» » Extract De Cafea Verde Svetol

Extract De Cafea Verde Svetol

Extract de cafea verde este pur şi simplu extras din neprăjit fasole sau cafea crud. Este bogat in acid clorogenic, un antioxidant puternic care va scapa organismul de radicalii liberi şi să promoveze stare bună de sănătate. Luaţi pur şi simplu Svetol verde cafea extras poate ajuta, de asemenea, bloc acumularea de grăsime, creşterea pierderea în greutate, reduce absorbţia carb şi ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge post-masă.

click aici pentru a cumpara Svetol verde Extract de boabe de cafea

Ce este extrasul de bob de cafea svetol verde?

Svetol ®, un extract de cafea verde non-prăjită, care păstrează cruciale sănătate beneficii de cafea.

Extract De Cafea Verde SvetolFabrica de cafea este un mic copac care produce fructe, numite cirese. Ca parte a procesului de recoltare şi de producţie, Cireşele sunt uscate la soare timp de câteva săptămâni până când carnea lor se scindează, eliberarea de fasole. Aceasta este ceea ce este cunoscut ca cafea verde.

Atunci când cafea verde se face într-o băutură, fasole sunt prelucrate într-o fabrică specializată în prăjire. Procesul de prăjire presupune supunerea cafea verde la temperaturi ridicate pentru câteva secunde sau minute, pentru a elibera aroma şi aroma de cafea.

Procesul de prăjire este responsabil pentru distrugerea de anumite componente active conţinute în bob de cafea verde, acizi clorogenic special, care sunt benefice pentru sănătate. In producerea Svetol ®, ei selectaţi cu atenţie non-prăjită verde boabe de cafea, păstrând astfel beneficiile acestor componente active.

Tabelul următor prezintă conținutul de acid clorogenic (exprimată în % din greutatea uscată) în bob de cafea verde bazate pe procedura de fabricaţie utilizate şi varietate de fasole, înainte şi după prăjire.

click aici pentru a cumpara Svetol verde Extract de boabe de cafea

Beneficii de Extract de cafea verde Svetol

În ultimii ani, studii epidemiologice efectuate pe consumatori situate în Europa, America şi Asia au furnizat dovezi clare de o corelaţie pozitivă între consumul de cafea şi reducerea riscului de diabet zaharat de tip 2. Persoanele care au consumat mai mult de cinci cesti de cafea pe zi au demonstrat un risc redus de diabet zaharat de tip 2.

Consumul de cafea mare a fost de asemenea asociat cu toleranţei la glucoză îmbunătăţită, demonstrând astfel un efect de reglementare pe nivelul zaharului din sange.

Extract De Cafea Verde Svetol

Cofeina este componenta activă mai bine-cunoscut găsit în cafea, dar au un rol în reglarea nivelului de zahăr din sânge?

Cafea decafeinizată, de asemenea, a fost dovedit a reduce riscul de diabet zaharat de tip 2, care indică faptul că alte componente găsite în cafea, de asemenea, contribui la regulament de zahăr din sânge. Diferite studii clinice au arătat că cafeină nu este componenta activă, care ajută la reducerea riscului de diabet zaharat de tip 2. Aceste constatări sunt promiţătoare, aşa cum se recomandă că indivizii limita consumul de cofeina.

Reducerea riscului de diabet zaharat de tip 2 nu poate fi atribuită exclusiv la efectele de cafeină; este cel mai probabil o sinergie complexe între cafea pe diverse componente.

Care sunt principalele componente active care contribuie la regulament de zahăr din sânge?

Acizi clorogenic, cunoscut de lumea ştiinţifică a fi componentele active de cafea, un rol extrem de important în regulament de zahăr din sânge.

Natural prezent în numeroase alimente cum ar fi cafea, acizi clorogenic sunt molecule active cunoscute pentru capacitatea lor de a reduce eliberarea de hepatice de glucoză în sânge, oferindu-le un rol puternic în regulament de zahăr din sânge.

