» » Graviola Mellékhatásai

Graviola Mellékhatásai

Graviola egy kis, örökzöld fa, amely termel egy nagy, szív alakú gyümölcs. A passzív, a gyümölcs úgy tűnik, hogy sárgás zöld, míg a belső úgy tűnik, hogy fehér. Ez a fa általában nő Brazília régióban, és más meleg trópusi régiók Dél-Amerikában és Észak-Amerikában. Néhány más területeken, ahol nő, Mexikó, Peru és Venezuela.

Ez is termesztenek, egyes területeken a Dél-Kelet-Ázsia. Ez a fa sok neve mellett Graviola van, és soursop, brazil mancs mancs, guanábana, guanábano, guanavana, guanaba, corossol épineux, huanaba, egy banreisi, durian-benggala, nangka Tímea, cachiman épineux. Graviola az annónafélék (Annonaceae)családból származik, hogy nemet Annona pedig a fajok muricata.

Kattintson ide vásárolni Graviola kapszula

Graviola Mellékhatásai

A használt részei levelei, gyümölcs, magvak, kéreg, és a gyökerek. A termés, vetőmag és levelek már számos gyógynövény gyógyászati célra. A gyümölcs a szénhidrátban gazdag, főleg gyümölcscukor. C-vitamin, B1-vitamin és B2-vitamin is tartalmaz.

Graviola egy növény, amely körülbelül 30 láb magas, és termel gyümölcsöt számos hagyományos felhasználásokkal rendelkezik. Ez a növény tartalmaz kémiai vegyületek úgynevezett alkaloidok, amit befolyásol emberek élettanilag. Ezen a világon, vannak sok különböző gyógynövények és a természetes orvosság az emberek úgy véli, hogy segítheti őket vissza, amikor beteg és Graviola az egyik ilyen gyógynövények.

Graviola ismeretes, hogy gyógyítani mindenféle betegségek néhány cukorbetegség, malária, hasmenés, ótvar, bőrproblémák, szív problémák, ízületi gyulladás, rák, máj probléma csak hogy néhányat említsünk közülük. -A ' is használt nyugodt az idegek, a gyomor problémák kezelésére és a láz enyhítésére. Eltekintve amit, ez csökkenti a duzzanat, és enyhíti az ízületi fájdalom.

Graviola csökkenti a rákos sejtek növekedését; Ez jelentette az 1997 júniusában számában "a gyógyszer kémia. A azt jelzi, hogy Graviola kivonat megöl vírus, megáll a gyulladás, alacsonyabb vércukorszintet és ösztönzi a hányás, amikor valaki mérget tett.

Kattintson ide vásárolni Graviola kapszula

Graviola mellékhatásai

Ha Ön egyik azoknak emberek kérdezés maguk ezt a kérdést, akkor itt van a válasz. Fontos tudni, hogy nem mindenki, aki állítólag, hogy Graviola. Emberek, akik nem használja, vagy hogy Graviola foglalja azokat a szívproblémák, szív problémák, vagy bárki, vérnyomás kapható készítményeket is. Terhes nők is kerülniük kell Graviola okoz korai méhösszehúzódások, és ez veszélyes lehet az őt és a baba, ő vár. Eltekintve attól, hogy a szoptató anyáknak ne használja.

Graviola idegsejtek az agyban, vagy más testrész lehet ölni. Ezért ha minden feltételt érintő idegi funkciót, például a Parkinson-kór Graviola véve a feltétel rosszabb, és ebből az okból célszerű mindenkinek ilyen problémák vagy teheti feltétele annak, hogy elkerülje az Graviola.

Mielőtt bármilyen gyógynövény használata nagyon fontos tudni, hogy a mellékhatása. Néhány ember figyelmen kívül hagyja, hogy ezt és a rohanás, és elkezd használ a gyógynövény, de végén sajnálom a tapasztalnak, amit nem várt. Nagyon fontos, hogy megtudja, a oldal hatás-ból Graviola, használat előtt. Az egyik a Graviola mellékhatások, hogy ez csökkenti a szintjét a vérnyomás; Ez akkor lehet előnyös azoknak, akik szenvednek a magas vérnyomás, hogy általában szükség van, hogy csökkenteni kell. Mindazonáltal emberek, akik alacsonyabb beállított vérnyomás szintje legyen óvatos, ha figyelembe Graviola.Graviola is okozhat hányingert és hányást néhány és ez a legvalószínűbb megtörténhet, hogy azok, akik érzékeny gyomrot. A legtöbb esetben ez a fajta probléma történik, amikor egy személy vesz több gyógynövényeket. Ha van ilyen probléma, és nem hagyja abba, akkor nem kell várni hosszú ideig, keresse fel orvosát.

Mielőtt elkezdené használni Graviola ajánlatos, hogy kérjen tanácsot egy orvos, ez azért van, mert a szervek másképp reagál. Egy orvos végez ellenőrzést fel, és ő/ő azt tanácsolom, hogy Graviola vagy nem, vagy hogyan viselkedni használ ez.

Mindazonáltal, nem félek használni Graviola miatt a mellékhatások, mint sok ember, akik használják, hogy áthidalják a mellékhatásokat.

Kattintson ide vásárolni Graviola kapszula

Graviola előnyei

Graviola levelek használt kezelésére az alábbi; bél kólika, májproblémák, hasmenés, ízületi gyulladás, vérhas, hörghurut tályogok és ödéma. Is használják a különböző bőrbetegségek, a ótvar, a cukorbetegség, a belső fekély és a magas vérnyomás kezelésére. Eltekintve attól, hogy használják a nyugtató, egy görcsoldó, és is, mint a malária elleni küzdelem.

Graviola magokat használják, mint egy fanyar. Használni, mint egy értékes rovarölő, és megsemmisítésének és megölése a bőr paraziták és a tetű.

Graviola kéreg használják nyugtató és segít a szív problémák is gyógyít, köhögés. Graviola gyümölcs megölni paraziták és gyógyítani a hasmenés, valamint a láz csökkentésére használják. Graviola gyökerek is használják, hogy segítse a cukorbeteg emberek, és ez is működik, mint egy narkotikum.

Általában Graviola sokféleképpen, és ez tulajdonképpen egy gyógyszer alternatív mindenféle tünetek és betegségek, valamint a rák kezelésére. Ez segített egy csomó ember, akik különböző egészségügyi problémák. Annak ellenére, hogy azt mondtuk, hogy Graviola nagyon hatékony a betegségek kezelésére, és sok egyéb felhasználási meg kell jegyeznünk, hogy a mellékhatások. Ezért Önnek kellene fog elővigyázat mikor használ ez, hogy akkor vesz egy gyümölcs, levelek formájában, vagy a tabletta formájában. Nagyon fontos, hogy tudja, hogy nagy mennyiségű Graviola vezethet bizonyos súlyos mellékhatások.

Kattintson ide vásárolni Graviola kapszula