» » Hallon Keton Supplement För Viktminskning

Hallon Keton Supplement För Viktminskning

Hallon keton är ämnet i hallon som ger dem deras distinkt lukt. Det används ofta som en smakförstärkare och är även godkänd för användning i naturlig hälsa produkter i Kanada.

Även om det är touted som en naturlig förening, mycket hallon keton produkter på marknaden tillverkas syntetiskt. Hallon keton förekommer naturligt i endast mycket små mängder, så företag tillverkar det i ett labb.

Klicka här för att köpa hallon keton supplement

Vad är hallon keton?

Hallon Keton Supplement För ViktminskningEn hallon innehåller 200 molekyler som bidrar till dess distinkta hallonsmak. En av dem, hallon keton, utpekades av livsmedelsproducenter årtionden sedan för sin potenta lukt.

Berry smaksatt godis, tvål och ljus görs i dag sannolikt använda hallon keton. Nyligen den hallon keton samlat allmänhetens uppmärksamhet igen, men denna gång som en påstådd viktminskning stöd.

Hallon keton finns faktiskt i tranbär, björnbär samt röda hallon, eller arterna Rosaceae Rubus ideaus L. röda hallon är Europa, norra Afrika och Central Asien.

De har viktiga näringsämnen inklusive betakaroten och vitaminer A, E och C. Endast spårmängder av hallon keton finns i frukten, så bär-smaksatta livsmedel normalt använda hallon keton produceras i ett labb.

Runt 2010, märkte forskare att hallon keton hade en liknande molekylstruktur att capsaicin, som är en kemisk ansvarar för värmen i chilipeppar. Preliminära studier föreslog också att capsaicin förhindrar viktökning. Mot bakgrund av dessa fynd sprang forskare studier på möss och på mänsklig vävnad att se om hallon keton påverkar också viktökning.

Klicka här för att köpa hallon keton supplement

Fungerar hallon keton?

För närvarande saknas tillförlitlig forskning om användning av hallon keton för någon hälsotillstånd hos människor. Ytterligare sade högkvalitativ forskning behövs, Catherine Ulbricht, senior farmaceut vid Massachusetts General Hospital i Boston och medgrundare av naturliga Standard forskningssamarbete, som granskar bevis på örter och kosttillskott.

Endast en handfull preliminära studier har gjorts för att titta på hallon keton som en vikt förlust stöd, och ingen av dessa gjordes i människor. Men studier på möss eller celler har signalerat en potentiell vikt förlust effekt. En 2005 studie på möss ges en fettrik kost hittade hallon keton hindrade viktökning i levern, och vinster av visceralt fett (magen fett) som omger organ, enligt tidningen i tidskriften Life Sciences.

En annan studie visade hallon keton ökad nedbrytning av lipider (fett molekyler) inom fettceller. 2010 Papperet i journalen Planta Medica hittade också hallon keton sporrade fettceller att utsöndra mer av proteinet adiponectin. Låga nivåer av adiponectin i kroppen är vanligare bland människor som är överviktiga och de med typ 2-diabetes.

Preliminär forskning har funnit att hallon keton – när appliceras direkt på huden – kan bidra till att bekämpa tecken på åldrande. En 2008 studie av 15 personer hittade tillämpningar av hallon keton förbättrade både hudens elasticitet och hårväxt på fem månader, enligt en undersökning i journal tillväxthormon och IGF forskning.

Forskning på möss, och på celler växer i lab rätter, ofta inspirerar mer forskning. Men för resultat som kan vara betrodda läkare leta efter många försök på människa av en kemikalie, med många deltagare. Sammantaget anser amerikanska avdelning av försvar mänskliga prestanda Resurscenter vikt förlust bevis på hallon keton som otillräckliga. Den naturliga Standard forskning samarbete naturliga graderade hallon keton som ett C för anspråk för alla hälsofördelar av underlagen.

Klicka här för att köpa hallon keton supplement

Är hallon keton säkert?

Den amerikanska Food and Drug Administration först kategoriseras hallon ketoner som en allmänt erkänd som säker (GRAS) livsmedelstillsats i 1960-talet. Emellertid GRAS status ges under antagandet att en person kommer att förbruka mindre än två milligram hallon keton om dagen. De flesta viktminskning kompletterar pack långt mer hallon keton i sina produkter.

Hallon keton är inte väl studerat vid koncentrationer används i kosttillskott-som kan variera från 50 till 250 milligram per portion. Och finns det några kända biverkningar från deras användning.

Hallon keton kan sänka blodsockernivåerna, och minska risken för blödning, sade Ulbricht. Så, människor tar droger för diabetes bör övervakas noga av deras hälso-och team.

Hallon keton kan också orsaka förändringar i kroppsfett och vikt, förändringar i inflammation, hjärtklappning och skakningar. Hallon keton kan också interagera med läkemedel, som reglerar puls och kolesterol, och hormoner.

Klicka här för att köpa hallon keton supplement

Hallon Keton Supplement För Viktminskning