» » Hoe Te Kiezen Voor Collageen Supplementen?

Hoe Te Kiezen Voor Collageen Supplementen?

Collageen supplementen zijn zeer populair omdat collageen de huid ondersteunt en essentieel voor ons lichaam natuurlijke verspreidingsgebied van bewegingen is. Collageen is essentieel voor de onderliggende structuur van spieren, pezen, kraakbeen, ligamenten en botten. Verzakkende huid en rimpels te ontwikkelen door het verlies van collageen.

Voor sommige grote natuurlijke recepten kunt u thuis maken en gebruiken samen met collageen supplementen om te houden van uw huid op zoek levendige, adviseer ik dat u kijken op de ongelooflijk populaire Natuurlijk Skinsational. De recepten in dit boek zijn een perfecte aanvulling op het juiste supplement.

Klik hier om te kopen van collageen aanvulling

Hoe te kiezen voor collageen supplementen?

Hoe Te Kiezen Voor Collageen Supplementen?Veel mensen met artritis of bot-gerelateerde pijn rapport verhoogde functie en verminderde pijn bij het gebruik van collageen supplementen. Als u orthopedische chirurgie overweegt of in pijn, sterk overwegen een collageen aanvulling programma om te zien of je kunt uw functionaliteit, uithoudingsvermogen verbeteren en pijn niveaus verminderen.

Veel mensen gebruiken ook collageen topisch en via suppletie voor de verbetering van de verschijning van haar, huid en nagels. Op dit moment veel lip plumpers, huidproducten en andere collageen aanvulling op verhoging van collageen op verzoek en tout dit omdat collageen wordt beschouwd als een meer jeugdig uiterlijk maken.

Collageen injecties, room en andere gezicht collageen-producten zijn steeds populaire en beschikbaar.

Als u een regime van collageen supplementen begin overweegt, zijn er een paar dingen die je eerste overwegen moet.

Klik hier om te kopen van collageen aanvulling

Bepalen van uw behoefte

Als u collageen voor artritische wijzigingen, bot pijn of om te herstellen van een blessure neemt, zal u wilt om het Glucosamine die combinaties – zoals het glucosamine chondroitin, MSM-die vaak beschikbaar zijn.

Bent u geïnteresseerd in collageen supplementen voor esthetische huid doeleinden, zult u meer geïnteresseerd in niet-Glucosamine supplementen. Merk op dat er drie soorten collageen: collageen I, II en III. Collageen II wordt voornamelijk gebruikt voor artritis-gerelateerde behoeften.

Bepalen van begeleidende supplementen

Vitamine C de voornaamste functie is om collageen, en Lysine helpt bij de vorming van collageen. Als u niet vitamine C supplementen te wijten aan jicht of andere medicijnen tolereren, kunt u overwegen de C Ester vorm van vitamine C, die is bekend als Ascorbyl Palmatate; het is gemakkelijk beschikbaar en is minder zuur zodat het lichaam het beter tolereert.

U kunt vitamine C supplementen online kopen. Als u niet kunt vitamine C als een aanvulling, kijken nemen naar het verhogen van uw inname van vitamine C voedsel, als collageen moet hebben vitamine C om te werken.

Alpha Lipoic Acid, terwijl die niet nodig is om collageen suppletie werken in en van zichzelf, zal dienen om te “ recycle ” de voedingsstoffen die vitamine C al in je lichaam, dus het stimuleren van de doeltreffendheid van de vitamine C, die al werkt om te vormen en in stand houden van collageen. Alpha Lipoic Acid is ook een grote all-purpose anti-oxidant te verminderen de zwelling die zijn gekoppeld aan bot pijn of letsel. Het zal toxines te verwijderen en verbetering van de functionaliteit van de vloeistof in het gewricht die veroorzaakt pijn, en is geweldig voor het uiterlijk van uw huid ook.

Glucosamine werkt parallel met collageen supplementen voor artritis en andere bot pijn problemen, maar beïnvloedt niet rechtstreeks collageenproductie of onderhoud. Als uw bedoeling is om te houden van het collageen dat u voor esthetische zorgen, hebt zoals af rimpels te weren, is vitamine C een vereiste toeslag. Andere typische “ schoonheid ” gerelateerde redenen voor het nemen van collageen bevatten zwakke nagels en broos haar.

