» » Hälsofördelar Av Taggannona

Hälsofördelar Av Taggannona

Hindi är en frukt som har otaliga fördelar för hälsan om de ingår i kosten. Med införandet av denna frukt i kosten, liksom en dessert eller hälsa tillägg, kan ett antal sjukdomar botas. Naturen är den bästa läkaren eftersom det ger läkemedel utan biverkningar.

En sådan välrenommerade naturliga ‘ medicin "är taggannona, som är vetenskapligt namn som Annona muricata. Känd under olika namn som graviola, guanabana, brasilianska pawpaw, etc., taggannona är laddad med ett antal näringsämnen och används också som en alternativ medicin för att behandla många sjukdomar.

Enligt en studie, taggannona och cancer botemedel är kopplade och detta tropiska, taggig frukt kan visa sig vara fördelaktigt att kontrollera spridningen av cancer. Inte bara frukt, men också frön, löv, bark och rötter av växten, hjälpa till att lindra många en sjukdom.

Klicka här för att köpa taggannona Extract kapslar

Vad är taggannona?

Taggannona, som liknar en vaniljsås äpple, är en läcker frukt som är hjärta formad och mörk grön i färgen när raw. Täckt med åsar på utsidan och mjuk, saftig kött inuti, taggannona frukten har en söt, syrlig smak. Denna frukt kan hittas främst i regnskogarna i Southeast Asien och Sydamerika.

Hälsofördelar Av Taggannona

Anläggningen är nu odlas kommersiellt på grund av sina kulinariska samt medicinska ändamål. Det vita fruktköttet som finns inuti frukten används för att göra godis, drycker, och också används som aromämnen. Bladen, rot, bark och frön har införlivats som en traditionell rätta i århundraden. Du kan äta frukt eller konsumera extrakt av taggannona, finns i hälsokostbutiker, att utnyttja dess terapeutiskt värde.

Klicka här för att köpa taggannona Extract kapslar

Hälsofördelar av taggannona

Som tidigare nämnts, används varje del av taggannona trädet för att behandla ett antal fysiska krämpor. Denna frukt inte bara främjar god hälsa men också hjälper dig att bekämpa mot parasiter inne i kroppen. Eftersom den är laddad med ett antal näringsämnen som är viktiga för den övergripande utvecklingen av kroppen, taggannona görs till extraktet och säljs i hälsokostaffärer och även online.

Näringsämnena som finns i taggannona är aminosyror, askorbinsyra (vitamin C), kalcium, kolhydrater, fibrer, järn, niacin, fosfor, riboflavin och tiamin, etc. Fördelarna med taggannona, kan utnyttjas genom att äta frukt eller inklusive bilagor i rekommenderad dos. Du kan utnyttja dessa förmåner från huvud till tå.

  • Askorbinsyra ökar mängden antioxidanter i kroppen. Dessa hjälper bekämpa fria radikaler i kroppen och hjälper till att hålla ett antal infektioner och sjukdomar borta.
  • Denna frukt också hjälper till att lindra smärta och obehag orsakat av förstoppning. Eftersom frukt innehåller lösliga och olösliga fibrer, det lägger lösvikt till pallen och underlättar enkel eliminering från kroppen.
  • En av de taggannona leaf hälsofördelar kan ses vid behandling av munsår effektivt. Fint kommer mosa blad med vatten och tillämpa det på kokar att minska storleken på sår, i tiden bota dem helt och även minska irritation.
  • Dricka taggannona te som görs av concocting taggannona blad eller rot i vatten är kända för att minska ryggskott. Ryggskott är en typ av ryggvärk, speciellt i nedre delen av ryggen eller ländryggen. En kopp te vardagliga hjälper också lindra inflammation i ryggmusklerna.
  • En massa med färska taggannona lämnar och rosenvatten om appliceras på huden kommer att förhindra uppkomsten av acne, pormaskar och andra hudproblem.
  • Taggannona fruktjuice, om de konsumeras två gånger dagligen, kan bidra till att lösa njure krämpor, lever problem, urinvägsinfektion (även kallad uretrit) och hematuri (eller blod i urinen) etc.
  • Den köttiga delen av frukt, kommer att om den tillämpas på alla sår påskynda läkningsprocessen och också förhindra bakteriell infektion.
  • Ett avkok av taggannona blommor och unga skott kommer att hjälpa till att bota inflammation i bihålorna och även i halsen och näsan. Det hjälper också i utsöndringen av slem att minska irritation.
  • Du kan lyckas bli av med huvudlöss och vägglöss med användning av taggannona blad avkok. Det kommer inte bara förstöra dessa skadedjur men också hålla dem borta.
  • Taggannona används också som ett botemedel mot hosta, diarré, feber och matsmältningsbesvär. Inklusive tillägg av taggannona kommer att sänka intensiteten i dessa villkor och förbättra återhämtning.

Avslutningsvis, om ett antal hälsofördelar av taggannona kan skördas av bland annat denna frukt i kosten, är det nödvändigt att komma ihåg att det ska förbrukas i limit att undvika onödiga effekter på kroppens system.

Klicka här för att köpa taggannona Extract kapslar