Cu toate acestea, unele studii au arătat că este necesar să consume echivalentul a cateva sute de ceşti de cafea pe zi pentru a realiza acest efect. Ar trebui să fie, prin urmare, este posibil pentru a creşte aportul zilnic de acizi clorogenic folosind un supliment proiectat în acest scop.

click aici pentru a cumpara Svetol verde Extract de boabe de cafea

Svetol verde Extract de boabe de cafea pentru pierderea în greutate

Dieta consecutive, mese bogate, şi lipsa de exerciţiu fizic poate contribui la creşterea în greutate. Menţinerea unui regim alimentar echilibrat este cel mai bun mod să staţi subţire- şi pentru a proteja sănătatea dumneavoastră.

Pentru a evita creşterea în greutate, este necesar să utilizaţi toate calorii consumăm zilnic. Profesioniştilor din domeniul sănătăţii recomanda consumul de o varietate de alimente, dietele noastre de echilibrare şi îşi exercită în mod regulat, pentru a menţine o greutate sănătoasă.

O dieta echilibrata este bazat pe nevoile nutritive ale fiecărui individ în funcţie de factori precum vârsta, sex, înălţime şi greutate. În timp ce nu există nici un model set pentru o dieta echilibrata, există câteva sfaturi stabilit, care pot fi folosite pentru a ajuta-ne propriile noastre un echilibru: mananca mai multe fructe şi legume şi reducerea consumului de produse rafinate (dulci sau cimbru), limitarea adăugate grăsimi şi consumul de alimente cu un indice glicemic redus, cum ar fi orez, paste şi cartofi.

Piramida alimentară este un instrument simplu care vă ajută să acordaţi prioritate nevoile nutritionale zilnice. În practică, consumul zilnic de alimente ar trebui să fie defalcate după cum urmează:

  • Cel puţin 50% glucide combinate cu fructe, legume, amidon (orez, cartofi, paste, leguminoase, etc.)
  • 30-35% lipide (uleiuri, unt, brânză, etc.)
  • 11-15% proteine (carne, peşte, ouă şi unele legume)
click aici pentru a cumpara Svetol verde Extract de boabe de cafea

Pe lângă ajutându-vă să menţină greutatea dumneavoastră, acest echilibru dietetice vă va permite să te uiţi după starea generala de sanatate. Fructe şi legume sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a oferi multe beneficii de sănătate, de protecţie împotriva bolilor şi prevenirea obezităţii. PNNS (franceză naţionale Program Nutritional sănătăţii) recomandă consumul de cel putin 5 portii de fructe si legume pe zi, în orice formă (crude, fierte, proaspete, conservate, etc.).

Extract De Cafea Verde Svetol

În timp ce scopul principal al o dieta sanatoasa este de a menţine o cantitate adecvată de energie, partea non-energetice de alimente (cum ar fi nutrienti) este, de asemenea, critice pentru sănătatea. Astăzi, această porţiune non-energetice este adesea neglijate.

Este fundamental pentru a menţine un regim alimentar echilibrat cât mai des posibil. Se recomandă utilizarea de suplimente alimentare, în care le furnizează substanţe nutritive care pot lipsi din dieta noastră sau de a face pentru un exces de nesănătoase grăsimi şi zaharuri.

Bazat pe această abordare preventivă nutriţionale, Naturex a dezvoltat o serie de extracte de plante, inclusiv Svetol ®, un extract de cafea verde decofeinizata.

click aici pentru a cumpara Svetol verde Extract de boabe de cafea

De unde sa cumpere Svetol verde Extract de boabe de cafea?

Pur şi simplu uita-te pentru produse care utilizează Svetol ® ca un ingredient activ! Pentru a găsi produse care utilizează Svetol ® ca un ingredient activ, pur şi simplu căutaţi "Svetol ®" în lista de ingrediente si/sau pe sigla din ambalajul produsului. Amintiţi-vă, Svetol ® este unic şi nu poate fi comparat cu alte extracte de cafea verde. Svetol ® este doar verde extract cafea cu dovedit eficacitatea în studii clinice publicate.

Extract De Cafea Verde Svetol

click aici pentru a cumpara Svetol verde Extract de boabe de cafea