körmök. Jelenleg sok ajak plumpers, bőr termékek és más kollagén kiegészítők növekedése kollagén kérelemre, és lóversenytippeket szerez ez, mert a kollagén úgy gondolják, hogy hozzon létre egy fiatalos megjelenést.

Kollagén injekciók, tejszín és egyéb arc kollagén termékek egyre, egyre inkább népszerű és elérhető.

Ha tervezi, hogy elején egy kezelés, kollagén-kiegészítők, van néhány dolog, érdemes először.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Határozza meg a szükséges

Ha szed kollagén izületi gyulladásos megváltozik, csont-fájdalom vagy sérülés javítása, majd érdemes glükózamin kombinációk-mint a glükózamin, kondroitin, MSM – amelyek gyakran rendelkezésre állnak.

Ha a kollagén-kiegészítők bőr esztétikai célokra, leszel jobban érdekli a glükózamin kiegészítők. Vegye figyelembe, hogy három típusú kollagén: kollagén i., II. Kollagén II elsősorban az ízületi gyulladás kapcsolatos igényeit.

Határozza meg a mellékelt kiegészítők

A C-vitamin elsődleges feladata, hogy a kollagén, és lizin segít a kollagén képződését. Ha nem tudja tolerálni, C-vitamin-kiegészítők, köszvény vagy más gyógyszerek, úgy ismert aszkorbil Palmatate; C-Vitamin C-észter formájában könnyen elérhető, és a kevésbé savas, így a szervezet jól tűri, hogy a jobb.

C-vitamin-kiegészítők online is megvásárolhatja. Ha nem a C-Vitamin, mint kiegészítő, keresse meg a C-Vitamin táplálékbevitel növelésére, mint kollagén kell dolgozni a C-Vitamin.

Alpha Lipoic Acid, míg nem szükséges, hogy a kollagén pótlás dolgozik, és önmagában, fog szolgálni, hogy “ újra ” a C-Vitamin tápanyagok már a szervezetben, ezáltal erősítve a C-Vitamin, és fenntartsák a kollagén működő hatékonyságát. Alpha Lipoic Acid is egy nagy univerzális antioxidáns csökkenteni a duzzanatot, csont fájdalom vagy sérülés. Ez eltávolítani a méreganyagokat, és a folyadék a közös, hogy fájdalmat okoz, és kiválóan alkalmas a megjelenését a bőr, valamint működésének javítása.

Glükózamin működik párhuzamosan kollagén-kiegészítők az ízületi gyulladás és más csont fájdalom problémák, de nem befolyásolja közvetlenül kollagén gyártásához vagy karbantartásához. Ha a szándék az, hogy a kollagén van esztétikai problémákat, mint például hogy kivédjék a ráncok, a C-Vitamin, szükséges kiegészítése. Egyéb tipikus “ szépség ” kapcsolódó okok miatt a kollagén gyenge körmök és törékeny hajat.

Ha a cél az, hogy vásárolni közös kiegészítések, a fájdalom kezelésére, keresni egy kombináció kiegészítésére szánt erre a célra, mint a glükózamin tabletta. Glükozamin és a kondroitin-kiegészítők viszonylag olcsó és hatékony lehet. Így jellemzően használják csont-egészségügyi okok miatt.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Határozza meg a megfelelő adagolás

Adagokat az oka annak, hogy a kollagén határozza meg. Ott nem jelenik meg, hogy a túladagolás kockázata, mivel a kollagén vízben oldódó és gyorsan ürül a szervezetből. Ez azonban azt jelenti, hogy rendszeresen pótolni kell.

Az FDA úgy ítéli meg, hogy élelmiszer anyag kollagén-kiegészítők. Ha szed kollagén kozmetikai okokból vagy általános csont támogatás, amely nem kapcsolódik a rheumatoid arthritis, körülbelül 5-6 gramm is megfelelő. Egy nagy lehetőség, “ kollagén Super + C, írja be az i. és III ” Neocell laboratóriumban. Ez a szett, 250 tabletták elad részére körülbelül $20 az Amazon-on.

Ha Ön látszó-hoz cím ízületi fájdalom, különösen rheumatoid arthritis, kollagén II adagokat kell lenni több különleges és tartományban bárhol 5-10 gramm / nap. II-es típusú kollagén használata csökkenti a közös duzzanat, gyulladás és a fájdalom, így hatékony megoldás lehet.

Yale ortopéd sebész ajánlotta a glükózamin és a kollagén kiegészítők, hogy megpróbálja elkerülni invazív sebészet, amikor csak lehetséges. Márkák, mint a Schiff közös ingyenes Plus Glükozamin kondroitin MSM és kollagén por száraz Mix tartalmaz megfelelő dózisokban, erre a célra.

Jelölje ki egy árkategóriában

Glükózamin és a kollagén kombinációk az drágább, de általában úgy vélte, megéri, mivel ezek gyakran rendkívül hatékonyan csökkenti a fájdalmat és a gyógyszereket használ, miközben növeli a funkció. Általában tudni fogja három hónapon belül, ha már segítettek az ízületi fájdalom. Sok változatban állnak rendelkezésre, mint a Schiff márkanév "Szabad mozgás".

Orvosát vagy gyógyszerészét, valószínűleg tud ajánlani egy márka, hogy azt hiszik, különösen hasznos; ízületi feltételek meg sokszor jó javaslatok a hatékony kiegészítők is.

Válassza ki a márka, amely ésszerűen megengedheti magának, hogy megvásárol részére napi használ, anélkül skimping költség. Egy jó univerzális, a glükózamin kollagén kiegészítés az úgynevezett “ kollagén Super + C, írja be az i. és III ” Neocell laboratóriumban.

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés

Allergia, gyógyszer, és életmód konfliktusok felmérése

Néhány kiegészítő kapszula cukor, búza, élesztő, glutén, szója, só vagy rákfélék, így érdemes áttekintenie a vitamin üveg címkéket bármely potenciális allergénekre. Kagyló, különösen annak a veszélye, a glükózamin-kiegészítő és és néhány magas vérnyomás gyógyszeres kezelés ütközhet.

Azt is vizsgálni, ha a kollagén csirke - vagy szarvasmarha-alapú ha aggályai vannak kergemarha kór vagy a marha termékek. Vegetáriánusok és vegánok is szeretnénk, hogy gondosan értékelje a forrás-mind a kiegészítők a kollagén. Glükózamin általában nem áll rendelkezésre, mint egy vegán vagy vegetáriánus termék.

Egy alternatív formája a kollagén pótlás egyszerűen vesz nagyobb adagok vitaminok, természetes kollagén előállításához, mint Vitamin c-Vitamin-kiegészítők állnak rendelkezésre számos formában, mint például a folyékony C-vitamin, ami egy nagyon népszerű étrend-kiegészítő. Néhány vegetáriánusok is tekinthető termékek mint “ Multi-Scorb ” a progresszív Labs, amely tartalmazza a kiegészítőket, hogy segítsen fenntartani és építeni a saját kollagén nem ismert állati eredetű termékek.

Hogyan Válasszuk Ki A Kollagén-kiegészítők?

Kattintson ide vásárolni kollagén kiegészítés