Als uw doel is om te kopen van gezamenlijke supplementen voor het beheer van pijn, zoekt u een supplement van de combinatie die bestemd zijn voor dit gebruik, zoals het glucosamine tabletten. Glucosamine en chondroitin supplementen zijn relatief goedkoop en doeltreffend kunnen zijn. Dus wordt het meestal gebruikt voor bot gezondheidsredenen.

Klik hier om te kopen van collageen aanvulling

Bepalen van de juiste dosering

Doseringen worden bepaald door uw reden voor het nemen van collageen. Er lijkt niet te worden een overdosis risico omdat collageen oplosbaar is in water en is snel geëlimineerd uit het lichaam. Dit betekent echter dat het moet regelmatig worden aangevuld.

De FDA acht collageen supplementen als een voedsel-stof. Als u neemt collageen voor schoonheid-gerelateerde redenen of algemene bot ondersteuning die is niet gerelateerd aan reumatoïde artritis, is ongeveer 5-6 gram voldoende. Een geweldige optie is “ Super collageen + C, Type I en III ” door Neocell laboratoria. Deze set van 250 pillen verkoopt voor ongeveer $20 bij Amazon.

Als u op zoek bent naar adres artritis pijn, specifiek reumatoïde artritis, moeten doseringen van collageen II worden meer specifieke en kan variëren overal van 5 tot 10 gram per dag. Het gebruik van collageen type II vermindert gemeenschappelijke zwelling, ontsteking en pijn, dus het kan een doeltreffende oplossing.

Yale orthopedische chirurgen hebben al aanbevelen Glucosamine en collageen aanvulling om te proberen om te voorkomen dat invasieve chirurgie mogelijk. Merken zoals Schiff gezamenlijke gratis Plus met het Glucosamine Chondroitin MSM & collageen poeder droge Mix bevatten voldoende doseringen voor dit doel.

Selecteer een prijsklasse

Glucosamine en collageen combinaties zijn duurder, maar over het algemeen beschouwd als de moeite waard aangezien zij vaak zeer effectief zijn in het verminderen van pijn en medicatie gebruik terwijl het verhogen van de functie. U zult over het algemeen binnen drie maanden weten als ze hebben geholpen uw artritis pijn. Vele varianten zijn beschikbaar zoals de Schiff merknaam "Verplaatsen gratis".

Uw arts of apotheker kan waarschijnlijk aanbevelen een merk dat ze denken dat is met name handig; vrienden met artritis voorwaarden hebben vaak goede suggesties voor effectieve supplementen ook.

Selecteer een merk dat u redelijkerwijs veroorloven kunt om te kopen voor dagelijks gebruik, zonder het bezuinigen op de kosten. Een goede all-purpose, niet-Glucosamine collageen aanvulling heet “ Super collageen + C, Type I en III ” door Neocell laboratoria.

Klik hier om te kopen van collageen aanvulling

Beoordelen van allergie, medicatie en levensstijl conflicten

Sommige aanvulling capsules bevatten suiker, tarwe, gist, gluten, soja, zout of schelpdieren, zodat u de vitamine fles labels voor elke potentiële allergenen moet herzien. Schaal-en schelpdieren, is vooral een risico met een aanvulling van het Glucosamine en en strijdig kunnen zijn met sommige hoge bloeddruk medicijnen.

Ook als uw collageen kip of runderen gebaseerde is als u zich zorgen maakt over de gekke-koeienziekte ziekte of rundvlees producten te beoordelen. Vegetariërs en veganisten moet ook zorgvuldig beoordelen de bron van het collageen in al hun supplementen. Glucosamine is over het algemeen niet beschikbaar als een product voor veganisten of vegetariërs.

Een alternatieve vorm van collageen suppletie is gewoon hogere doseringen van vitaminen die natuurlijk collageen produceren, zoals vitamine C. vitamine supplementen zijn beschikbaar in vele vormen, zoals vloeibare vitamine C die een zeer populaire voedingssupplement is nemen. Sommige vegetariërs hebben ook overwogen producten zoals “ Multi-Scorb ” door progressieve Labs, waarin alle supplementen om te helpen handhaven en bouwen van uw eigen collageen met geen bekende dierlijke producten.

Hoe Te Kiezen Voor Collageen Supplementen?

Klik hier om te kopen van collageen aanvulling