» » Graviola εκχύλισμα σχόλια

Graviola εκχύλισμα σχόλια

Το δέντρο graviola είναι παρόμοια με ένα Φοινικιά, όπως όπως το τελευταίο, όλα τα μέρη του δέντρου graviola είναι εξαιρετικά χρήσιμο και ωφέλιμο. Graviola εκχύλισμα προέρχεται από αυτό το δέντρο.

Διαβάστε το άρθρο για να μάθετε για graviola εκχύλισμα, τα οφέλη, αλλά και τρόπους το εκχύλισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Graviola εκχύλισμα ήταν σε χρήση από τους αιώνες από τους ντόπιους της λεκάνης του Αμαζονίου ποταμού όπου το είδος αυτό απαντάται. Όλα τα μέρη του δέντρου graviola χρησιμοποιήθηκαν για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών και παθήσεων.

Πρόσφατα, ερευνητές έχουν βρει τις εγκαταστάσεις για να έχουν ορισμένες χημικές ουσίες περιέχονται σε αυτό, που μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του καρκίνου. Επιχειρήσεις που γνωρίζουν πώς να κάνουν graviola εκχύλισμα, έχουν καταστήσει διαθέσιμα σε διάφορες μορφές όπως υγρό, σκόνη και ακόμη και χάπια, που μπορεί να αγοραστεί από την αγορά. Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του graviola καταναλώνοντας τα φρούτα, φύλλα και ο φλοιός του δέντρου με διάφορους τρόπους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola εκχύλισμα κάψουλες

Graviola δέντρο

Το δέντρο graviola θεωρείται να κατάγεται από το καταπράσινο δάσος του Αμαζονίου. Βρίσκεται επίσης σε μερικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και κάποια νοτίως της Σαχάρας Αφρικής περιοχές. Το δέντρο graviola είναι σχετικά μικρό και αυξάνεται σε περίπου 5-6 μέτρα σε ύψος. Το δέντρο απαιτεί υψηλές θερμοκρασίες και υψηλή υγρασία για να αναπτυχθεί και να επιβιώσει. Πολύ κρύο κλιματολογικές συνθήκες μπορεί να προκαλέσει το δέντρο να πεθάνει.

Ευνοεί τις κλιματολογικές συνθήκες είναι ο λόγος γιατί τα περισσότερα δέντρα graviola βρίσκονται μέσα και γύρω από τις περιοχές του Ισημερινού. Graviola εκχύλισμα δέντρο, που λαμβάνονται από τους μίσχους, φύλλα και ο φλοιός του δέντρου, θεωρείται ότι έχει τεράστια υγεία οφέλη.

Graviola εκχύλισμα σχόλια

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola εκχύλισμα κάψουλες

Οφέλη του Graviola εκχύλισμα

Graviola παραδοσιακά ήταν σε χρήση για να θεραπεύσει φλεγμονώδεις καταστάσεις, όπως η γρίπη και βήχα. Άνθρωποι παλαιότερα χρησιμοποιούν να αναμίξετε graviola εκχύλισμα δέντρο από τις ρίζες, φύλλα και μίσχος να κάνει το τσάι και άλλες λύσεις που δόθηκαν σε άτομα που πάσχουν από διάφορες ασθένειες. Η λύση εφαρμόστηκε επίσης στο σώμα για τη θεραπεία ρευματισμών, αρθρίτιδα ή άλλες πόνο στις αρθρώσεις.

Graviola εκχύλισμα θεωρείται ότι έχουν annonaceous acetogenin, μια χημική ουσία, να παρουσιάσει σε αυτές. Αυτή η χημική ουσία που έχει αποδειχθεί ότι είναι ισχυρό στην καταπολέμηση του καρκίνου λόγω της ισχυρή αντιμικροβιακή, αντι-οιδηματώδης και αντι-παρασιτικές ιδιότητες. Annonaceous acetogenin είναι επίσης γνωστό για να καταστείλει τα ένζυμα που υπάρχουν σε καρκινικά κύτταρα και να εμποδίσουν την μεταφορά της ATP, με αυτόν τον τρόπο βοηθούν στην αντίσταση καρκίνου. Έρευνα είναι για να αντλήσει ένα κατάλληλο φάρμακο κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το εκχύλισμα. Ωστόσο, ιατροί έχουν αρχίσει ήδη συμπεριλαμβανομένων graviola ως συμπλήρωμα σε διάφορες θεραπείες για τον καρκίνο.

Επίσης περιέχει αλκαλοειδή, που έχουν αποδειχθεί τη μείωση των συνεπειών της κατάθλιψης. Αλκαλοειδή τονώσει την κατάποση της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, που ελέγχουν το αίσθημα της χαράς και της ευτυχίας, ανυψώνοντας με αυτόν τον τρόπο διάθεσης του ατόμου και να απαλλαγούμε από κατάθλιψη.

Το εκχύλισμα που λαμβάνεται από τα φύλλα είναι και αποτελεί μέρος του πολλά φάρμακα που συνταγογραφούνται για τη θεραπεία ατόμων που πάσχουν από άγχος, διαταραχές του νευρικού, μύκητες ή παρασιτική λοίμωξη και προβλήματα υψηλής πίεσης αίματος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola εκχύλισμα κάψουλες

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε Graviola εκχύλισμα

Graviola φρούτωνGraviola φρούτων, διατίθεται στην τοπική αγορά, μπορεί να καταναλωθεί άμεσα. Αυτό ξινή γεύση φρούτων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε κατεψυγμένα γλυκά και ποτά. Graviola χυμό φρούτων μπορεί να σταματήσει η διάρροια, τη μείωση πυρετό και προασπιζόμενοι παράσιτα στο έντερο.

Graviola πετρελαίουGraviola πετρέλαιο μπορεί να εξαχθεί από είναι φύλλα. Τα φύλλα μπορεί να συνθλίβονται μαζί με ωμά φρούτα από το φυτό και να αναμειγνύεται με το ελαιόλαδο. Αυτό το πετρέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία σε διάφορες δερματικές παθήσεις, όπως εξανθήματα, βράζει και πληγές.

Graviola σπόροιGraviola σπόροι από τα φρούτα έχουν τις χρήσεις καθώς και. Αυτοί οι σπόροι μπορούν να αλέθονται για να σχηματίσουν μια σκόνη, και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία εξωτερικές, όσο και εσωτερικά παράσιτα. Αυτή η σκόνη είναι μια αποτελεσματική φυτοφαρμάκων και επίσης βοηθά στο να απαλλαγούμε από ψείρες.

Graviola τσάιΤσάι μπορεί να παρασκευαστεί από graviola φύλλα. Μια σειρά από παθήσεις όπως αϋπνία, υπέρταση και ο διαβήτης μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη βοήθεια αυτού πικρή γεύση του τσαγιού.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola εκχύλισμα κάψουλες

Υπάρχουν ορισμένες παθολογικές καταστάσεις, ένα πρόσωπο πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη χρήση οποιουδήποτε είδους graviola εκχύλισμα. Άτομα που πάσχουν από προβλήματα αρτηριακής πίεσης ή οποιαδήποτε καρδιακές παθήσεις μπορούν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μετά τη χρήση του graviola, όπως είναι γνωστό ότι είναι μια Υπερτασική πράκτορα. Graviola αντιδρά επίσης με ορισμένα φάρμακα στο σώμα όπως αναστολείς ΜΑΟ και αντικαταθλιπτικά. Ως εκ τούτου, είναι πάντα συνιστάται να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν από τη χρήση οποιουδήποτε είδους graviola.

Graviola εκχύλισμα σχόλια

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Graviola εκχύλισμα κάψουλες