» » Fordele Af Kollagen

Fordele Af Kollagen

Fordele af kollagen.

Fordelene ved kollagen kosttilskud er den mest spændende ting at komme på markedet for sundhed og skønhed industrien i den seneste tid. Jeg begyndte at tilføje kollagen til min kost et par år siden og jeg er mere end tilfreds med resultaterne.

Kollagen i skønhedsprodukter.

Du er mest sandsynligt at være fortrolig med kollagen som skønhedsprodukter. Skønhed industrien er særligt begejstrede for fordelene ved kollagen, fordi det har sådan en foryngende indflydelse på din hud, hår og negle. Deres problem er, at kollagen ikke er godt absorberet, hvis overhovedet, gennem huden via cremer. Herunder det i din kost eller tage et supplement er den bedste måde at opnå alle de vidunderlige fordele af kollagen.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Hvad er kollagen?

Fordele Af KollagenKollagen er et protein, der findes i bindevæv af alle pattedyr, herunder mennesker. Af de 16 typer, I, II og III er de fælles collagens fundet i mennesker. Kollagen udgør mere end 25% af proteinerne i vores krop; faktisk er det ofte henvist til som den lim, der holder os sammen. Det er den næststørste komponent i vores kroppe efter vand.

Kollagen typer. Type I, II og III collagens tegner sig for op til 90% af kollagen i vores kroppe. Type forpligtet til sund hud, ledbånd, knogler, tænder og sener. Kollagen type II er fundet i din brusk og øjne. Mens type III er påkrævet for muskeltonus, blodkar, og igen i huden.

Kollagen et underligt naturprodukt. Liget af en nyfødt baby er rig på kollagen, men fra omkring en alder af 25 evne til at reproducere kollagen er formindsket. Efter 35 år det stopper helt og modningen kommer i fuld sving. Den bedste kilde til kollagen fra dyr er fra oksekød eller kylling, men en marine collagen nu viser sig for at være bedre. Æggehvider eller hvedekim kan være den eneste kilde til vegetarer.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Look yngre.

 • Fordelene ved kollagen kan bidrage til at styrke hår og stimulere væksten.
 • Negle kan blive stærkere, hvide pletter bør forsvinde og neglelejet bør bevare et sundt farve.
 • Huden vises mindre tør og elasticitet er tilbøjelige til at forbedre, giver et glat unge udseende.
 • Huden også heler hurtigt og vil bidrage til mindskelse af arvæv.
 • Cellulite. På grund af sin hydrering kvaliteter, med kollagen til at reducere forekomsten af cellulite.
 • Vægttab. Collagen hjælper med vægttab som det er alle proteiner og dette metabolizes fedt og hjælper muskelfylde.
 • Hjælper for at falme alderspletter. I mit tilfælde en meget mørk tidsalder er spot på bagsiden af min hånd næsten forsvundet.

Føle yngre.

 • Gigt og ømme led. Kollagen kan hjælpe med at lindre ømhed og friktion i dine led, som det genopbygger brusk.
 • Knogler. Kollagen er lige så vigtigt for dine knogler som calcium. Fordelene ved kollagen bidrage til at styrke knogler og mindske risikoen for dem at blive skør.
 • Godt for dine øjne. Hornhinden skal kollagen og det vil også bidrage til at holde musklerne i dine øjne smidig giver dig bedre udsyn.
 • Hjertesygdom. Kollagen vil hjælpe med at fjerne plak fra arterievæggene mens styrkelse og reparere dem.
 • Fitness. Kollagen bygger muskeltonus og hjælper med hjerte-kar-sundhed.
 • Holde din hjerne sund. Glya celler levere ernæring til din hjerne og disse understøttes af kollagen. Det er vigtigt at sørge for din hjerne får fordelene af kollagen, så dit sind forbliver i god form som du alder.

Disse er blot nogle af de fordele, du kan opleve, dybest set kollagen vil være en fordel for alle dele af din krop.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Hvordan får du kollagen?

Kollagen er vanskeligt at absorbere i en naturlig kost, er det dybest set fundet i gelatine. Skønhed cremer er ikke meget effektive, da huden ikke vil absorbere kollagen, mens injektioner er meget dyre, kun varede et par måneder. Men den bedste form for kollagen og den nemmeste måde for kroppen at absorbere det, er at tage det via et supplement, og vi anbefaler den hydrolyseret kollagen.

En fremragende, maksimal styrke anti-aging og fælles pleje kombination formel har også været foregav at medvirke til at styrke hår, hud og negle samt tilbyde fælles støtte.

Kollagen er et naturligt protein, skelet og er en af kroppens mest rigelige komponenter, tegner sig for næsten 80% af kroppens hud, muskler og bindevæv. Nedbrydningen af kollagen i huden er den væsentligste årsag til dannelsen af linier, rynker og ældningstegnene.

 • Velegnet som en hud & fælles pleje supplement for mænd og kvinder
 • Ideel for alle, der søger at hjælpe bremse huden er aldrende proces
 • Kan bidrage til at reducere symptomerne på slidgigt

Det menes, at fra en alder af 25, din krop mister kollagen med en sats på 1,5% om året, så i en alder af 35, din krop har mistet 15% og 45, 30%. Dette er når du virkelig begynde at mærke en ændring i din huds elasticitet og tekstur. Ordentlig kollagen balance i kroppen er derfor meget ønskeligt, og afgørende, hvis dit udseende og ansigts struktur skal opretholdes.

Klik her for at købe kollagen Supplement

Fordele Af Kollagen